Βασλης Φουρτονης, συνταξιοχος δσκαλος

Τετρτη 27 Αυγοστου 2014

Τουλχιστον 20 ευρωπαοι περνον καθημεριν τα σνορα απ την Τουρκα προς τη Συρα. Πως φτνουν απ τις ευρωπακς πρωτεουσες στους πυρνες των τζιχαντιστν.
Αποκλυψη: Η πλη προς τη τζιχντ! τσι περνον οι ευρωπαοι τζιχαντιστς τα σνορα προς τη Συρα (φωτ)Εναι γνωστ ως "πλη προς τη τζιχντ". να μεγλο πρασμα, στα σνορα Τουρκας- Συρας εναι η πλη που οδηγε χιλιδες ευρωπαους απ την καρδι της Ευρπης, στον πλεμο των ακραων ισλαμιστν εναντων των "πιστων".
Σμφωνα με ρεπορτζ της βρετανικς εφημερδα Daily Mail, πρκειται για μα "εκολη" επιχερηση. ταν κποιος φτσει λγα μλις χιλιμετρα απ τα σνορα, ττε μπορε με περπου 10 δολρια να εξαγορσει ακμη και τη σιωπ των στρατιωτν που φυλον τα σνορα!
Μπορε οι ευρωπαοι που μχονται στο πλευρ των τζιχαντιστν να εναι μερικς χιλιδες, οι μυστικς υπηρεσες πολλν χωρν θεωρον τι πολλο περισστεροι εναι αυτο που χουν ασπαστε το Ισλμ και μχονται δη στο πλευρ των τζιχαντιστν στη Συρα και το Ιρκ.
Αφο βρεθον με οποιοδποτε τρπο στην τουρκικ πλη Reyhanli, στα σνορα Τουρκας- Συρας, οι ενδιαφερμενοι βρσκουν κατλυμα στα τοπικ ξενοδοχεα, και εξοπλζονται κατλληλα. Ροχα παραλλαγς, σε βιτρνες, και οπλισμς, η αγοραπωλησα γνεται κτω απ τη μτη των Αρχν, εναι η καθημεριντητα στην πλη Reyhanli.
Σμφωνα με πληροφορες της εφημερδας, την δια διαδρομ ακολουθον και οι ευρωπαοι που εκπαιδετηκαν στα στρατπεδα των τζιχαντιστν, και επιστρφουν στην Ευρπη, ντας ποτισμνοι με μσος και τοιμοι να σπερουν τον τρμο στη Δση.
Μετ απ μα διανυκτρευση σε συγκεκριμνα ξενοδοχεα, ρχονται σε επαφ μσω τηλεφνου email με τον "σνδεσμο". Μσα σε 48 ρες χουν ρθει σε επαφ, και ο "σνδεσμος"-οδηγς, οδηγε τους Ευρωπαους τζιχαντιστς, σε ομδες των 20 ατμων, στα σνορα.
Με ποσ που δεν ξεπερνει τα 10 δολρια "το κεφλι", οι στρατιτες εναι πρθυμοι να κνουν τα στραβ μτια, και το πρασμα στη γ της τζιχντ εναι γεγονς.

Διαβστε το ρθρο στα αγγλικ πατντας ΕΔΩ και δετε πιο κτω φωτογραφικ υλικ της εφημερδας Daily Mail

να απ τα περσματα στη Συρα - φωτ Daily Mail
να απ τα περσματα στη Συρα

να απ τα περσματα στη Συρα - φωτ Daily Mail
να απ τα περσματα στη Συρα

 

Εδ μπορε να βρει κανες τι χρειζεται. Απ φρμες παραλλαγς μχρι... πλα - φωτ Daily Mail
Εδ μπορε να βρει κανες τι χρειζεται. Απ φρμες παραλλαγς μχρι... πλα

Το στρατιωτικ περπολο κνει τα... στραβ μτια - φωτ Daily Mail
Το στρατιωτικ περπολο κνει τα... στραβ μτια

να απ τα ξενοδοχεα που χρησιμοποιον οι τζιχαντιστς - φωτ Daily Mail
να απ τα ξενοδοχεα που χρησιμοποιον οι τζιχαντιστς