, .

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

9 2014

www.fourtounis.grΗ σλληψη του συντρφου Νκου Μαζιτη ταν τυχαα. Ο Επαναστατικς Αγνας θα συνεχσει τη δρση του. Αυτς εναι οι δο κριες αναφορς στο κεμενο που αναρτθηκε το απγευμα της Παρασκευς στον διαδικτυακ τπο indymedia της αναζητομενης απ την ΕΛ.ΑΣ. Πλας Ροπα, συντρφου του 43χρονου Νκου Μαζιτη ο οποος εχε συλληφθε τραυματισμνος στις 16 Ιουλου στο Μοναστηρκι στερα απ συμπλοκ με αστυνομικος. 
Ανμεσα στα λλα η Πλα Ροπα, τα χνη της οποας χουν χαθε απ ττε, αναφρει: «Η σλληψη του συντρφου μας ταν να πλγμα. Ο σντροφς μας Λμπρος Φοντας με το αμα του βαψε τα στεν στη Δφνη και ο Νκος Μαζιτης στο Μοναστηρκι. Ο Επαναστατικς Αγνας χει δσει το αμα του για την υπθεση της κοινωνικς Επανστασης. μως δεν θα πουν οι εχθρο μας την τελευταα λξη. Το πεδο για τον Επαναστατικ Αγνα εναι ανοιχτ».
Η Πλα Ροπα, την οποα η ΕΛ.ΑΣ. θεωρε «συγγραφα των προκηρξεων του «Επαναστατικο Αγνα» στο κεμενο της σημεινει τι η σλληψη του Νκου Μαζιτη ταν συμπτωματικ και πως χαρακτηριστικ λει, «κινομαστε παντο. Περνοσαμε δπλα τους. Τους βλπαμε και δεν μας βλεπαν». 
Επιπλον η σντροφος του συλληφθντος αντιεξουσιαστ μνημονεει την υπθεση αρχειοθτησης της ρευνας για τον θνατο των μεταναστν στο Φαρμακονσι αλλ και την πρσφατη ευνοκ δικαστικ απφαση για τους φραουλοπαραγωγος της Μανωλδας. Ωστσο πως επισημανουν αξιωματικο της ΕΛ.ΑΣ., στο κεμεν της η Ροπα δεν λει οτιδποτε για την ανακονωση της Αστυνομας περ συνεργασας του Ν. Μαζιτη με τον 35χρονο ποινικ Γιργο Πετρακκο και λλους συσχετισμος. 
Η δια πντως δηλνει: «Αφο ο σντροφς μου συλλαμβνεται, εγ γνομαι η “νομερο να καταζητομενη”. Εγ και το παιδ μου [...] σον αφορ εμνα, σοβαρ, περιμνανε και περιμνουν να παραδοθ; Δεν θα τους κνω τη χρη. Ας ρθουν να με πισουν. [...] Γνωρζουν την πολιτικ μου στση το διστημα που μουν φυλακισμνη, γνωρζουν την πολιτικ στση που κρτησα λο το διστημα της δκης. μουν, εμαι και θα εμαι μλος του Επαναστατικο Αγνα. Αν νομζουν τι θα με λυγσουν, εναι πολ γελασμνοι». 
Για τον Ν. Μαζιτη γρφει χαρακτηριστικ: «Δεν εναι δκαιο να εναι αυτς στη φυλακ. Δκαιο εναι να εναι ελεθερος και να αγωνζεται για την κοινωνικ Επανσταση. Δκαιο θα ταν να εναι αλυσοδσμιοι στη θση του και να δικζονται στα λακ δικαστρια αυτο που ευθνονται για την κατντια του ελληνικο λαο, αυτο που ψφισαν και εφαρμζουν τα μνημνια». 
Για το σκηνικ της σλληψης αναφρει: «Μνο μια σφαρα, υποτθεται, πεσε απ τους μπτσους και αυτ για να “ακινητοποισει” τον σντροφο. [...] Ποιος επλεξε το σημεο της μχης αυτς; Ποιος ξεκνησε την καταδωξη; Μπως θα πρεπε να πετξει το πλο και να παραδοθε αμαχητ;» 
Καταλγοντας, η Πλα Ροπα δνει το στγμα για το τι μλλει γενσθαι: «Για λα τα παραπνω ταν, εναι και θα εναι μια σοβαρ πολιτικ απειλ για το καθεστς. Για λα τα παραπνω αγωνιζταν, αγωνζεται και θα αγωνζεται ο Επαναστατικς Αγνας. Για λα τα παραπνω θα συνεχσω να αγωνζομαι». 

