: ,

12 2012

Περιγραφ: «Αυτ που λει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εναι εφικτ αλλ επικνδυνα»Επιστολ-βμβα απ στλεχος και υποψφιο βουλευτ του ΣΥΡΙΖΑ. Αποχωρε απ το κμμα, σημεινοντας τι και μια ρα κυβρνησης απ τον Αλξη Τσπρας θα εναι καταστροφικ για τη χρα

Ασθηση προκαλε η επιστολ - βμβα που φρεται να στειλε ο Νκος Χανις, στλεχος και υποψφιος βουλευτς του ΣΥΡΙΖΑ, που αποχωρε απ το κμμα, αναφροντας τι ακμα και μια ρα κυβρνησης θα εναι καταστροφικ για την Ελλδα.

Στην επιστολ που δημοσιεει σμερα ο Μικροπολιτικς στην εφημερδα "ΤΑ ΝΕΑ", το στλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νκος Χανις, υποψφιος στην Κορινθα και μλος της Πανελλαδικς Συντονιστικς Επιτροπς του κμματος, γρφει απευθυνμενος στον γραμματα της Κεντρικς Επιτροπς του ΣΥΝ Δημτρη Βτσα:

«Φλε Δημτρη, εμαι πλον σγουρος τι στω και μα ρα κυβερνητικς θητεας του ΣΥΡΙΖΑ θα εναι καταστροφικ για την Ελλδα και το μλλον των παιδιν μας».

Αναφρει ακμα τι τρμει στην προοπτικ να αναλβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσα καθς, πως γρφει, αν πσουν τα φτα της δημοσιτητας στις συνιστσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελσει και το παρδαλ κατσκι».

"Εναι αισχρ και ανντιμο, εκμεταλλευμενοι τη δκαιη οργ της κοινωνας, να τζογρετε το μλλον μας, ποντροντας στην ανπαρκτη πιθαντητα τι οι δανειστς μας μπλοφρουν, χωρς να προτενετε κτι για την αντθετη περπτωση, ταν μλιστα γνωρζετε τι οι μαξιμαλιστικς και σουρεαλιστικς θσεις σας δεν ακουμπνε καν στην πραγματικτητα", τονζει.

Κλενει την επιστολ αποχρησς του δηλνοντας τι δεν μπορε να συνεχσει να συμμετχει σε να κμμα του οποου η κυβερνητικ προοπτικ "εναι κρως επικνδυνη για τον ελληνικ λα και το μλλον του".

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Ανεξγητη και ανθικη πρξη» η επιστολ Χανι

Περιγραφ: http://www.left.gr/upload/1807_1.jpgΓια «ανεξγητη και ανθικη πρξη» εκ μρους του υποψφιου βουλευτ του ΣΥΡΙΖΑ Νκου Χανι, με αφορμ τη δημοσιοποηση ηλεκτρονικο του μηνματος, στο οποο υποστηρζει τι η πολιτικ του ΣΥΡΙΖΑ μετ την 6η Μαου εναι εσφαλμνη, εκφρζοντας τον προβληματισμ του για το ενδεχμενο το κμμα να γνει κυβρνηση, κνει λγο σε ανακονωσ του ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημεινει τι ο κ. Χανις ουδποτε εχε εκφρσει επιφυλξεις για τηνπολιτικ του ΣΥΡΙΖΑ, οτε πριν οτε μετ τις εκλογς της 6ης Μαου και μλιστα εναι και πλι υποψφιος στις εκλογς της προσεχος Κυριακς, εν συμμετεχε ενεργ σε λες τις προεκλογικς δραστηριτητες.

Η ανακονωση κνει λγο για «κπληξη αλλ και οργ» για το μνυμα του εν λγω υποψηφου, εν αναφρει τι ταυτχρονα «μας κοινοποησε και μα επιστολ την οποα εχε στελει στον Δημτρη Βτσα, γραμματα της Κεντρικς Επιτροπς του Συνασπισμο με αντστοιχο απαρδεκτο περιεχμενο».

