Βασλης Φουρτονης, συνταξιοχος δσκαλος

Τρτη 2 Σεπτεμβρου 2014

www.fourtounis.grΣμερα τα περισστερα ΜΜΕ πρβαλλαν ως εδηση το τι ο Πρεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευγγελος Βενιζλος μλησε στην εκδλωση του Ιδρματος Ανδρα Παπανδρου και αποδοκιμστηκε ντονα απ το πλθος τσο κατ την φιξη του σο και κατ τη διρκεια της ομιλας του.
Καλ αυτο οι νθρωποι δεν ζουν σε αυτ το τπο; Ζουν σε λλο πλαντη; Αναρωτιμαι γιατ εκπλσσονται αυτο οι νθρωποι Πιστεουν ραγε τι υπρχει κποιο μρος στην Ελλδα που μπορε ο Βενιζλος να μιλσει και να... αποθεωθε; Τις δημοσκοπσεις ραγε δεν τις χουν δει; Καλ δεν αντιλαμβνονται τι μιλμε για τον πλον αντιπαθ πολιτικ εκτς φυλακς που ζει σε αυτ τη χρα;
Πως γνεται να υπρχει πολιτικς πολιτισμς κ. Ργα, γιατ εσ μλησες στα ΜΜΕ των αφεντικν σου για λλειψη πολικο πολισμο:
ταν στην επσημη σελδα στο facebook του ΠΑΣΟΚ ανεβανει η παρακτω ανρτηση:
«Οι οπαδο (αγανακτισμνοι πολτες - τγματα εφδου) του ανθρπου που το κμμα του κρδισε το 2009 τις εθνικς εκλογς με 44% και κατφερε(!), μετ απ δο χρνια Πρωθυπουργς, να φρει την Δεξι του Σαμαρ και του Καρατζαφρη σε συγκυβρνηση μαζ του, του φναζαν χθες να ρθει για να διξει τη Δεξι!... νας ψυχατρος υπηρεσας παρακαλ..»
ταν στη Χαριλου Τρικοπη μιλον για χουλιγκανισμος, που αμαυρνουν τη δημοκρατικ παρταξη και εκθτουν τους συνεργτες και τον διο τον πρην πρωθυπουργ Γιργο Παπανδρου.
ταν συνεργτες του Ευγγελου Βενιζλου μιλον για προβοκτσια εν παρλληλα τονζουν τι εκτθηκε ο διος ο κ. Παπανδρου.
ταν στελχη της Χαριλου Τρικοπη λεγαν αργ το βρδυ της Δευτρας τι «ταν θλιος ο τρπος που συμπεριφρθηκαν, αυτς ταν εικνες Μο Μο».
Εναι ραγε τσο ανητοι λοι αυτο που πιστεουν πραγματικ τι χρειστηκε κποια προπαρασκευαστικ «παπανδρεκ» ενργεια για να τον αποδοκιμσουν; Μπως γνωρζουν τι συνβη ακριβς το αντθετο κι τι αυτ που εδαν χθες ταν η πλον μαζεμνη κφραση της αγανκτησης της πλειοψηφικς μερδας του ΠΑΣΟΚ για την κατντια του ιστορικο κμματος;
Τλος, για εκενους που ζητον σεβασμ στην ιδιτητα του αρχηγο του ΠΑΣΟΚ, τους θυμζω τι ο Βενιζλος κνει ,τι μπορε για να απαλλαχθε απ αυτν, προτιμ να εναι αρχηγς κποιων που χουν ταμπλες με την νδειξη «Ελι» και «Δημοκρατικ Παρταξη».
Κριοι κρατστε τους θκους εξουσας που χετε και να γνωρζετε τι ο λας δεν εναι οτε αμνμων οτε ηλθιος πως εσες νομζετε. Φτνει πια με την υποκρισα.