Ολκληρο το κεμενο της ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ

www.fourtounis.grΣτις 16 Ιουνου ο σντροφος Νκος Μαζιτης, μλος του Επαναστατικο Αγνα, πφτει αιμφυρτος απ σφαρα μπτσου, στερα απ λυσσαλα καταδωξη που εξαπλυσαν τα νοπλα σκυλι του καθεσττος. Ο σντροφος δνει τη μχη του ενντια στους μπτσους που τον κυνηγοσαν. Ο κρατικς μηχανισμς σσσωμος πανηγυρζει για τη σλληψη του “υπ αριθμν 1 καταζητομενου” στη χρα. Το διο και ο εγκληματας και πραγματικς αρχιτρομοκρτης Σαμαρς που με την κυβρνησ του πρε τα ηνα απ τις προηγομενες μνημονιακς κυβερνσεις στην εκστρατεα της μεγαλτερης κοινωνικς γενοκτονας που χει γνει στη χρα σε καιρ “ειρνης”. Ο Σαμαρς χρησιμοποιε τη σλληψη του Μαζιτη ως εργαλεο για την σταθεροποηση της παραπαουσας κυβρνησς του, για την στριξη ενς πολιτικο και οικονομικο καθεσττος με σαθρ θεμλια, που χει εδ και χρνια απαξιωθε στις κοινωνικς συνειδσεις.
Η σλληψη ενς επανασττη του πολιτικο βεληνεκος του Νκου Μαζιτη εναι για το πολιτικ και οικονομικ καθεστς χι μνο της Ελλδας, αλλ και διεθνς, μια “σημαντικ επιτυχα”, πως εκφρστηκε απ το αμερικνικο κρτος. Και αυτ γιατ η σλληψη του συντρφου αναγνωρζεται απ τους εχθρος μας ως να πλγμα στον αγνα για την καθεστωτικ ανατροπ, ως να πλγμα στον αγνα για την απελευθρωση απ τον ζυγ του καπιταλισμο και του κρτους, ως να πλγμα στον αγνα για την κοινωνικ Επανσταση. Το μγεθος της απειλς που αντιπροσωπεει ο Μαζιτης για το καθεστς αντανακλον οι υψηλο τνοι των εμετικν πανηγυρισμν της εγχριας και ξνης πολιτικς εξουσας. Γιατ ο σντροφος και η οργνωση στην οποα ανκει, ο Επαναστατικς Αγνας, συνδεται ρρηκτα με την δια τη συστημικ πολιτικ αποσταθεροποηση, με την υπονμευση ενς σπιου καθεσττος. Συνδεται με τον συνεπ πλεμο ενντια στην κυριαρχα και την σγχρονη βαρβαρτητα. Συνδεται με τον αγνα για την ανατροπ του κρτους και του καπιταλισμο, συνδεται με την δια την κοινωνικ Επανσταση. Ο σντροφος Νκος Μαζιτης ταν και παραμνει ταγμνος στην Επανσταση. Γι αυτ αγωνστηκε, γι' αυτ αγωνζεται, γι' αυτ τον ανδειξαν σε νομερο να κνδυνο για το καθεστς. Και η πολιτικ βαρτητα της υπθεσης αυτς οφελει να εναι η κυριτερη παρμετρος για την αλληλεγγη στον σντροφο.