Περιγρφοντας με λεπτομρειες τις εξελξεις που ακολοθησαν, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφρει τι κναμε προσπθειες να συζητσουμε μαζ του το θμα, για να καταλβουμε -κυρως- τι γινε. Με κπληξη αντιμετωπσαμε να προσωπικ του πρβλημα που αφοροσε την μη εκλογ του στις εκλογς της 6ης Μαου και τονζει:

«* Επειδ τσο πριν τις εκλογς της 6ης Μαου, σο και κυρως μετ απ αυτς, ο κ. Χανις δεν εχε εκφρσει την παραμικρ επιφλαξη για τις προτσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

* Επειδ συμμετεχε ενεργ και με προτσεις σε λες τις προεκλογικς συσκψεις της τοπικς οργνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

* Επειδ συμμετχει εκ νου στο ψηφοδλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθας για τις εκλογς της 17ης Ιουνου, παρ τη δυναττητα που εχε να ζητσει την εξαρεσ του απ αυτ. 

* Επειδ χει αρθρογραφσει μετ τις εκλογς στις 27 Μαου δηλνοντας ξεκθαρα την πεποθησ του τι το πργραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και η υπερψφισ του αποτελον τη μνη διξοδο για τη χρα. 

* Επειδ μχρι και την Τετρτη 5/6 συμμετεχε με ιδιατερη θρμη στις προεκλογικς εξορμσεις του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθας (Τετρτη 5/6 ομιλα στο Διμηνι,

Τρτη 4/6 περιοδεα σε Τιτνι, Μποζικ, Καστρκι και ομιλα στη Δφνη, Δευτρα 3/6 συμμετοχ του στην κεντρικ εκδλωση στην Κρινθο κ.ο.κ.). 

Για λους αυτος τους λγους θεωρομε τι:

* Η στση του κ. Χανι αποτελε ανεξγητη και ανθικη πρξη που δεν ταιριζει με τη συμπεριφορ οποιουδποτε πολιτεεται, πσο μλλον ποιου επικαλεται την ιδιτητα του ενεργο αριστερο πολτη.

* Αναρωτιμαστε τι συνβη τις τελευταες 5 μρες και λλαξαν οι πολιτικς απψεις του Νκου Χανι. 

* Γιατ στις τηλεφωνικς επικοινωνες με μλη του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθας, αναφερταν στη σειρ που κατλαβε στη σταυροδοσα της 6ης Μη και χι σε πολιτικ ζητματα.

* Η φυγομαχα αυτ προσβλλει βναυσα λους τους ανθρπους που τον στριξαν στις εκλογς της 6ης Μαου (2.100 Κορνθιες και Κορνθιοι), λους τους ψηφοφρους του ΣΥΡΙΖΑ στον νομ και λους τους δημοκρατικος πολτες του νομο μας που εν δυνμει εχε κληθε να αντιπροσωπεσει στη βουλ.

* Το να δειλιζει κανες μπροστ στο βρος της κρσιμης σγκρουσης εναι ανθρπινο και δεν το αντχουν λοι, το να εγκαλε μως λους σους εξακολουθον να δνουν τον αγνα απ την πρτη γραμμ, δημιουργε σε λους μας περεργα και αναπντητα ερωτματα που μνο με ρους αποστασας μπορον να απαντηθον».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνμενος προς τους πολτες της Κορινθας, διαβεβαινει τι «το θος και η αγωνιστικτητα εξακολουθον να χαρακτηρζουν λους εμς που δνουμε τον αγνα στην Κορινθα, για την επικρτηση του προγρμματος του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχμενες εκλογς» και τονζει: «Ττοιου εδους πρακτικς μς δυναμνουν περισστερο και μας διαβεβαινουν τι η ανατροπ του σκηνικο της διαφθορς και της υποταγς εναι πιο κοντ απ ποτ και γι αυτ τις επμενες μρες ο πλεμος που θα δεχτομε θα εναι λυσσαλος. σοι μως επιχειρσουν αντστοιχες πρακτικς υπονμευσης του αγνα μας να ξρουν τι δε μας φοβζουν γιατ οι ιδες και οι αρχς μας δεν εναι διαπραγματεσιμες».

