, ;

24 2012

Συνεχζεται η πολυφωνα στο ΣΥΡΙΖΑ για λα τα κομβικ ζητματα που αποτελον αντικεμενο πολιτικς αντιπαρθεσης, αλλ κυρως απασχολον τους πολτες.

Περιγραφ: http://www.star.gr/PublishingImages/2012/05/240512210226_6565.jpgΣτο θμα της καταγγελας μη του μνημονου, για την επιστροφ στη δραχμ και το δημοψφισμα για το ευρ, ακογονται αποκλνουσες απψεις που δημιουργον σγχυση, την οποα επιχερησε να διαλσει ο υπεθυνος οικονομικς πολιτικς της Κουμουνδορου, Γιννης Δραγασκης, μιλντας στο Πρωιν ΑΝΤ1.

«Θα καταγγελουμε πολιτικ και χι νομικ το Μνημνιο. Αυτ σημανει τι κποιες πτυχς θα καταργηθον, κποιες λλες θα τις διαπραγματευτομε και υπρχουν και λλες που πρπει να εξετσουμε εναλλακτικς λσεις», τνισε ο κ. Δραγασκης.

Ασφαλς η παραπνω φρση σηματοδοτε αλλαγ στη στση της Κουμουνδορου, που πλον καταλαβανει τι τυχν νομικ καταγγελα του μνημονου οδηγε σε χρεοκοπα και ξοδο απ το ευρ, εν ανογει το δρμο προς μια επαναδιαπραγμτευση του μνημονου.

Επιπλον εναι φανερ τι η αυτ η δλωση αποτελε την απαρχ της αλλαγς πλεσης και στρατηγικς που ετοιμζει για το επμενο διστημα η Κουμουνδουρου και το επιτελεο της. Σμφωνα με πληροφορες ο Γ. Δραγασκης εναι τοιμος να εφαρμσει να σχδιο το οποο θα διεμβολσει να πιο συντηρητικ κοιν, βζοντας στο λεξιλγιο του Αλξη Τσπρα λξεις και φρσεις που δεν εναι της αριστερς!

Επιπλον ο Δραγασκης εμφανστηκε να συμφωνε με τον Γερμαν Σγκμαρ Γκμπριελ στις φορολογικς μεταρρυθμσεις και στον εκσυγχρονισμ του Κρτους κλενοντας με αυτ τον τρπο το μτι σε να πιο συντηρητικ κοιν.

Η στρατηγικ αυτ εντσσεται στην λογικ του κυρου Δραγασκη ο οποος πιστεει πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξντλησε τις ψφους εξ αριστερν και πρπει τρα να «μιλσει» σε να πιο αστικ και συντηρητικ κοιν.

Η στροφ αυτ μως φανεται να χει πολλος αντιπλους εξ αριστερν, καθς δεν πρπει να ξεχν κανες πως οι συνιστσες του ΣΥΡΙΖΑ και η κομματικ του βση διακατχονται απ πολ αριστερς ιδες με αποτλεσμα κποιοι να λνε πως να ττοιο εγχερημα εναι ιδιατερα ριψοκνδυνο.