Αυτ τη στιγμ ο Μαζιτης εναι αιχμλωτος του κοινωνικο και ταξικο πολμου. Δεν εναι δκαιο να εναι αυτς στη φυλακ. Δκαιο εναι να εναι ελεθερος και να αγωνζεται για την κοινωνικ Επανσταση. Δκαιο θα ταν να εναι αλυσοδσμιοι στη θση του και να δικζονται στα λακ δικαστρια αυτο που ευθνονται για την κατντια του ελληνικο λαο, αυτο που ψφισαν και εφαρμζουν τα μνημνια. Θα πρεπε να εναι η οικονομικ ελτ, οι πλοσιοι που πνουν το αμα των προλετριων, η πολιτικ ελτ και οι υπηρτες της. Δκαιο θα ταν να εναι αλυσοδσμιοι οι Σαμαρς, Βενιζλος, Παπανδρου, Παπαδμος και οι εγκληματικς οργανσεις τους, οι τροκανο και οι ηγτορες της Ευρωπακς νωσης. Τα ντπια και ξνα αφεντικ που για τα οικονομικ τους συμφροντα ρημζεται ο τπος και οι νθρωποι που ζουν σε αυτν. Αυτο εναι οι πραγματικο τρομοκρτες και ληστς. Αυτο εναι οι στυγνο εγκληματες και δολοφνοι.
Τους πανηγυρισμος της σλληψης συνδευσαν οι αναμενμενες επιθσεις της κρατικς προπαγνδας που αναπαργαγαν και σε μεγλο βαθμ δημιοργησαν τα φερφωνα της εξουσας, τα ΜΜΕ. Επιθσεις που επιχερησαν να αμαυρσουν τον επαναστατικ χαρακτρα του συντρφου και που ως σημαα χρησιμοποησαν τη συμπλοκ στο Μοναστηρκι, στην οποα ο σντροφος παρουσιζεται ως “αδστακτος πιστολρο” που πυροβολε αδιακρτως εν οι μπτσοι “πασχζουν να τον ακινητοποισουν” χωρς τη χρση πλων. Μνο μια σφαρα, υποτθεται, πεσε απ τους μπτσους και αυτ για να “ακινητοποισει” τον σντροφο. Τι εμετικο ψετες και πσο υποκριτς εναι τσο οι κρατικο μηχανισμο, σο και οι οσφυοκμπτες του καθεσττος στα δελτα ειδσεων! “Πυροβολοσε μσα στον κσμο”. Ποιος επλεξε το σημεο της μχης αυτς; Ποιος ξεκνησε την καταδωξη; Μπως θα πρεπε να πετξει το πλο και να παραδοθε αμαχητ;
Οι μπτσοι συνειδητ επλεξαν να διεξγουν μια νοπλη σγκρουση σε να μρος γεμτο κσμο. Ο σντροφος ταν υποχρεωμνος να αμυνθε. Και αφο εξαφνισαν τχιστα απ τη δημοσιτητα τον ναν τουρστα που δλωσε τι πυροβολθηκε απ μπτσο, δλωναν ξαν και ξαν μσω των ΜΜΕ τι μνο μια σφαρα ριξαν, εν ο σντροφος οχτ. Μα μνο και μνο με την υποψα τι αυτς που κυνηγοσαν μπορε να ταν ο Μαζιτης, θα ριχναν ακμη και με αυτματα προκειμνου να μην τους φγει. Γιατ το διακβευμα για αυτος ταν μεγλης πολιτικς σημασας και διλου δεν τους ενδιφερε αν η επιχερηση γινταν ανμεσα σε δεκδες κσμου, ακμα και αν σκοτωνταν κποιος. Εξλλου στον σντροφο θα το ρχνανε. Ποιος θα μποροσε να τους διαψεσει;
σον αφορ τις γελοιτητες τι τον εχαν εντοπσει απ τις προηγομενες μρες, αυτς ειπθηκαν μσα στα πλασια της κρατικς προπαγνδας για να μην παραδεχτον τι πρκειται απλς για να τυχαο συμβν. Και αυτ φανεται και απ τις αντιφατικς αναφορς τους. Τη μια δηλνουν τι τον αναγνρισε ασφαλτισσα λγο πριν την συμπλοκ. Την λλη τι τον εχε αναγνωρσει πρην ασφαλτης προηγομενες μρες σε κποιο σταθμ του μετρ. Αν ταν αλθεια τι τον εχαν εντοπσει τις προηγομενες μρες, θα μας εχαν συλλβει. Μια ρουφινα και μια ατυχα σμαναν την αρχ της καταδωξης. Αλλ δεν μποροσαν, φυσικ, να παραδεχτον τι η καταδωξη ξεκνησε τυχαα. λη η προπαγνδα περ εντοπισμο του γινε για να δηλωθε δημοσως τι οι κατασταλτικο μηχανισμο και ειδικ η “αντιτρομοκρατικ” παργει ργο και τι εναι αποτελεσματικ. Μνο που αυτ απχει πολ απ την πραγματικτητα. λο το προηγομενο διστημα εμαστε συνεχς ανμεσ τους. Κινομαστε παντο. Περνοσαμε δπλα τους. Τους βλπαμε και δεν μας βλεπαν.
