Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

10 2013

http://farm7.staticflickr.com/6046/6368996365_7cf5324b86.jpgΣτην αντεπθεση πρασε τη Δευτρα ο πρην υπουργς Γιννης Ραγκοσης, ο οποος απντησε στα σα δλωσε ο πρεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγλης Βενιζλος στο μηνιαο περιοδικ Crash τι ταν λθος του που τον συμπεριλαβε, μαζ με τον Γιργο Παπακωνσταντνου, στα ψηφοδλτια των εκλογν του Μαου και του Ιουνου 2012.

Αναλυτικ η δλωση του κυρου Ραγκοση χει ως εξς:

«Παραδδεται στην κρση των εκατομμυρων πολιτν που κατ καιρος εμπιστετηκαν τη δημοκρατικ παρταξη η κατντια του κ. Β. Βενιζλου να εξαπολσει προσωπικ επθεση εναντον μου μσα απ τις σελδες του κ. Γ. Τργκα επιβεβαινοντας το δγμα τι "το μσο εναι το μνυμα".

Αντιπαρρχομαι και αδιαφορ παντελς για τις ανοησες, τα ψματα και τους εξυπνακισμος με τους οποους μου επιτθηκε. Ο δημσιος πολιτικς του λγος πντα ττοιος ταν.

μως, δεν αντιπαρρχομαι και δεν αδιαφορ καθλου για το γεγονς τι με αντλλαγμα την προσωπικ του ασυλα και προστασα οδηγε λο και περισστερο το σημεριν ΠΑΣΟΚ να εργζεται χι για τη σωτηρα της χρας αλλ για την παλινρθωση του πελατειακο και παλαιοκομματικο κρτους της μεταπολτευσης που μας χρεοκπησε.

Δεν αντιπαρρχομαι και δεν αδιαφορ καθλου για το γεγονς τι ο κ. Β. Βενιζλος - ο οποος πρτα εκλχτηκε Πρεδρος του ΠΑΣΟΚ και μετ γινε γνωστς και ο ρλος του στον ενταφιασμ της λστας Λαγκρντ, μσα στην οποα φρεται να υπρχει και το νομα του κ. Γ. Τργκα - καθημεριν συμπρττει στην εδραωση του νου συστματος διαπλοκς του καθοδηγομενου κ. Σαμαρ.

Και δεν αντιπαρρχομαι και δεν αδιαφορ καθλου για το γεγονς τι εξ αιτας της προσωπικς του πολιτικς εξουδετρωσης και ομηρας επιτρπει στον κ Σαμαρ και την ακροδεξι ηγετικ του ομδα να οικειοποιονται - παρτι ττε τις υπονμευσαν με κθε τρπο - τις ιστορικς θυσες που καναν εκατομμρια λληνες και μα παρταξη μνη της για να μενει η Ελλδα ρθια.

Η αντστροφη μτρηση για τον κ. Β. Βενιζλο χει εδ και μνες ξεκινσει κι ας απολαμβνει και τη συμπαρσταση του κ. Γ. Τργκα.»

 

Η Δλωση Βενιζλου

«Αναλαμβνω το βρος της μη διαγραφς.

Το γεγονς τι συμπεριλαβα στα ψηφοδλτια του Μαου και του Ιουνου πρσωπα σαν τον Ραγκοση και τον Παπακωνσταντνου, ναι, αυτ εναι να λθος μου.

Εχα φωνξει μλιστα και τους δο μαζ στο γραφεο μου, τον κριο Ραγκοση και τον κριο Παπακωνσταντνου, και τους επα τι προβληματζομαι αν θα εναι στα ψηφοδλτια… και μνον η ανγκη μου να συσπειρσω τους πντες εκλογικ και ο ανοικτς τρπος θερησης των πραγμτων με κανε να τους συμπεριλβω. Δυστυχς σφαλα». εχε δηλσει συγκεκριμνα ο Πρεδρος Βαγγλης στο περιοδικ Crash του Γ. Τργκα.

Δηλσεις χωρς αιδ για το σνολο των ψηφοδελτων. Δηλσεις που γιναν χωρς ανληψη ευθνης για λλα πρσωπα που συμπεριλαβε στα ψηφοδλτια και που κατρθωσαν το ακατρθωτο: Να μικρνουν τσο πολ το ΠΑΣΟΚ που τρα πια να κινδυνεει να μη μπει στη Βουλ.

Ναι, Πρεδρε Βαγγλη, βαλες τομα στα ψηφοδλτια του κμματος, που οτε σε πρωτοβθμιο σωματεο δεν μποροσαν να εκλεγον και γελοσε ο κσμο και σου φταει ι Ραγκοσης που σου λει την αλθεια; Πρες το πρε ως ΠΑΣΟΚ και το κανε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και σου φταει ο Ραγκοσης; Επιτλους εκενοι που σου μειναν ας σε προστατεσουν και λιγκι…