. ..

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

16 2014

www.fourtounis.grΑυτς τις μρες χουν αρχσει και «κλενουν» τα ονματα για τις ευρωεκλογς. Πολλο και διφοροι εκτθενται. Σμερα θα θελα να ασχοληθ μια ανεξρτητη και ακομμτιστη, πως λεγε στο παρελθν, υποψηφιτητα. Εναι αυτ του Γιργου Αμυρ, ο οποος εχε στο παρελθν εκτεθε ως ανεξρτητος, ακομμτιστος υποψφιος για το Δμο της Αθνας, εναι αυτς ο κριος με το ποδλατο, για σους δεν τον θυμονται.

Ο κ. Αμυρς με μια λιτ ανακονωση του, μας πληροφρησε για τη συμμετοχ του στο ευρωψηφοδλτιο της Νας Δημοκρατας. Στην δια ανακονωση εξακολουθε να πλασρεται σαν ανεξρτητος, τρα τι σι ανεξρτητος εσαι ταν συμμετχεις στο ψηφοδλτιο συγκεκριμνου κμματος δεν μπορ να το καταλβω..

Αγνοντας την πραγματικτητα και προκαλντας το κοιν ασθημα για την κατσταση που επικρατε στην κοινωνα και στην οικονομα, ο Γιργος Αμυρς που εχε να υπερηφανεεται για την "ανεξαρτησα" του, επλεξε  να συμμετσχει στο ψηφοδλτιο της κυβρνησης με τους Μπαλτκους κ.λ.π.

Νομζω τι πρπει να εμαστε πιο προσεκτικο με τους ακομμτιστους, τους ανεξρτητους, τους απολτικους. Ας κρατμε περισστερες επιφυλξεις σε σους μας καλον να μενουμε μακρι απ τα κμματα και απ την πολιτικ. Και ας εμαστε περισστερο καχποπτοι για δημσια πρσωπα που πλασρονται σαν νοι και φθαρτοι αλλ στην ουσα τσσονται με το παρελθν.