Βασλης Φουρτονης

Σββατο 27 Σεπτεμβρου 2014

http://www.fourtounis.gr/Νες φωτογραφες με εκπαδευση που παραπμπει σε... Αλ Κιντα, πως βλπαμε σε κινηματογραφημνα πλνα απ διεθν πρακτορεα, με επιδρομς ενπλων σε σπτια, με διαδικασες «κλυψης» στο εσωτερικ και στο εξωτερικ του σπιτιο, με ασκσεις οργανωμνων επιθσεων με αυτματα πλα σε δασικος χρους και λλα πολλ περιλαμβνει η δικογραφα για τη δρση των μελν της Χρυσς Αυγς που αποκαλπτει «Το Βμα». Παρλληλα, στον διο δικαστικ φκελο υπρχουν φωτογραφες που εικονζεται γνωστος να κρατ μχρι και αντιαρματικ εκτοξευτρα Low!
Οι εν λγω φωτογραφες βρσκονταν κυρως σε ηλεκτρονικος υπολογιστς ηγετικν μελν του περινυμου «πυρνα» της Νκαιας της Χρυσς Αυγς, ο οποος χει συσχετισθε μεσα με τη δολοφονα του Παλου Φσσα πριν απ ναν χρνο στο Κερατσνι. Μλος αυτο του «πυρνα» ταν και ο δολοφνος του τυχου νεαρο, γκλειστος σμερα στις φυλακς Μαλανδρνου, Γιργος Ρουπακις. Ωστσο μερικς απ αυτς βρσκονταν και στον ηλεκτρονικ υπολογιστ βουλευτν της Χρυσς Αυγς στον Πειραι.
http://www.fourtounis.gr/Στελχη της ΕΛ.ΑΣ. αλλ και δικαστικο μιλον για τις «πιο ενδεικτικς φωτογραφες για την υποδομ και τον παραστρατιωτικ σχεδιασμ της Χρυσς Αυγς. Η εκπαδευση που θυμζει ειδικς δυνμεις του Στρατο και της ΕΛ.ΑΣ. αλλ και εξσκηση στο Πακιστν και στο Αφγανιστν μελν της Αλ Κιντα πως και μεγλες παραστρατιωτικς ομδες, δεχνει την οργνωση και τους απτερους στχους του ακροδεξιο μορφματος. Εκπαιδεονται σε επιδρομς που παραπμπουν σε συνθκες πολμου και οι φωτογραφες αυτς αποκαλπτουν μα κλιμκωση της σχεδιαζμενης δρσης τους...».
http://www.fourtounis.gr/Οι αξιωματικο της ΕΛ.ΑΣ. χουν εστισει το ενδιαφρον τους και σε μια φωτογραφα που δεχνει πιθανν μλος της Χρυσς Αυγς να κρατ αυτματο πλο σε να εμπορικ πλοο. Τα στελχη της ΕΛ.ΑΣ. υπενθμιζαν τι το 2012 εχε διαπιστωθε τι βουλευτς της Χρυσς Αυγς εχε εργασθε ως νοπλος φρουρς σε πλοο εταιρεας με δρα τη Γλυφδα (τα στοιχεα στη διθεση της εφημερδας), το οποο ταξδευε στον Περσικ. Μχρι σμερα πντως δεν χει διαλευκανθε υπ ποα ιδιτητα και με ποια προσντα απασχολθηκε σε αυτ τη θση.
Αναφρεται, τλος, τι παρ τις επισταμνες, πολμηνες ρευνες της Αντιτρομοκρατικς Υπηρεσας και των δικαστικν αρχν δεν προκυψε το πο κρυβταν το αναφερμενο οπλοστσιο της Χρυσς Αυγς. Στις καταθσεις των προστατευομνων μαρτρων υπρχαν αναφορς για παρξη ττοιου εδους αποθηκν στον Ασπρπυργο, στην Κρινθο και αλλο, χωρς ωστσο να προκψει οτιδποτε σημαντικ...