-

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

, 18 2014

Τα εκλογικ κντρα νοιξαν στις 7 το πρω και οι ψηφοφροι μπορον να προσρχονται προκειμνου να ψηφσουν στον πρτο γρο των αυτοδιοικητικν εκλογν. Η σημεριν ψηφοφορα θα ολοκληρωθε στις 7 το απγευμα.

Σμερα πως πντα εναι μια μρα χαλαρ, εναι μια μρα περισυλλογς. τσι αντ της καθημερινς ειδησεογραφας σκεφτκαμε να σας παρουσισουμε αυτ που λγεται κλασικ πολιτικ «κολοτομπα». Και το κνουμε αυτ για να μη μας θεωρον αφελς και αμνμονες, πως το χουν κνει και λλοι κατ καιρος

Το παρδειγμα που θα πρω προρχεται απ την πατρδα μου τη Μεσσηνα.

http://www.fourtounis.gr/

Πριν απ τρα χρνια, ττε που ο αντιμνημονιακς αγνας ταν στο κατακρυφο, ο βουλευτς Μεσσηνας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανσης Πετρκος, ταν ττε απ τους επικεφαλς του αγνα και μλιστα φανεται στη διπλαν φωτογραφα να κρατει να παν που γρφει «χι στη να αποικιοκρατικ συμφωνα».

http://www.fourtounis.gr/

Ττε αγανακτισμνοι πολτες μουντζνουν τους μνημονιακος υποτελες, τους εκπροσπους της Μρκελ κ.λ.π., μεταξ των οποων και τον ττε βουλευτ του ΠΑΣΟΚ,. κ. Οδυσσα Βουδορη. Μλιστα ο τελευταος για να γλυτσει απ το μαινμενο πλθος φυγαδεεται απ τις αστυνομικς δυνμεις, γιατ εναι νας απ αυτος που μλις εχε ψηφσει το μνημνιο. Ο κ. Πετρκος ο αριστερς επανασττης, εναι ττε, ασφαλς εκ διαμτρου αντθετος με τις ενργειες του κ. Βουδορη του συμβιβασμνου ακμα και του ξεπουλημνου, πως φναζαν ττε πολλο πολτες.

Τρα χρνια μετ, πολ καιρς, πως λεγε κποτε και ο κ. Κ. Μητσοτκης, λα χουν ξεχαστε. Ο κ. Βουδορης πρασε απ την κολυμπθρα του Σιλωμ και αναβαθμστηκε σε αριστερ επανασττη. Αναβαθμστηκε τσο που να μπορε, πια νετα, ως υποψφιος Περιφερειρχης Πελοποννσου του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφρεια Πελοπηννσου, να κθεται ανμεσα σε Πετρκο και τον πρεδρο Αλξη Τσπρα και χαμογελντας να υπσχονται …μια να αντιμνημονιακ επανσταση!

http://www.fourtounis.gr/

Αυτ για μη νομζουν τι δεν χουμε μνμη και τι μπορον να μας θεωρον και ανητους! Καλς κλπες και καλ αποτελσματα