Βασλης Φουρτονης, συνταξιοχος δσκαλος

Τρτη 2 2014

www.fourtounis.grντονο εναι το παρασκνιο γρω απ την απφαση του Κστα Κουκοδμου να υποβλει ξαφνικ την παρατησ του για προσωπικος λγους. Αν και αρχικ φνηκε τι υπρξε κντρα με τον Α. Λοβρδο σχετικ με τις αρμοδιτητες, διρρευσε τελικ τι η αιτα ταν τι ο κ. Κουκοδμος εχε σοβαρ οικονομικ πρβλημα με επιχερηση που διατηρε στην Πιερα και η οποα χει πσει ξω, γρφει το γνωστ «γαλζιο» σιτ antinews.
To εν λγω σιτ αποκαλπτει τι ο Καρχιμκης αποκλυψε προβλματα που εχε ο Κουκοδμος με χρη εταιρεας του προς το δημσιο κλπ. Χαρακτηριστικ γρφει το antinews
«μως, το παρασκνιο λει τι η αρχ γινε ταν πιασε ξαν δουλει ο... Κλουζ του ΠΑΣΟΚ ο γνωστς και μη εξαιρετος Μιχλης Καρχιμκης. Ο οποος σημειωτον εναι κατηγορομενος για κακοργημα και παρ' ολγο να πει φυλακ ταν του επιβλθηκε εγγηση ψους 1 εκατ. ευρ.
Ο κ. Καρχιμκης, αφο γλτωσε τη φυλακ λοιπν, αποφσισε να κνει τη δουλει που κανε και στο παρελθν, δουλει που τον καθιρωσε στο ΠΑΣΟΚ. Πριν μερικς ημρες ανρτησε στα social media τα εξς:
«Αν κριε Σαμαρ αποκαλυφθε τι υπουργς της κυβρνησης σας πιθανν να ταν με νταβατζδικη μεθδευση ΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΗΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ, σε οικογενειακ επιχερηση (Α.Ε) που μετεχε ως αντιπρεδρος, υπρχει μια απορα !!!! θα τον καλψετε; Η θα τον εξαποστελετε»;
πως ταν αναμενμενο προκλθηκε πριν μερικς ημρες αναταραχ και πειτα απ ρευνα αποδεχθηκε τι αφοροσε την επιχερηση του κ. Κουκοδμου και κποια χρη που εχε στο Δημσιο τα οποα και προσπαθε να ρυθμσει. Προς τιμν του υπβαλε την παρατησ του, χασε την υπουργικ καρκλα ταν λλα πασοκικ λαμγια κι ερπετ οτε καν θα διανοονταν να εγκαταλεψουν για πολ χειρτερα σκνδαλα».