, .

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

15 2013

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20130110/engine/newego_LARGE_t_1101_54151599_type12128.jpgΤην Τετρτη 9 Ιανουαρου 2013, ο Διαμαντπουλος δλωσε τι αναπροσδιορζεται στον αναρχικ χρο. Συγκεκριμνα, επε τα εξς:

"Τι εναι ο αναρχικς; νας μεσα δημοκρτης", εν σχετικ με τα σα γιναν το 2008, στην περοδο εκτεταμνων επεισοδων με εμπρησμος, επε τι δεν "βλπει κανναν κσμο τοιμο να επαναστατσει".

"Εχαμε μια εξγερση το 2008" ανφερε χαρακτηριστικ.

Επσης μιλντας στον ραδιοφωνικ σταθμ Alpha 98,9 τνισε τι "χροι πως η βλα Αμαλα, που χουν εγκαταλειφθε, συνδονται και με λλα πργματα, επκαιρα στην κοινωνα μας, δρσεις πως το εμπριο χωρς μεσζοντες το ανταλλακτικ εμπριο" και πρσθεσε τι η κυβρνηση "θλει να πατξει κθε εστα αντστασης".

Η κυβστηση

Μλις του βαλε πγο η Κουμουνδορου ο κ. Διαμαντπουλος ανασκεασε τις δηλσεις του τσο εντς της Βουλς, σο και σε ραδιοφωνικ συνντευξη, περ αυτοπροσδιορισμο του στον αναρχικ χρο.

Η κυβστηση, κοινς ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, Διαμαντπουλου χει ως εξς:

"Ως βουλευτς και μλος του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ στηρζω το πργραμμα και τις ιδες της ριζοσπαστικς αριστερς και τους μαζικος και ειρηνικος αγνες του ελληνικο λαο για δημοκρατα και κοινωνικ δικαιοσνη", δλωσε ο κ. Διαμαντπουλος και πρσθεσε:

"Αυτοπροσδιορζομαι απ αυτν την ιδιτητ μου και μνο. Για μνα απολτως συμβατς με αυτ την ιδιτητα εναι οι αξιακς αναφορς μου στην μεση δημοκρατα και στους κοινωνικος χρους".

Πγε λοιπν περπατο ο αναρχικς χρος μπροστ στο βουλευτιλκι. Βλπεις εναι λλο να εσαι στη Βουλ, που πριν φτυνες και λλο πιστ στις ιδες σου.

Ποις εναι

Ο Ευγγελος Διαμαντπουλος εναι τεχνικς Τηλεπικοινωνιν και μετδοσης πληροφορας. Γεννθηκε στο Βοτνι Καστορις το 1980. Εργστηκε στην εταιρεα IOVEL για την ERICSSON HELLAS με εξειδκευση στην εγκατσταση ψηφιακν κντρων. Απ το 2006 εργζεται στον ΟΤΕ.

«Με την υποψηφιτητα μου, μσω του ρεαλιστικο και ανθρωποκεντρικο προγρμματος του ΣΥΡΙΖΑ, στοχεω στην ενεργοποηση της γενις μου, που εναι η πλον εκπαιδευμνη και τεχνικ καταρτισμνη, στε να πρει το μλλον στα χρια της. Σνθημα μας: οι ζως μας πνω απ τα κρδη τους! Η δρση μου, μσω του κοινοβουλευτισμο, ρχεται ως συνχεια στην πολιτικ μου δραστηριτητα απ τα πριμα μαθητικ συμβολια, ως τα αντιρατσιστικ και αντιφασιστικ κινματα.

Εμαι πρεδρος του εξωραστικο συλλγου Βοτανου, αντιπρεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ Καστορις, μλος της Διεθνος Αμνηστας, της κινηματογραφικς Λσχης Καστορις και του Συνδσμου φλων του ρη Καστορις» δλωσε μλις ανακοινθηκε η υποψηφιτητ του.

