τ

17 2014

Γιργος Συγγονης. 'Οι νθρωποι και οι  ανγκες προχουν...'Η εποχ που ζομε εναι κρσιμη. Γι’ αυτ οι κινσεις, οι συμπεριφορς και οι στσεις λων μας, αποκτον ιδιατερη σημασα. Σμερα σο ποτ απαιτονται συμπεριφορς και στσεις ευθνης. χι λγια, χι διακηρξεις, χι υποσχσεις.  

Η Ελλδα, η πατρδα μας, βρσκεται σε εποχ δοκιμασας. Η γενι που εκπροσωπ επιβλλεται να πρει θση και να αφουγκραστε τις ανγκες της κοινωνας. λοι οι νοι της εποχς μου πρπει να δηλσουν παρν. να απ τα ενθαρρυντικ αυτς της εκλογικς αναμτρησης εναι η συμμετοχ νων ανθρπων. Να μην αδιαφορσουμε για τποτα. Τα ιδανικ και τα πιστεω μας, να μας οδηγον. Αμερληπτα, αντικειμενικ και ορθολογικ πρπει να ορσουμε στχους για να καλτερο μλλον. Για να μλλον που κποιοι θλησαν να μας το στερσουν. Μια κοινωνα ρημαγμνη οικονομικ, ηθικ, κοινωνικ αλλ κυρως απογοητευμνη για το σμερα και το αριο. Για το λγο αυτ προσωπικ δεν μπορ να μενω αμτοχος. Με πλα την εντιμτητα, την δικαιοσνη, την ανιδιοτλεια, τη γνση αλλ και την εμπειρα θλω να προσφρω ενεργ στην κοινωνα που ζω και εργζομαι. 

Με τις σκψεις αυτς ως οδηγ, απευθνομαι σμερα στους πολτες της Αιτωλοακαρνανας για να τους δηλσω την απφασ μου να εμαι υποψφιος Περιφερειακς Σμβουλος με τον συνδυασμ «Δυτικ Συμπολιτεα» και υποψφιο Περιφερειρχη τον Θμιο Σκο και ζητ την ψφο σας και την εμπιστοσνη σας. Ξεκαθαρζω, δεν χουν θση οι προσωπικο σχεδιασμο και τα πολιτικ σχδια στην πραγματικτητα της Αυτοδιοκησης. Οι νθρωποι και οι ανγκες προχουν. Εμαι και παραμνω σταθερ προσανατολισμνος σε αυτς τις αρχς. Οι αρχς αυτς πντα με οδηγοσαν και με οδηγον.

 

Βιογραφικ σημεωμα

Γεννθηκα το 1982 απ αγρτες γονες, τον Σπρο Συγγονη (Ευηνοχρι) και την Σπυριδολα Σταμολη (Σταμν). Το 1999 τελεωσα την βασικ μου εκπαδευση στο Γενικ Λκειο Ευηνοχωρου και εισχθηκα στο Παν/μιο Πειραις, Τμμα Οικονομικς Επιστμης που και αποφοτησα το 2003. Μετ την στρατιωτικ μου θητεα επστρεψα στον τπο καταγωγς μου.

Ελεθερος Επαγγελματας ως Οικονομολγος - Λογιστς απ το 2006.

Επιστημονικς Συνεργτης της ΑΝ.ΑΙΤ. Α.Ε. Ο.Τ.Α. και Υπεθυνος Υλοποησης της Δρσης «Εναρμνιση Οικογενειακς και Επαγγελματικς Ζως για τα Ν.Π.Δ.Δ. των Δμων Ι.Π. Μεσολογγου, Ξηρομρου, Θρμου και Ακτου Βνιτσας.

Διατηρ Γραφεο Λογιστικ - Μελετητικ, Διαχεριση Προγραμμτων ΕΣΠΑ

Καθηγητς Φροντιστηρων Δευτεροβθμιας και Τριτοβθμιας Εκπαδευσης

ως και σμερα εμαι Τοπικς Σμβουλος Ευηνοχωρου, Μλος του Διοικητικο Συμβουλου της ΔΕΥΑΜ και Αναπληρωματικ Μλος Δ.Σ. “Πνευματικο Κοινωνικο Αθλητικο Κντρου Δμου Ι.Π. Μεσολογγου”, Γραμματας του Ιππικο Ομλου Ευηνοχωρου.