... , , !

Βασλης Φουρτονης, συνταξιοχος δσκαλος

Τρτη 16 2014

Για φαρσοκωμωδα του παλαιοκομματικο συστματος μιλ «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ», εξαπολοντας επθεση κατ πντων: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
http://www.fourtounis.gr/Σε ανακονωση του το κμμα που δρυσε ο Σταρος Θεοδωρκης, εγκαλε τα κμματα της συγκυβρνησης αλλ και την αξιωματικ αντιπολτευση για την παροχολογα και την στση τους στο θμα εκλογς Προδρου της Δημοκρατας.
Σε μια καυστικ αναφορ για τους «γαλζιους κυβερνητικος που τρα εξανστανται με την επιπολαιτητα του ΣΥΡΙΖΑ» το Ποτμι τους καλε να θυμηθον τι «πριν γνουν υπουργο ταν και αυτο στελχη του αντιμνημονιακο μετπου».
Απ τα πυρ του Σταρος Θεοδωρκη δεν ξεφεγουν οτε οι αντιδρσεις της Χ. Τρικοπη: «Ο Αλξης Τσπρας επε ντως στη Θεσσαλονκη "λεφτ υπρχουν", αλλ οι "κορυφαοι" του ΠΑΣΟΚ δεν μπορον να παριστνουν τους κπληκτους,! ταν η επσημη προεκλογικ πολιτικ του ΠΑΣΟΚ και κανες ττε δεν αντδρασε, οτε ββαια ο κ. Βενιζλος παρτι γνριζε - με λεπτομρειες - τι η χρα ταν με το να πδι στη χρεοκοπα» αναφρει δηκτικ το Ποτμι σε ανακονωσ του. Επιπλον, καλε τα στελχη του ΣΥΡΙΖΑ να «μην πανηγυρζουν» γιατ «αντιγρφουν τους Νεοδημοκρτες» εν καλε τα γαλζια στελχη «να μην εξανστανται, η ασβεια στο πνεμα του Συντγματος ταν δικ τους πρακτικ».
Σμφωνα με την ανακονωση του Ποταμιο, «τσο στο θμα της παροχολογας σο και σε αυτ της εκλογς του Προδρου της Δημοκρατας, καθς και επ των οικονομικν θεμτων, λοι ως αξιωματικ αντιπολτευση τα δια υπσχονται».
Και καταλγει το Ποτμι: «Εναι παλι, λοιπν, η φαρσοκωμωδα του παλαιοκομματικο συστματος, κομμτι του οποου εναι και ο ΣΥΡΙΖΑ που σο πλησιζει την εξουσα, δεχνει τι δεν χει μθει τποτα και δεν χει ξεχσει τποτα».