16

Τετρτη 4 2015

www.fourtounis.grκρηξη φιλης υγραερου σημειθηκε νωρς το μεσημρι σε καφενεο του χωριο Λουτρ, κοντ στην Αμφιλοχα. Τραυματσθηκαν 16 τομα, εκ των οποων τσσερα σοβαρ.
Σμφωνα με πληροφορες, απ την κρηξη της φιλης του υγραερου και το ωστικ κμα που ακολοθησε, σπασαν τα τζμια του καφενεου, εν κποιοι θαμνες πετχτηκαν μακρι απ τη θση τους.
Αμσως ειδοποιθηκαν το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστικ και στο Λουτρ φθασαν ασθενοφρα και πυροσβεστικ οχματα. Στη συνχεια ξεκνησε η διακομιδ των 16 τραυματιν, εννα εκ των οποων νοσηλεονται στο νοσοκομεο Αγρινου, τσσερις σ’ εκενο της ρτας και τρεις στο κντρο υγεας της Αμφιλοχας. Ανμεσα στους τραυματες εναι και η ιδιοκττρια του καφενεου.
πως χει γνει γνωστ, σοβαρτερη κρνεται η κατσταση της υγεας τεσσρων εκ των τραυματιν, που νοσηλεονται στο νοσοκομεο του Αγρινου.

Νετερα απ την τραγωδα στην Αμφιλοχα
ekrixi_amfiloxia.jpg16Απ το σνολο των τραυματιν της ισχυρς κρηξης που σημειθηκε σμερα το πρω σε καφενεο στο Λουτρ Αμφιλοχας, τσσερις νοσηλεονται αυτ την ρα στο Γενικ Νοσοκομεο ρτας, εννα στο Γενικ Νοσοκομεο Αγρινου και δο στο Κ.Υ Αμφιλοχας. Σμφωνα με νετερες πληροφορες, η κατσταση των τριν ασθενν που βρσκονται στην ρτα εναι καλ, νας απ αυτος θα μεταφερθε στο Θρισιο για περαιτρω φροντδα. Σε λλα  νοσοκομεα μεταφρονται αυτ την ρα επτ απ εννα ασθενες που εχαν μεταφερθε στο νοσοκομεο Αγρινου.
πως δεχνουν τα μχρι στιγμς στοιχεα, πιθαν ατια της κρηξης ταν φιλη υγραερου, η οποα αλλχθηκε το πρω, αλλ παρμεινε στο χρο του καταστματος και απ την οποα δημιουργθηκε διαρρο. Τα ακριβ ατια διερευνονται απ την Πυροσβεστικ Υπηρεσα Αμφιλοχας.
Να σημειωθε πως στον τπο του δυστυχματος γκαιρη ταν η προσλευση της Πυροσβεστικ Υπηρεσας , του Α.Τ Αμφιλοχας και των ασθενοφρων του Κ.Υ Αμφιλοχας.