13 2012

,

Τα γεγοντα στο θατρο ΧΥΤΗΡΙΟ της Ιερς Οδο, λγο πολ εναι γνωστ σε .ολους μας. λοι μας γνωρζουμε τι μλη παραθρησκευτικν οργανσεων, μλη αλλ και βουλευτς της Χρυσς Αυγς προσπθησαν και πτυχαν να ακυρσουν την πρεμιρα της θεατρικς παρστασης «Corpus Christi», λες και ζομε στην εποχ του μεσαωνα

Εμες εδ δεν θα ασχοληθομε με το γεγονς αυτ καθ’ εαυτ αλλ με τη ρητορικ και τον «καθς πρπει» λγο των βουλευτν του συγκεκριμνου κμματος. Θυμζουμε τι παρντες ταν οι βουλευτς Ηλας Παναγιταρος, Γιργος Γερμενς και Χρστος Παππς και δυστυχς απουσαζε ο πασγνωστος Καιδας, για να δσει το γλυκ!!!

Στη διπλαν εικνα αναγρφονται κατ λξη αυτ που εκστμισε, απευθυνμενος προς τους ηθοποιος, δημοσιογρφους και καμεραμν ο συγκεκριμνος βουλευτς. Να τον χαιρμαστε!!!

Αν κποιος δεν ξερε ποιος ταν αυτς που τα λεγε θα θεωροσε τι εναι κποιος εκπρσωπος του υπκοσμου ο αρχηγς των φυλακβιων και χι νας απ τους τριακσιους βουλευτς που υπρχουν στο Ελληνικ Κοινοβολιο.

Ββαια απ ναν χρυσαυγτη δεν περιμνει κανες τποτα καλτερο. Το χουν στο DNA τους απ την εποχ των ταγμτων ασφαλεας. μως λα χουν και τα ρι τους. τσι δεν εναι κριε πρεδρε της Βουλς;

Ββαια αν το συγκεκριμνο κμμα δεν αποδχεται αυτ την εκφορ λγου, ττε δεν χει τποτα λλο να κνει απ το να αποκηρξει το συγκεκριμνο βουλευτ του και να ζητσει συγνμη απ το λα για λα σα επε.

Για σους θεωρον τι τα παραπνω εμετικ λγια εναι ψετικα, παραθτω και το βντεο που μπρεσε να τραβξει κποιος και το οποο βρκα στο διαδκτυο.

Εκενο που εναι επικνδυνο εναι τι ο «εν λγω» κριος στις προηγομενες εκλογς πρε 10.844 ψφους. Μπρβο μας!!! Αφο ττοιοι εμαστε, ττοιοι μας αξζουν!!!

Επσης πρπει να μην μενει ασχολαστο το γεγονς τι αν οποιοσδποτε λλο δημσιο πρσωπο εκφραζταν με αυτ τον χυδαο τρπο, η «ευαισθησα» λως και ειδικ αυτν που κρνουν και κατακρνουν τους πντες θα εχε ξεχειλσει. Τρα χουμε μενει μνο στο απλ σχλιο και τποτα λλο!!!

Δετε το Βντεο που επιβεβαινει την αλθεια