. ;

30 2012

:

Περιγραφ: http://alfeiospotamos.files.wordpress.com/2009/09/pontiki1.jpg«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθε να λειτουργε σαν ομδα ακτιβισμο, δεν μπανει σε τροχι κμματος που επιθυμε να διεκδικσει την εξουσα, ταν ρθει η ρα. Μου δνει την ασθηση τι δεν το θλει» (ακμα).

Αυτ μου επε πρσφατα ψηφοφρος του ΣΥΡΙΖΑ, και προφανς το «ακμα» το προσθεσα εγ στην κουβντα που εχα μαζ του.

Η ανησυχα του φλου μου εναι ελογη, αφο υπρχουν το τελευταο διστημα αρκετς δηλσεις που δεχνουν τι ορισμνα στελχη του ΣΥΡΙΖΑ νομζουν πως βρσκονται στην εποχ συγκρτησης του Συνασπισμο, που υπρχε διαγκωνισμς για το ποιοι θα επιβλουν τις απψεις τους ως πλειοψηφικ ρεμα.

Δεν χουν καταλβει τι το 28% που τους ψφισε δεν το κανε οτε για να πλακνονται μεταξ τους για το αν πρεπε χι να συναντηθε ο Τσπρας με τον Πρες, οτε για να εκφρζουν τις αγωνες τους αν θα κερδσει χι τις εκλογς ο Τσβες, οτε για να δικαιολογον τον κθε λαμγιο μαγαζτορα που δεν κβει αποδεξεις, οτε να χουν σχεδν ξιν μοτρα ταν η αστυνομα συλλαμβνει δολοφνους στην Προ, αλλο, μνο και μνο επειδ εναι αλλοδαπο.

Ο κσμος τος ψφισε για να ελγχουν αυστηρ την κυβρνηση, να αποκαλπτουν στη Βουλ τα παιχνδια της συγκυβρνησης με τη διαπλοκ και να καταθτουν τις δικς τους αριστερς, ρεαλιστικς, εφαρμσιμες προτσεις για την κρση που περνει η χρα.

Αν δεν το κατανοσουν σντομα, θα δουν την ιστορα για την Αριστερ να επαναλαμβνεται για μα ακμα φορ. Και, αυτ τη φορ, δεν θα εναι φρσα, αλλ τραγωδα για τη χρα.