, ,

Τρτη 20 Ιανουαρου 2015

Βμβα απ υποψφιο του ΣΥΡΙΖΑ: Αν χρειαστε θα πμε σε δημοψφισμα, παση πληρωμν και δραχμ [βντεο]Ο λγος για τον υποψφιο στην Κοζνη, Γιργο Χιωτδη, ο οποος, μιλντας στο Flash Κοζνης, ανφερε χαρακτηριστικ «Αν χρειαστε να πμε για δημοψφισμα, θα πμε για δημοψφισμα, αν χρειαστε να κνουμε παση πληρωμν θα κνουμε παση πληρωμν. Κι αν χρειαστε προκειμνου να σκοτσουμε το μισ πληθυσμ της χρας, θα πμε και στη δραχμ. Τελεα και παλα!».
Μλιστα, ταν ο συνομιλητς του ανφερε τι ο κσμος θα χει τερστιο ζτημα με τη δραχμ ο κ. Χιωτδης ανφερε «Mε τη μετβαση στη δραχμ ο κσμος θα χει τερστιο ζτημα για 1-2 χρνια. Εδ μιλμε για μια θηλει που μας χουν βλει στο λαιμ για 50 χρνια».

ΝΔ: Ας το μοντρει πως θλει ο κ. Σκουρλτης 
Η αντδραση της Νας Δημοκρατας στις δηλσεις του υποψηφου του ΣΥΡΙΖΑ δεν ργησε να λθει, καθς, με ανακονωσ της η Συγγρο αναφρει τι «με αυτ την ννοια το σνθημα του ΣΥΡΙΖΑ τι το ευρ δεν εναι φετχ εναι απολτως σωστ». Εντελς φυσιολογικ αντδραση κμματος σε προεκλογικ περοδο. Αλλομονο αν δεν εκμεταλλευταν να τσο πολ καλ δρο. Αναλυτικ η ανακονωση της Ν.Δ. χει ως εξς:
«Γιργος Χιωτδης, υποψφιος βουλευτς ΣΥΡΙΖΑ Κοζνης: «Εν χρειαστε να πμε για δημοψφισμα, θα πμε για δημοψφισμα. Εν χρειαστε να κνουμε παση πληρωμν, θα κνουμε παση πληρωμν. Τελεα και παλα. Και εν χρειαστε, προκειμνου να σκοτσουμε το μισ πληθυσμ της χρας, θα πμε και στη δραχμ. Τελεα και παλα. Με αυτ την ννοια, το σνθημα του ΣΥΡΙΖΑ τι το ευρ δεν εναι φετχ εναι απολτως σωστ».
Τρα ας το μοντρει πως θλει ο κ. Σκουρλτης».