Αφο ο σντροφς μου συλλαμβνεται, εγ γνομαι η “νομερο να καταζητομενη”. Εγ και το παιδ μου, για το οποο οι αχυρνθρωποι του καθεσττος στα ΜΜΕ με περσσια χυδαιτητα “πληροφορον” για πλθος στοιχεων του και παρλληλα με μια εμετικ υποκρισα επιβραβεουν τους διωκτικος μηχανισμος για την “ευαισθησα” τους που δεν βγαλαν στη δημοσιτητα φωτογραφα που διαθτουν. Μνο που τρα με ,τι στοιχεο χουν στα χρια τους οι μπτσοι, θα οργνουν τη χρα αναζητντας το. Κατ τ' λλα δεν εναι καταζητομενο. Και πως εχε δηλσει παλιτερα με περσσιο θρσος μια επασχυντη μπατσοδημοσιογρφος, μσω του παιδιο ευελπιστον να μας πισουν. Τρα μσω του παιδιο ευελπιστον να πισουν εμνα.
Τον σντροφ μου τον χουν βαρι τραυματισμνο στα χρια τους. Η εκδικητικτητ τους ταν αναμενμενη. Δεν τους φτνει που χουν τον Μαζιτη με διαλυμνο χρι απ σφαρα, με την κατσταση της υγεας του να εναι σοβαρ, και εν χει δημοσιοποιηθε η ανγκη για στεν ιατρικ παρακολοθηση και για νες χειρουργικς επεμβσεις, τον υποχρωσαν σε εκδικητικ μεταγωγ σε μια φυλακ που εναι γνωστ τι δεν διαθτει γιατρος οτε για τις στοιχειδεις ιατρικς ανγκες των κρατουμνων. Και εναι ββαιο τι απ αυτ τη μεταγωγ και μνο η κατστασ του χει επιδεινωθε. Γνωρζω απ πρτο χρι σε τι εδους μεταγωγς επιβλουν τους νοπλους αγωνιστς. ταν με υποχρωσαν γκυο σε μεταγωγ, κατληξα σε νοσοκομεο με αιμορραγα και υποχρεθηκα να μενω κλινρης για να μην αποβλω. Εναι προφανς τι φοβονται. χουν τον σντροφο στα χρια τους με διαλυμνο χρι και εξακολουθον να φοβονται.
σον αφορ εμνα, σοβαρ, περιμνανε και περιμνουν να παραδοθ; Δεν θα τους κνω τη χρη. Ας ρθουν να με πισουν. Στην πραγματικτητα οι δικτες μου δεν το πιστεουν. Γι' αυτ και εισβαλαν στο σπτι της οικογνεις μου, καναν ρευνα και ανκριναν τη μητρα μου και την αδελφ μου αναζητντας ματαως κποιο στοιχεο. Οι δηλσεις τους μσω των ΜΜΕ τι βρσκομαι σε δσκολη θση και μπορε να παραδοθ, δεν εναι τποτα περισστερο απ μια στατη προσπθεια πεσης. Οι δικτες μου με γνωρζουν. Με γνρισαν στις 10 του Απρλη το 2010 ταν με εχαν γκυο στα χρια τους, προσπαθοσαν με γελοιτητες να με τρομοκρατσουν, δεν τους λεγα οτε καν το νομ μου και το μνο που εισπραξαν ταν φτσιμο. Γνωρζουν την πολιτικ μου στση το διστημα που μουν φυλακισμνη, γνωρζουν την πολιτικ στση που κρτησα λο το διστημα της δκης. μουν, εμαι και θα εμαι μλος του Επαναστατικο Αγνα. Αν νομζουν τι θα με λυγσουν, εναι πολ γελασμνοι.
