...

του Νκου Τστσα απ το thetoc.gr

Κυριακ, 23 Φεβρουαρου 2014

http://www.thetoc.gr/images/articles/article_10170/article10170.w_l.jpgΟ Γιργος προετοιμζει την επιστροφ του – Πως δρουν ομδες και στελχη με τα οποα χει στενς πολιτικς επαφς - Κινσεις για οργανωτικ συγκρτηση των Παπανδρεκν μετ τις ευρωεκλογς

Η ομιλα του πρην Πρωθυπουργο Γιργου Παπανδρου προς τους λληνες απφοιτους του Χρβαντ πριν απ λγες ημρες σηματοδτησε την επιστροφ του πρην αρχηγο του ΠΑΣΟΚ στην πολιτικ ζω του τπου. Ο διος σημεωσε τι εναι πντα παρν αλλ χει δεχτε σκληρ κριτικ για τα συνεχ ταξδια στο εξωτερικ, πως και για την απουσα του απ τον δημσιο διλογο σε σημαντικ θματα που αφορον το μλλον αλλ και το παρελθν της χρας.

Στην ομιλα που πραγματοποιθηκε στην Αγλη του Ζαππεου τνισε την ανγκη των πολιτικν αποφσεων που λαβαν οι κυβερνσεις του το 2010 και το 2011 για το Μνημνιο, επρριψε ευθνες στις ηγεσες της Ε.Ε. και κυρως στον Σαρκοζ και την Μρκελ και για πρτη φορ αναφρθηκε στο μλλον της χρας κνοντας λγο για ανγκη μας Εθνικς Συμφωνας για να βγει η χρα απ την κρση.

 

Η απφαση για την επιστροφ του ΓΑΠ και οι «σκις» των ΜΚΟ

http://www.thetoc.gr/images/articles/article_10170/upl53099740106b8.jpgΟ Γιργος Παπανδρου βλποντας κατακερματισμνη την κεντροαριστερ και την δικομματικ κυβρνηση να εφαρμζει τις πολιτικς που οι κυβερνσεις του ΠΑΣΟΚ συμφνησαν με την Ε.Ε και το ΔΝΤ παρουσιζοντας παρλληλα τα θετικ αποτελσματα, αποφσισε να δσει το δυναμικ παρν και να επιστρψει στην πολιτικ σκην. πως αναφρουν συνεργτες του, γνωρζει τι δχεται ακμα τα πυρ για την υπογραφ του Μνημονου απ να μεγλο τμμα του ελληνικο λαο. Φλοι και «πιστο» οπαδο χουν επισημνει στον πρην Πρεδρο του ΠΑΣΟΚ τι το θμα με τις ΜΚΟ και την εμπλοκ συνεργατν του δημιουργε σκις πνω απ τον διο σχετικ με την διαχεριση των κονδυλων. Ο διος μως ο Γιργος Παπανδρου ακοει τους πντες, δεν αναφρει τα σχδια του και «θα επιστρψει στα πολιτικ πργματα πως πντα επιστρφουν οι Παπανδρου» αναφρουν στο TheTOC.gr παλιο συνεργτες του πρην Πρωθυπουργο.

 

Οι επαφς με νυν και πρην στελχη του ΠΑΣΟΚ

http://www.thetoc.gr/images/articles/article_10170/upl5309978aeb59c.jpgΟ Γιργος Παπανδρου επικοινωνε και μιλ με λα τα στελχη που εναι ακμα στο ΠΑΣΟΚ χουν φγει και ακοει προσεκτικ τις απψεις τους χωρς να παρνει θση. Σμφωνα με πληροφορες χει επικοινωνσει με την Μαριλζα Ξενογιαννακοπολου πριν ξεκινσει το φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ, με την ευρωβουλευτ ννυ Ποδηματ η οποα τχθηκε στο πλευρ των 58, με την Μαριλνα Κοππ πριν ανακοινσει την συμπρευση της με την ΔΗΜΑΡ αλλ και με τον Θνο Μωρατη και τον Φλιππο Σαχινδη προκειμνου να ενημερωθε για τα εσωτερικ του ΠΑΣΟΚ. Σμφωνα με πληροφορες τον τελευταο καιρ χει ξεκινσει και μα προσπθεια επαναπροσγγισης με τον Γιννη Ραγκοση χωρς μως να χει ευοδωθε.

 

 

 

Η οργανωτικ προεργασα και οι προειδοποιητικς βολς των Βενιζελικν

Απ την λλη πλευρ, νας σημαντικς αριθμς «ορκισμνων» Παπανδρεκν αν την Ελλδα προετοιμζεται για να συγκροτηθε μα κνηση σε οργανωτικ εππεδο. Επικεφαλς εναι ο πρην υπουργς και πρην γραμματας του ΠΑΣΟΚ Σωκρτης Ξυνδης που συσπειρνει στελχη απ’ λη την επικρτεια. Ορσημο για την επιστροφ του Γιργου Παπανδρου στα πολιτικ πργματα θα αποτελσει το αποτλεσμα των ευρωεκλογν. Στο ΠΑΣΟΚ κατηγορον ββαια τον πρην Πρωθυπουργ τι συντονζει τις κινσεις στελεχν του κμματος που κατευθνονται στο ΣΥΡΙΖΑ στην ΔΗΜΑΡ με στχο να αποδυναμσει το ΠΑΣΟΚ και τον Ευγγελο Βενιζλο. μως ο πρην πρωθυπουργς και οι συνεργτες του δεν φανονται διατεθειμνοι σε αυτν την φση να «μπουν» σε οποιαδποτε αντιπαρθεση αφνοντας τον χρνο να κυλσει μχρι τις εκλογς.