:

Βασλης Φουρτονης

Δευτρα 5 2015

www.fourtounis.grΤα φυλακισμνα μλη της Συνωμοσας Πυρνων της Φωτις απστειλαν κεμενο σε ιστοσελδα του αντιεξουσιαστικο χρου με ττλο "Για την προσπθεια ξιζε...", λγα εικοσιτετρωρα μετ τη σλληψη του Χριστδουλου Ξηρο, ο οποος εχε δραπετεσει να χρνο πριν απ τις φυλακς Κορυδαλλο, παραβιζοντας τους ρους της δειας εξδου που του εχε δοθε.
Στη μχη του αντρτικου πλης "μπορε να χαθον πλα, εκρηκτικ, κρησφγετα, αυτοκνητα, χρματα, μως λα αυτ ξαναβρσκονται" αναφρουν και τονζουν πως δεν πρκειται να πουν λξη "που θα ξεκλεδωνε πληροφορες στον εχθρ", επιβεβαινοντας ουσιαστικ τη συνεργασα τους με τον Ξηρ.
Το πλρες κεμενο χει ως εξς:
"Δεν πρκειται να χαρσουμε οτε μια λξη που θα ξεκλεδωνε πληροφορες στον εχθρ. Η απδραση απ τη φυλακ εναι ο μνος σκοπς και προορισμς ενς αιχμλωτου αναρχικο αντρτη πλης. Η λξη “απδραση” εναι το συμπυκνωμνο νημα της ελευθερας που ανατινζει τα τεχη της φυλακς που κλεδωσαν τις ζως μας. Τη λξη αυτ εμες οι αιχμλωτοι αναρχικο της Συνωμοσας Πυρνων της Φωτις δεν την ξεχσαμε ποτ κι ας μας ξχασαν οι περισστεροι. Οι δικαστς μας καταδκασαν να ζομε χρνια σαν ανθρπινες σκις μσα σε κλειδωμνα κτρια, αλλ δεν μπρεσαν να κλειδσουν τις ανυπτακτες επιθυμες μας.
Κθε νχτα στις περιπλανσεις του μυαλο δραπετεουμε σε να κσμο δχως φυλακς, νοπλους φρουρος και κλειδωμνες ψυχς. Και αν κθε πρω το κλειδ του φλακα μας επιστρφει στην τσιμεντνια πραγματικτητα της φυλακς, ξρουμε πως κποια στιγμ η μρα μας θα ρθει και θα ονειρευτομε την αναρχα μας με ανοιχτ μτια. Το γκλανγκ-γκλανγκ της κλειδαρις καθς κλενει σφυρηλατε το μσος μας για τη φυλακ. Η κθε αποτυχα, η κθε σλληψη, το κθε λθος μς πεισμνει ακμα πιο πολ. Και αν πσουμε τρεις φορς, τσσερις φορς θα σηκωθομε.
Δεν υπρχει νκη ττα, υπρχει μνο αγνας. Ξρουμε πως το αναρχικ αντρτικο πλης και η Συνωμοσα Πυρνων της Φωτις εναι μια μχη ενντια σε λα τα προγνωστικ. Σε αυτ τη μχη μπορε να χαθον πλα, εκρηκτικ, κρησφγετα, αυτοκνητα, χρματα, μως λα αυτ ξαναβρσκονται. Αυτ που δεν χνεται εναι οι συντρφισσες και οι σντροφοι που μας καναν να νισουμε τι η μρα μας θα ρθει και θα πομε “αντο” στη φυλακ χωρς επιστροφ.
Σε αυτς τις ρες που ο εχθρς θριαμβολογε στλνουμε το πιο ζεστ συνωμοτικ χαμγελ μας σε αυτος τους υπροχους ανθρπους, χωρς νομα, που σμερα καταζητονται απ’ τις αστυνομικς αρχς του νμου και της τξης. Γι’ αυτος τους υπροχους ανθρπους, χωρς νομα, αξζει να συλλαβσουμε ξαν τη διαρκ υπσχεση: “η μρα μας θα ρθει”.
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Η λερναα δρα των Πυρνων της Φωτις δεν πρκειται να σταματσει.
Η Συνωμοσα Πυρνων της Φωτις θα επιστρψει ακμα πιο δυνατ.
Πυρνας φυλακισμνων της Συνωμοσας Πυρνων της Φωτις
Αργυρο Παναγιτης
Πολδωρος Γιργος
Οικονομδου λγα
Τσκαλος Γερσιμος
Τσκαλος Χρστος
Χατζημιχελκης Χρης
Μαυρπουλος Θεφιλος
Νικολπουλος Γιργος
Νικολπουλος Μιχλης
Μπολνο Δαμιανς
ΤΙΠΙΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…"