του Γιργου Θωμ, επικεφαλς της Δημοτικς κνησης «Χαλνδρι πλη για να ζεις», υποψφιου Δημρχου Χαλανδρου

12 2014

http://www.fourtounis.gr/Οι επερχμενες δημοτικς εκλογς πρπει να αποτελσουν πεδο συγκρτησης προτσεων και πολιτικς για τη μεταρρθμιση και την ενσχυση των αυτοδιοικητικν θεσμν, για την ενσχυση του κοινωνικο ρλου των δμων.

Το Χαλνδρι εδ και πολλ χρνια υφσταται τις συνπειες της αδρνειας των Δημοτικν Αρχν, που απλς παρακολουθον, χωρς να αντιδρον, τις εξελξεις στην πλη. Το σστημα καθαριτητας ανεπαρκς. Οι κοινχρηστοι χροι λιγοστο και απροσπλαστοι. Οι σχολικς, αθλητικς και πολιτιστικς υποδομς παραμελημνες.

Εναι ανγκη η να δημοτικ αρχ να διαχειριστε με τον καλτερο δυνατ τρπο τις τοπικς υποθσεις, να στηρξει τους πολτες που πλττονται ιδιατερα απ την οικονομικ και κοινωνικ κρση και να συμβλει στη βελτωση ποιτητας της ζως των κατοκων του Χαλανδρου.

Η δημοτικ κνηση «Χαλνδρι, η πλη μας», αναγνωρζοντας την κρισιμτητα των επερχμενων δημοτικν εκλογν για την τοπικ κοινωνα , αλλ και την ανγκη να δημιουργηθον ευρτερες συσπειρσεις τοπικν δυνμεων προοδευτικο προσανατολισμο, αποφσισε να στηρξει την ακηδεμνευτη υποψηφιτητα του Γιργου Θωμ.

Ο υποψφιος δμαρχος Χαλανδρου Γιργος Θωμς, επικεφαλς της δημοτικς κνησης «Χαλνδρι, πλη για να ζεις» και η Δημοτικ κνηση «Χαλνδρι, η πλη μας» καλον σε συστρτευση κθε ενεργ πολτη και συλλογικτητα του Χαλανδρου για τη συγκρτηση ενς τολμηρο, εναλλακτικο, μεταρρυθμιστικο και αναπτυξιακο σχεδου, που θα εγγυται την κοινωνικ συνοχ, και θα δημιουργσει τις προποθσεις για ναν Δμο σγχρονο, δημοκρατικ, με διαφνεια στη λειτουργα και τη διαχεριση. 

Το μλλον της πλης μας δεν εναι απ μνο του οτε πιο σκοτειν, οτε πιο φωτειν. Στο χρι μας εναι ν’ αποφασσουμε πς θα εναι.

Σμερα κρνεται αν θα αδρξουμε την τελευταα μας ευκαιρα να ανατρψουμε την αρνητικ πορεα της πλης μας αν θα μενουμε απαθες και θα καταγραφομε ως η γενι εκενη που ανχθηκε την καταστροφ αντ να προσπαθσει να την αποτρψει.

ρθε η ρα των επιλογν. ρθε η ρα να παραμερσουμε το παλι και το φθαρμνο.

ρθε η ρα να αφσουμε πσω μας λους αυτος που αποτελον μρος των προβλημτων της πλης μας, λους αυτος που σαν παρντες στις παρελσεις και απντες στα προβλματα. 

Σμερα πρπει να ξανασχεδισουμε την πλη μας, πρπει να προυμε πσω την πλη μας, πρπει να ξαναβρομε την ψυχ μας. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