Με πσους σταυρος εκλχτηκε

Και για να μην ξεχνιμαστε, στις τελευταες εκλογς, η Καστορι εξλεξε δο βουλευτς: τη Μαρα Αντωνου (ΝΔ) η οποα λαβε 3.204 σταυρος και τον Βαγγλη Διαμαντπουλο (ΣΥΡΙΖΑ) ο οποος λαβε 930 σταυρος, επ συνλου 63.303 εγγεγραμμνων ψηφοφρων.

Η κντρα με τον Ψαριαν

Στη Βουλ πρσφατα παραλγο να πιαστε στα χρια μσα στο καφενεο της Βουλς με τον βουλευτ Γρηγρη Ψαριαν (ΔΗΜΑΡ).

«Γιατ αποχωρσατε απ την ψηφοφορα, αφο εσες θσατε το θμα;» ρτησε με ντονο φος ο Γρηγρης Ψαριανς στον Ευγγελο Διαμαντπουλο κατ τη διρκεια της συζτησης για το Μνημνιο 3 για να πρει την απντηση:

«Δεν κοιτς τα χλια σου, ρε ξεφτλα, που θα μας κνεις και παρατηρσεις!» επε ο κ. Διαμαντπουλος εν κινθηκε απειλητικ προς τον Γρηγρη Ψαριαν.

«Ο κσμος ψφισε παραμον στο Ευρ και στην Ευρωζνη», απντησε ο κ. Ψαριανς,.. με «γαλλικ» συνοδευμενα για το συνδελφ του, για να πρει μια ακμη απντηση στο διο φος απ τον οξθυμο Καστοριαν: «ντε ρε ξεφτλες, μιλτε και σεις!».

«Ποιος εναι αυτς ο καραγκιζης;» ρτησε ο βουλευτς της Νας Δημοκρατας Αθανσιος Νταβλορος.

«Τι γινε κριε Ψαριαν, γιατ αρπαχτκατε;» ρτησαν και οι δημιοσιογρφοι.

«λλο να διαφωνες πολιτικ κι λλο να εσαι κωλ....δο» απντησε για το συνδελφ του ο Γρηγρης Ψαριανς.

Βλπεις τα λγια και οι ψευτοτσαμπουκδες εναι εκολοι. Τα ργα εναι δσκολα!

Δεν ποδοπατς την ιδεολογα σου, «σντροφε», και μλιστα ταν αυτοπροσδιορζεσαι στο χρο που λες για το βουλευτιλκι για τις παροχς της Βουλς. Υπρχει και η παρατηση για λγους συνπειας και αξιοπρπειας. Γιατ το λω αυτ; Γιατ βρκα να κυκλοφορε στο διαδκτυο να καταπληκτικ βντεο.

Εναι πολλ τα ΛΕΦΤΑ του Βουλευτ Διαμαντπουλε..

χει σημασα να θυμηθομε τις δηλσεις του Β.Διαμαντπουλου στον τοπικ τηλεοπτικ σταθμ του Ν. Καστορις ΔΙΚΤΥΟ1 (Μ. Αναγνωστοπολου & Αντ. Παραρ στο κεντρικ δελτο ειδσεων) σε συζτηση για την πολ υψηλ μισθοδοσα των βουλευτν. Ο κ. Διαμαντπουλος μετ των καταιγισμ των δημοσιογραφικν ερωτημτων αιτιολογε γιατ (και ως αναρχικς προφανς) χρειζεται τσα πολλ λεφτ τον μνα την στιγμ που στη Βουλ αποφασζουν για λες τις δραματικς μεισεις των μισθν και μας φορολογον σο πιο γρια γνεται.

Λει χαρακτηριστικ: «Αν κοπον τα βουλευτικ προνμια, καταργεται η δημοκρατα»...

Τα σχλια περιττεουν! Ας τα ακοσουν αυτ οι εργαζμενοι των 400 και 600€ το μνα!!!!

Δετε το βντεο και βγλτε τα συμπερσματ σας.

Δετε το Βντεο