,

Παρασκευ 16 2015

www.fourtounis.grΟ υποψφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνν για τις επερχμενες εκλογς, Στφανος Τυροβολς, δλωσε σε τηλεοπτικ εκπομπ πως υπρχει ανγκη "εκδημοκρατισμο της ελληνικς αστυνομας" και πως η κυβρνηση ΣΥΡΙΖΑ θλει και θα καταργσει τα ΜΑΤ.
Ο Στφανος Τυροβολς, φαρμακοποις στο επγγελμα, εναι υποψφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνν και βρθηκε στο πλατ τηλεοπτικς εκπομπς στο Channel 9.
Ο κ. Τυροβολς αναφρθηκε σε συγκεκριμνα ζητματα, πως το χρος και η διαπραγμτευση, ωστσο αυτ που κντρισε το ενδιαφρον ταν η αναφορ του στην ελληνικ αστυνομα.
Οι δημοσιογρφοι του θεσαν το ερτημα αν πρπει οι λληνες αστυνομικο να εναι οπλοι και ο υποψφιος του ΣΥΡΙΖΑ απντησε: "Υπρχει μα πολ μεγλη ανγκη η ελληνικ αστυνομα να εκδημοκρατιστε. Διτι χει εντς της σκληρος πυρνες φασιστικος, οι οποοι με τον τρπο που χουν κινηθε το προηγομενο διστημα, με τον τρπο που χουν αντιμετωπσει τις λακς κινητοποισεις, με τον τρπο τον οποο αντιμετωπζουν το δικαωμα του πολτη... Εναι μα κατσταση που πρπει να αλλξει. Σε γενικς γραμμς το ζτημα εναι ο εκδημοκρατισμς της ελληνικς αστυνομας. Αυτ το οποο μπορ να σας πω σε γενικς γραμμς εναι τι θλουμε και θα καταργηθον τα ΜΑΤ".
Τρα θα μου πεις εσ καγεσαι για την παρξη των ΜΑΤ; Ασφαλς χι, αλλ καγομαι για κενο που λγεται αξιοπιστα και μλιστα ταν αυτ αφορ να νο τομο, το οποο γνωρζει τι θα διαψευστε!