.

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

11 2014

http://www.fourtounis.gr/Αρχζει να ξεκαθαρζει το τοπο των υποψηφιοττων για το Δμο της Αθνας. Θλοντας να κνουμε μια πρτη προσγγιση θα λγαμε τι οι εξελξεις μλλον εξυπηρετον τον νυν δμαρχο κ. Γ. Καμνη. Το γιατ  φανεται απ τις λλε υποψηφιτητες.

Η Ν.Δ. κατ’ αρχ κατεβανει διασπασμνη. Επσημα «κατεβζει» τον ρη Σπηλιωτπουλο ως υποψφιο για το Δμο Αθηναων. Την δια ρα πντως που γινε γνωστ η υποψηφιτητ του, ο Νικτας Κακλαμνης γνωστοποησε τι κατεβανει για τον διο θκο. Υπενθυμζεται, τι χτες, ο πρην δμαρχος Αθηναων, που εχε συναντηθε με τον Αντνη Σαμαρ την προηγομενη εβδομδα, εχε δηλσει πως αν η ΝΔ προτενει να νομα ηχηρο βεληνεκος θα μποροσε να αποσρει την υποψηφιτητ του, ξεκαθαρζοντας πντως τι αυτ δεν εναι του ρη Σπηλιωτπουλου.

Απ τους Ανεξρτητους λληνες θα ανακοινωθε και επσημα απ τους το νομα του Βασλη Καπερνρου για την υποψηφιτητα στο Δμο Αθηναων.

Επσης ακογεται τι ο κ. Πολδωρας θα κατεβσει ως δικ του υποψφια την κα βερτ, πργμα που θα δημιουργσει πρσθετα προβλματα στο χρο της ΝΔ.

Δεδομνων λων αυτν και επσης δεδομνων μχρι τρα των υποψηφιοττων του κ. Κασιδιρη απ τη ΧΑ και του κ Σακελλαρδης απ το ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμομε τι ενθαρρνεται η υποψηφιτητα του νυν δμαρχου.

τσι λοιπν δημιουργονται να δεδομνα για τη μχη της Αθνας. Αυτ προκπτουν απ τη σγκρουση που θα προκψει ανμεσα στους δο πρην υπουργος και η οποα αναμνεται να εναι αναμνεται σκληρ με τον πρην δμαρχο να παζει το χαρτ της λακς πατριωτικς δεξις απναντι στον εκφραστ του μεσαου χρου βουλευτ της Β’ Αθνας.

Το δεξι ακροατριο θα πλαγιοκοπεται και απ τον υποψφιο των ΑΝΕΛ Βασλη Καπερνρο και αυτ σημανει τι η επσημη υποψηφιτητα της ΝΔ θα δεχτε ισχυρς πισεις.

λα αυτ δημιουργον νο σκηνικ που δνει ελπδες στο δμαρχο Αθηναων Γιργο Καμνη για ανανωση της θητεας του στο δημαρχεο της πρωτεουσας.