!

Τρτη 27 Ιανουαρου 2015

http://www.fourtounis.gr/Αντιδρσεις χει προκαλσει στη Μεσσηνα η απφαση του αρχηγο της ΝΔ, Αντνη Σαμαρ, να κρατσει την δρα στο νομ  αν και ο πρην πρωθυπουργς με επιστολ του στα τοπικ μσα ενημρωσης, ευχαριστε τους Μεσσνιους για τον αγνα και τη στριξη που του παρεχαν, εν εξρει την προσφορ στον δημσιο βο, την παρταξη και τον νομ, του πρτου σε ψφους  Γιννη Λαμπρπουλου.

μως ο πρην υφυπουργς δεν εκλγεται , αφο η ΝΔ στη Μεσσηνα καταλαμβνει μνο μια δρα.
Ο δμαρχος της Καλαμτας Παναγιτης Νκας με δλωσ του ζητ, ο Γιννης Λαμπρπουλος να συνεχσει να εκπροσωπε τη Μεσσηνα ως βουλευτς της στο Κοινοβολιο. Ο κ. Νκας αφο επισημανει τι ο κ. Λαμπρπουλος τιμθηκε απ τους Μεσσνιους λαμβνοντας πνω απ το 50% των ψφων της ΝΔ στη Μεσσηνα, υπογραμμζει πως, «η Μεσσηνα δεν μπορε να μενει χωρς φιλελεθερη εκπροσπηση στο Κοινοβολιο, αφο ο τ. Πρωθυπουργς χει σοβαρ θεσμικ καθκοντα ως αρχηγς της Αξιωματικς Αντιπολτευσης».
Επιπλον τονζει πως, «η συμμετοχ του Γιννη Λαμπρπουλου στο Κοινοβολιο εναι θμα που συνδεται με την παρουσα, την προβολ και τα συμφροντα της Μεσσηνας σε κεντρικ εππεδο και γι' αυτ πρπει να υποστηριχθε σθεναρ απ' λους, σοι χουν ρλο και λγο σ' αυτ τον τπο».
Εν τω μεταξ, με ανοικτ επιστολ του στους Μεσσνιους, ο πρην υφυπουργς Γιννης Λαμπρπουλος, τους ευχαριστε που τον τμησαν με την ψφο τους και τον ανδειξαν πρτο σε ψφους στον νομ και σ' λη την Πελοπννησο επισημανοντας:«Η παρταξη στη Μεσσηνα δεν θα χει τον εκπρσωπ σας» και προσθτοντας: «Ο δικς σας νθρωπος, που δινε μχες, που στριξε τη Μεσσηνα, που αγωνιζταν για τα προβλματ της, δεν θα εναι στη Βουλ, παρ τη θλησ σας».
Ο κ. Λαμπρπουλος υπογραμμζει: «Στη Βουλ η Μεσσηνα θα εκπροσωπεται απ τσσερις κυβερνητικος βουλευτς της Αριστερς και δεν θα υπρχει ο βουλευτς της φιλελεθερης παρταξης να ελγχει την κυβρνηση, να κνει ερωτσεις, να ενδιαφρεται για τον νομ, να τρχει και να αγωνζεται για τα προβλματ σας, να εναι παρν στα γεγοντα, στις εορτς, στις εκδηλσεις. Δεν θα υπρχει αντιπολτευση στον νομ. Πρωτκουστο!»
Τλος, δηλνει πως θα μενει ρθιος δπλα στους πολτες της Μεσσηνας και τονζει: «Πιστς και συνεπς στις αρχς μου και στην παρταξ μου, που ποτ δεν δημιοργησα πρβλημα, αλλ και στην εντολ σας, θα παραμενω ενεργς και κοντ σας. Θα εξακολουθσω να εμαι ο δικς σας νθρωπος. Δεν θα κνω τη χρη σε κανναν. Μαζ θα συνεχσουμε για τη Μεσσηνα μας».