Παρασκευ 16 2015

www.fourtounis.grΤσσερις μνες στο δημαρχικ θκο ταν φανεται υπρ αρκετ για τον Δμαρχο Χαλανδρου, Συμεν Ροσσο, να αναθεωρσει στην πρξη, σα ισχυριζταν ως υποψφιος Δμαρχος αλλ και ως πολιτικ – συνδικαλιστικ στλεχος λα τα προηγομενα χρνια.
Με απφασ του, ο Δμος Χαλανδρου, προχωρ στην σκηση φεσης σε δικαστικ απφαση που δικαινει εργαζμενους-συμβασιοχους ως προς την επιστροφ στην εργασα τους και τη μετατροπ της Σμβασς τους σε Αορστου Χρνου.
Η απφαση αυτ του «αγωνιστ δημρχου», αποτελε πλρη συμμρφωση μ’ σα ορζει ο νμος, τον οποο μως στους Δμους που εναι αντιπολτευση ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη στριξη του ποιου χει εκλεγε, απαιτε απ τις Δημοτικς τους Αρχς να μην εφαρμσουν.
Επσης ρχεται σε πλρη αντθεση, μ’ σα και ο διος προσωπικ ο κ. Ροσσος, χει διακηρξει αλλ και οι Δημοτικς παρατξεις του ΣΥΡΙΖΑ απαιτον απ τις λλες Δημοτικς Αρχς να «αντιταχθον» ακμη και αν κινδυνεουν να εκπσουν απ το αξωμ τους, για τον λγο αυτ.
Την απφαση αυτ καταγγλλει με δριμτητα η Εκτελεστικ Επιτροπ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και τον καλε να ανακαλσει. «Σε διαφορετικ περπτωση, λει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., θα στηρξει κθε αγωνιστικ παρμβαση των εργαζομνων του Δμου Χαλανδρου, στε συντονισμνα να μην επιτρψουμε να απολυθε κανες εργαζμενος και να διασφαλισθον λες οι θσεις εργασας».
«Η συγκεκριμνη απφαση του Δημρχου Χαλανδρου, την οποα πληροφορηθκαμε στερα απ ανακονωση του Συλλγου Εργαζομνων του Δμου Χαλανδρου, ρχεται σε πλρη αντθεση με τις προεκλογικς και μετεκλογικς του δεσμεσεις και εξαγγελες, αλλ και τη δλωσ του τι η Δημοτικ Αρχ δεν θα ασκσει ΕΦΕΣΗ» αναφρει σ’ ανακονωσ της.

Ολκληρη η ανακονωση της
www.fourtounis.grΗ Εκτελεστικ Επιτροπ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφρζει την αντθεσ της στην απφαση του Δημρχου Χαλανδρου κ. Συμεν Ροσσου να ασκσει ΕΦΕΣΗ σε δικαστικ απφαση που δικαινει εργαζμενους-συμβασιοχους ως προς την επιστροφ στην εργασα τους και τη μετατροπ της Σμβασς τους σε Αορστου Χρνου.
Η συγκεκριμνη απφαση του Δημρχου Χαλανδρου, την οποα πληροφορηθκαμε στερα απ ανακονωση του Συλλγου Εργαζομνων του Δμου Χαλανδρου, ρχεται σε πλρη αντθεση με τις προεκλογικς και μετεκλογικς του δεσμεσεις και εξαγγελες, αλλ και τη δλωσ του τι η Δημοτικ Αρχ δεν θα ασκσει ΕΦΕΣΗ.
Η Εκτελεστικ Επιτροπ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σταθερ στη θση της υπρ της μνιμης και σταθερς εργασας, καλε το Δμαρχο και τη Διοκηση του Δμου Χαλανδρου να επανεξετσουν τη στση τους και να ανακαλσουν μεσα την σκηση ΕΦΕΣΗΣ στην απφαση που δικαινει τους εργαζμενους στε να επιβεβαισουν στην πρξη αυτ που διακρυτταν επσημα προεκλογικ και μετεκλογικ. λλωστε λοι μας κρινμαστε ΜΟΝΟ απ αυτ που πρττουμε και απ χι αυτ που δηλνουμε!!!
Σε διαφορετικ περπτωση η Εκτελεστικ Επιτροπ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηρζει κθε αγωνιστικ παρμβαση των εργαζομνων του Δμου Χαλανδρου στε συντονισμνα να μην επιτρψουμε να απολυθε κανες εργαζμενος και να διασφαλισθον λες οι θσεις εργασας.