 

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

Περιγραφ: http://list.newsit.gr/files/Image/2012/06/12/resized/croped/xaniassss_350_312_320_210.jpgΧανις: «χι απλ σουρεαλιστικς, αλλ εκτς πραγματικτητας οι θσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

Συνχεια στην αντιπαρθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ δνει το πρην στλεχς του, Νκος Χανις, Μετ την επιστολ αποχρησης που στειλε το πρω και η οποα προκλεσε τη σκληρ απντηση του κμματος, επανλθε με νες δηλσεις.

«Αυτ που λει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εναι εφικτ αλλ επικνδυνα». Τι λει το στλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νκος Χανις

«Σ’ αυτ την επιστολ γνωστοποιοσα τι διαφοροποιομαι πολιτικ και αποχωρ απ το ΣΥΡΙΖΑ γιατ πλον αυτ που λει ο ΣΥΡΙΖΑ και ιδιατερα μετ τις προγραμματικς του εξαγγελες θεωρ τι και εφικτ δεν εναι και σως επικνδυνα», αναφρει, μιλντας στο newsbeast.gr το στλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρην υποψφιος στο νομ Κορινθας, Νκος Χανις.

Πριν απ πντε μρες, πως λει χαρακτηριστικ, στειλε επιστολ στην οποα δηλνει τι αποχωρε απ τα ργανα και τις διαδικασες του κμματος επειδ τρμει μπροστ στην προοπτικ να αναλβει η Κουμουνδορου την εξουσα....

«Δε θεωρ τι σε να δημοκρατικ πολτευμα το να διατυπσεις μα λλη ποψη εναι ανθικο», προσθτει.

Μιλντας στο BΗΜΑ FM, ο κ. Χανις επιβεβαωσε την παρξη της επιστολς. «Εναι γεγονς, υπρχει αυτ η επιστολ, δεν την στειλα εγ στα «Να», δεν ξρω πς πγε», εξγησε.

Επσης, ο κ. Χανις ερωτμενος γιατ εναι επικνδυνος ο ΣΥΡΙΖΑ, εξγησε πως «μετ τις προγραμματικς εξαγγελες, πριν απ μιμιση βδομδα περπου, διαπιστνει κανες πολ εκολα, τι ο ΣΥΡΙΖΑ εναι μπροστ σε να αδιξοδο. Ετε θα πρπει να εφαρμσει το Μνημνιο, διαχειρζοντς το κπως καλτερα, οπτε εξαπατ λους αυτος στους οποους, σμερα, δνει ελπδες, ετε να καταγγελει και να ακυρσει το Μνημνιο, οπτε μοιραα σταματ η χρηματοδτηση και πμε σε ανεξλεγκτες καταστσεις. Εναι εγκλωβισμνος σε αυτς τις θσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ λει θα ακυρσω το Μνημνιο και τους εφαρμοστικος νμους και θα κρατσει τη δανειακ σμβαση. Εγ νομζω τι αυτ εναι χι μνο σουρεαλιστικ, αλλ εκτς πραγματικτητας».

ταν ο δημοσιογρφος του επισμανε πως αυτς οι θσεις του ΣΥΡΙΖΑ εναι γνωστς, το πρην στλεχος του κμματος ανφερε πως αν και γνριζε πως αυτς ταν οι θσεις του ΣΥΡΙΖΑ, πστευε, μως, τι μχρι τις εκλογς τις 6 Μαου, στοχεει να πολιτευτε κπως διαφορετικ. «Βλποντας τι δεν μπορε να τα κνει αυτ, αρχζει και στρογγυλεει. εξαπατς αυτος που τους χει δσει ελπδα και στρογγυλεεις το λγο σου και προσπαθες να φτιξεις να καλτερο Μνημνιο, πας απ την απναντι πλευρ που εναι και αυτ καταστροφικ», κατληξε.