. : .

Κυριακ 18 2015

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10922669_930650656959195_604606970343389236_n.jpg?oh=d60f074b16df31dff57d985bc81d631f&oe=5521EBB4Με ρωτα?νε γιατ με τον Γιργο Παπανδρου και γιατ τρα; Απαντ με πλρη συνασθηση και ευθνη ο Γιω?ργος Παπανδρου
• Στην πολιτικ του σταδιοδρομα ποτ δεν λιποτκτησε ποτ, αγωνστηκε με λες του τις δυνμεις εναντον λων των κατεστημνων της χρας για:
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ και λλα πολλ και σημαντικ.
-τι κανε για αυτ;
•ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΣΟΚ εφρμοσε μεσες ανοιχτς δημοκρατικς διαδικασες για λα τα ζητματα και σε λους τομες
• σε τι αφορ την ΧΩΡΑ πρτεινε μεταξ λλων την ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ.
• ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ εισηγθηκε πληθρα προτσεων για την αναχατιση της επλασης του νεοσυντηρισμου? στην Ευρπη και σε ολκληρο τον κσμο.
• Σε τι αφορ την πολυφωνα και την ορθ λειτουργα των μσων μαζικς ενημρωσης εισηγθηκε και ταν αποφασισμνος να προωθσει ρυθμσεις
• πως ο Παπανδρου με ποια μετρ κανε πρξη τις δεσμεσεις του απναντι στον λα;
Μετ την εκλογ του ως Πρωθυπουργς με λες του τις δυνμεις σε να δυσμενστατο χρονικ διστημα για την δια την χρα βαλε τα θεμλια για να μαζψει τον πακτωλ των εκατομμυρων που εχε διασκορπιστε απ την Κυβρνηση του Καραμανλ και τις παθογνειες προηγομενων κυβερνσεων.
• Μετ την εκλογ του ως Πρωθυπουργς της χρας, με λες του τις δυνμεις σε να δυσμενστατο χρονικ διστημα για την δια την χρα βαζε τα θεμλια για να μαζψει τον πακτωλ των εκατομμυρων που εχε διασκορπιστε απ την Κυβρνηση του Καραμανλ και τις παθογνειες προηγομενων κυβερνσεων.
πως;
• θσπισε και εφρμοσε την ηλεκτρονικ συνταγογρφηση, παρ την αντδραση γιατρν, φαρμακοποιν, φαρμακοβιομηχανιν, επισημανεται τι τα χρματα που εξοικονομθηκαν απ το μτρο αυτ, εναι πολ περισστερα απ τον ΕΝΦΙΑ μτρο Σαμαρ- Βενιζλου.
• απογραφ δημσιων υπλληλων, μχρι ττε το Ελληνικ δημσιο δεν γνριζε τον ακριβ αριθμ των δημοσων υπλληλων, την αρμοδιτητα αυτν, τον μισθ αυτν, τον αριθμ των επιδομτων που ελμβαναν και τον λγο. Σκοπς του μτρου αυτο ταν να γνει εκτενς λεγχος, διασταρωση και επικαιροποηση των στοιχεων και εν συνεχεα να εκπονηθε σωστ οργανγραμμα και σχεδιασμς αν υπηρεσα, περιφρεια, Δμο κ.λ.π.
• απογραφ συνταξιοχων λης της χρας, η απογραφ αυτ ανδειξε την τερστια κατασπατληση του δημοσου χρματος και παρνομη εσπραξη συντξεων.
• απογραφ δημοσων ργων, μχρι ττε το Ελληνικ Δημσιο δεν εχε εικνα για το σνολο της χρας σε τι αφορ την κατασκευ ργων, υπουργεων, υπηρεσιν πρωτοβθμιας και δευτεροβθμιας τοπικς αυτοδιοκησης, τι εχε συμφωνηθε ως τμημα, ποι ποσ εχαν καταβληθε, ποι η πορεα εκτλεσης του κθε ργου. Ο λεγχος αυτς ανδειξε τι εχαν δημοπρατηθε ργα που δεν εχαν καν κατασκευαστε εν εχε προκαταβληθε στο ακραιο το εργολαβικ αντλλαγμα. Το εν λγω μτρο συνβαλε στην δημιουργα συνολικς εικνας για την ευχρεια ελγχου και διασταυρσεων των στοιχεων λων των δημοσων ργων της χρας.
• νομοθετικς ρυθμσεις για τον εκτεν λεγχο των συμβσεων κατασκευς των δημοσων ργων, με εκτεταμνο προσυμβατικ και συμβατικ λεγχο κντρα στο κατασκευαστικ κατεστημνο και στην απροθυμα των υπλληλων να συνδρμουν στον λεγχο.
• εισηγθηκε την τροποποηση του πειθαρχικο κδικα λεγχου των δημοσων υπλληλων.
• απογραφ λων των κτιρων τα οποα χρησιμοποιοσε το Ελληνικ Δημσιο για την στγαση των υπηρεσιν του προκειμνου στην συνχεια να γνει κατανομ καταχρηση και εκτενς λεγχος των μισθωτικν συμβσεων.
Αυτς εναι ελχιστες απ τις νομοθετικς ρυθμσεις και τα μτρα που πρτεινε και εφρμοσε ο Γιργος Παπανδρου, η παρθεση του συνλου λων των παρεμβσεων και των ρυθμσεων εναι πρακτικ αδνατη λγω του πολ μεγλου τις οποες αγνοε ακμη και σμερα ο Ελληνικς λας.
Την φιλοσοφα του λεγχου, του δικαου, την υπερσπιση του δημοσου συμφροντος, της διαφνειας, του ανορθολογισμο των δαπανν, την υπηρτησε και την υπηρετε με σθνος χωρς εκπτσεις και υποχωρσεις.
• κανε πρξη τον θεσμ του οικονομικο εισαγγελα.
•προθησε νομοθετικς διατξεις για τον οικονομικ και φορολογικ λεγχο των off shore
•το πργραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ ταν μια καινοτμος και πρωτοφανς λειτουργα δημοσευσης των δημοσων δαπανν μσα απ το οποο λοι οι λληνες απκτησαν την δυναττητα ελγχου και πληροφρησης για το που πσα και γιατ πληρνει το Ελληνικ δημσιο.
• εισηγθηκε την δια βου μθηση για λους τους πολτες, γιατ χωρς παιδεα δεν μπορε να υπρξει προδος.
Φιλς και φλοι δεν χρειζεται μεγλη προσπθεια για να πειστε ο μσος, συνετς λληνας πολτης τι ο οραματιστς και οκνος εργτης, ο ευγενς αλλ και μαχητικς Γιργος Παπανδρουεναι αποφασισμνος να βλει τρμα στα παιχνδια που παζονται στην πλτη του ελληνικο λαο και της διας της χρας.
Για αυτ και για λλα πολλ βγανω κι εγ μπροστ χωρς να υπολογσω προσωπικ κστος η? οφλη και θα στηρξω τον Γιργο Παπανδρου και το Κνημα των Δημοκρατν Σοσιαλιστν.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ
ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥ?ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΔΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΙΝΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Β ΑΘΗΝΩΝ