;

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

22 2014

http://www.neapeloponnisos.gr/wp-content/uploads/2010/10/TSAPOGAS-KOSTAS-300x154.jpghttp://ppel.gov.gr/wp-content/uploads/2011/11/dedes4-199x3001.jpgΠλησιζουμε στην ημερομηνα των εκλογν και αυτ που λγεται αυτοδιοικητικ ψηφοδλτιο για την Πελοπννησο ακμα να φανε και σγουρα δεν θα φανε, παρ’ τι τους ελευθρωσε το δρμο ο Τσος Αποστολπουλος.

Αυτο που ανλαβαν τη συγκρτηση αυτυ του ψηφοδελτου για την Περιφρεια Πελοποννσου ροκνισαν το χρνο και οδγησαν, δυστυχς, τα πργματα στο αδιξοδο. Φυσικ η αντωνυμα «αυτο» δεν εναι γενικ και αριστη. χει ονοματεπνυμο. Εναι οι Γιργος Δδες στην Κορινθα και ο Κστας Τσαπγας στη Μεσσηνα. Εναι αυτο που ανλαβαν στην ουσα αυτ το εγχερημα χωρς μχρι τρα να καταφρουν κτι. Το γιατ θα το δομε και θα το εκτιμσουμε στο μλλον.

μως γιατ αναφερμαστε στα δυο αυτ πρσωπα; Μα γιατ οι δυο νομο εναι οι πολυπληθστεροι και εκ των πραγμτων θα γερουν την πλστιγγα αριστερ δεξι. Αυτ δε σημανει τι και οι υπλοιποι Γιργος Πουλοκφαλος απ τη Λακωνα  και Ανδρας Πουλς απ την Αργολδα δεν παζουν καννα ρλο. Ασφαλς και παζουν!

Εναι γνωστ τι τα βτο που προβαλαν, σοι ταν αντθετοι με την υποψηφιτητα του Τσου Αποστολπουλου, που ταν μια καλ επιλογ για να ηγηθε μιας ττοιας αυτοδιοικητικς κνησης, τον οδγησαν να κνει τη γνωστ δλωση που «ελευθρωνε» τους δρμους πως μμεσα ζητοσαν. Η ενργεια αυτ του Αποστολπουλου σημανει τι ο διος δεν θελε με τποτα να διασπσει την κεντροαριστερ αλλ να βοηθσει στη σνθεση. Αν κανε καλ κακ θα κριθε και αυτς στο μλλον.

τσι χουμε πια το φαινμενο η ΔΗΜΑΡ με τις ποιες δυνμεις της οδηγεται πλον στους δικος της δρμους με δικ της ψηφοδλτιο. Κνει μλιστα γκλιση στις δημοκρατικς δυνμεις της κεντροαριστερς, του σοσιαλισμο και της οικολογας να συσπειρωθον δπλα της..

Τελικ, πως αναμλεναμε, το επσημο ΠΑΣΟΚ αποφσισε να στηρξει τον Τατολη. Βλπεις τα πρσωπα που εμφανστηκαν ως πιθανο υποψφιοι του ΠΑΣΟΚ ετε συγκεντρνουν πολ χαμηλ ποσοστ, πως η πρην βουλευτς Ν. Γιαννακοπολου, ετε δεν ανιχνεονται καν στις μετρσεις, πως οι κ. Γ. Δδες και Α. Πουλς.

Τελικ αδειστηκαν οι Γ. Δδες και Κ. Τσαπγας λλος ταν ο στχος; Δεδομνο εναι τι εναι γνωστς οι συνεχες επαφς του Γιργου Δδε και του Κστα Τσαπγα με τη σημεριν ηγεσα του ΠΑΣΟΚ που πως αποδεικνετε δεν μποροσε να οδηγσει πουθεν αλλο τα πργματα, εκτς απ το ροκνισμα του χρνου και τη δημιουργα αρνητικν τετελεσμνων σχετικ με το αυτοδιοικητικ ψηφοδλτιο που μποροσε να μπει σφνα σε Τατολη και Βουδορη.

Να το πομε απλ και καθαρ: Κποιοι δεν θελαν τον Αποστολπουλο και καναν λη αυτ τη μεθδευση. Το χουμε ξαναζσει το διο ργο και στο παρελθν!