, ,

Βασλης Φουρτονης, συνταξιοχος δσκαλος

Κυριακ 31 Αυγοστου 2014

Ο Νκος Μιχαλολικος μπορε να κατακεραυννει ττοιες πρακτικς αλλ φανεται πως... βολεει τους δικος του . Επτ πλον τα... ρουσφτια του προφυλακισμνου αρχηγο της Χρυσς Αυγς
www.fourtounis.grΠαιδι, ανψια, κουμπροι και λοιπο συγγενες της Χρυσς Αυγς βολεονται με τον ναν τον λλο τρπο σε κποια θση στη Βουλ.
Μετ το σλο που προκλεσε δημοσευμα του Εθνους στις αρχς Αυγοστου, η δια εφημερδα αποκαλπτει πως λλοι δο συγγενες του Νκου Μιχαλολικου χουν αποσπαστε στη Χρυσ Αυγ!
Πρκειται για τον εκπαιδευτικ Μιχαλ Μιχαλλια και τον δημοτικ υπλληλο Αθανσιο Μιχαλλια, που εναι και οι δο πρτα ξαδρφια του αρχηγο. 
Με την εσοδο της ΧΑ στη Βουλ, φησαν τις θσεις τους στο 89ο Δημοτικ Σχολεο στον Νο Κσμο ο πρτος και στη Διεθυνση Πρασνου και Κηποτεχνας του Δμου Αθηναων ο δετερος και πιασαν δουλει στον κομματικ μηχανισμ του ξαδλφου τους.
πως αναφρει το δημοσευμα, με τους διορισμος αυτος, τα ρουσφτια του αρχηγο της Χρυσς Αυγς φτνουν πλον τα 7 εν στο παιχνδι των διορισμν χουν μπει και βουλευτς της Χρυσς Αυγς οι οποο χουν διορσει τις συζγους τους στη Βουλ. 
Ο Γερμενς διρισε τη σζυγ του Ευγενα ως επιστημονικ συνεργτιδα του Γιννη Λαγο εν η σζυγος του Χρστου Παππ διορστηκε στο γραφεο της Ελνης Ζαρολια. Ο Κασιδιρης χει στο γραφεο του τον ανιψι του Ν. Μιχαλολικου εν ο λλος ανιψις του χει “βολευτε” στο γραφεο του Νκου Μχου.