. /

Βασλης Φουρτονης, συνταξιοχος δσκαλος

Παρασκευ 26 Σεπτεμβρου 2014

http://www.fourtounis.gr/Ο πρεδρος του Συλλγου Εκπαιδευτικν Π. Ε. Ρεθμνου κ. Γιργος Τρολης, κανε την ακλουθη δλωση:
Οι εκπαιδευτικο καταδικζουμε κθε περπτωση παιδοφιλας-παιδεραστας με τον πιο σκληρ και κατηγορηματικ τρπο. Εμαστε ο Σλλογος Εκπαιδευτικν που διγραψε τον Σειραγκη απ μλος του κλδου των εκπαιδευτικν και το καταδκασε απ την πρτη στιγμ που ανακοινθηκε ττε η εδηση. μως δεν μπορε κανες να παζει επικοινωνιακ με περιοχς που ταλαιπωρθηκαν στο παρελθν απ αντστοιχα περιστατικ και ναν εκπαιδευτικ κσμο που δδει την ψυχ του στην εκπαδευση των παιδιν μας. Οι πληγς δεν χουν επουλωθε και ξεκιννε δημοσιεματα με “διαρρο” πληροφοριν τι νας απ τους εκπαιδευτικος που συμμετεχε σε διακνηση παιδικς πορνογραφα εναι δσκαλος στο Ρθυμνο, χωρς να αναφρεται πουθεν νομα. Ζητ να σταματσει ο επικοινωνισμς!!!
Αν υπρχει εκπαιδευτικς, απ τους 900 περπου που υπηρετον στην πρωτοβθμια, σε Δημοτικ Σχολεο του Ρεθμνου περιμνουμε ΑΜΕΣΑ τη δημοσιοποηση του ονματς του απ τις αρμδιες αρχς. Δεν φταει μια κοινωνα, αυτ του Ρεθμνου, και το σνολο των δασκλων του Ρεθμνου να μπανουν ξαν σε αυτ τη διαδικασα. Να ξεκαθαρσει μεσα το τοπο!
Μπρβο πρεδρε Γιργο Τρουλ, η στση σου τιμ και εξυψνει τους εκπαιδευτικος, που στο σνολ τους μοχθον καθημεριν κτω απ αντξοες συνθκες και προσφρουν τον καλτερο εαυτ τους για το καλ των παιδιν του ελληνικο λαο.
Οι γενικλογες κατηγορες υπηρετον τη γκεμπελικ λογικ της κριτης ομαδοποησης της λογικς που λει τι «ο ποντικς τρει το τσουβλι, αλλ εμες λμε τι το φαγαν τα ποντκια»
Και πλι μπρβο σας και ελπζω πολ σντομα να χουμε παρμοιου εδους αντιδρσεις και απ τη ΔΟΕ, στε να μην λασπνεται ο κλδος των εκπαιδευτικν δικα.