Η σλληψη του συντρφου μας ταν να πλγμα. Ο σντροφς μας Λμπρος Φοντας με το αμα του βαψε τα στεν στην Δφνη και ο Νκος Μαζιτης στο Μοναστηρκι. Ο Επαναστατικς Αγνας χει δσει το αμα του για την υπθεση της κοινωνικς Επανστασης. μως δεν θα πουν οι εχθρο μας την τελευταα λξη.
Το πεδο για τον Επαναστατικ Αγνα εναι ανοιχτ. Το κοινωνικ πεδο εναι το δικ μας πεδο, χι το δικ τους. Για τους εχθρος μας εναι να πεδο εχθρικ, γριο και μνο με τη βα μπορον να το ελγξουν. Κρτος και κεφλαιο λεηλατον, τρομοκρατον, δολοφονον καθημεριν, εξοντνουν για τη σωτηρα του καθεσττος. Κατακρεουργον εκατομμρια περιττος για την αναπαραγωγ του καπιταλισμο ανθρπους στο νομα της “εκκαθρισης του συστματος απ τη σαπλα”. Και παρλληλα βομβαρδζουν την κοινωνα με ηλθιες ιστορες “οικονομικς ανκαμψης” και “διεξδου της χρας απ το τονελ της κρσης”. Ιστορες που κνουν να γελον, αλλ και να αγανακτον οι φτωχο, οι πεινασμνοι, οι κολασμνοι αυτς της χρας.
Στις 16 Ιουλου στο Μοναστηρκι γινε μια μχη. Μια μχη νιση, ανμεσα σε ναν επανασττη και δεκδες νοπλα σκυλι του κρτους. Μια μχη τσο νιση σο εναι αυτ την ιστορικ περοδο ο διος ο αγνας για την Επανσταση. νας αγνας ανμεσα σε λγους επανασττες και ναν πνοπλο και πολυριθμο μηχανισμ. Μνο που αυτς ο αγνας, ο επαναστατικς αγνας, δεν εναι ζτημα αριθμητικς. Εναι μια υπθεση ψυχς. Εναι μια υπθεση πστης στο επαναστατικ δκιο. Μια υπθεση πστης στην Επανσταση. Να πολεμς ενντια σε να σστημα δολοφονικ, εκ φσεως εγκληματικ που αναπαργεται μσω της εκμετλλευσης, της καταπεσης, ακμα και της φυσικς εξντωσης ανθρπων. Που αναπαργεται με τη βα. Τη βα της οικονομικς πολιτικς, τη βα που ασκε η οικονομικ και πολιτικ ελτ για να κρατ ζωνταν το σπιο καπιταλιστικ σστημα, για να διαφυλξει τα συμφροντ της, για να συνεχσει να δυναστεει. Τα αποτελσματα αυτς της βας τα ζομε λοι μας τα τελευταα τσσερα χρνια που η χρα βυθστηκε στη δνη της κρσης, με τα εκατομμρια των ανργων και των περιστασιακ εργαζμενων, με τους μισθος πενας, με τη μετατροπ της εργασας σε δουλεμπριο, με τις χειρτερες συνθκες μισθωτς σκλαβις που χουν ζσει ποτ οι νθρωποι σε αυτ τη χρα. Τα αποτελσματα αυτς της βας που δολοφονε τα εδαμε και τα βλπουμε στους πεινασμνους, τα υποσιτισμνα παιδι, σε σους λιμοκτονον, αρρωστανουν, πεθανουν, στις διαρκς αυξανμενες αυτοκτονες. Τα βλπουμε στους κδους των σκουπιδιν που νθρωποι ποντκια με τσακισμνη αξιοπρπεια βουτον για να κομμτι ψωμ. Αυτ η “καλυμμνη” βα του συστματος εν μσω συστημικς κρσης χει μετατραπε σε πλο μαζικς καταστροφς.
Εναι πρα για πρα δκαιο να πολεμς την αδικα. Να πολεμς να σστημα που με την ωμ βα των κατασταλτικν μηχανισμν φυλακζει, ξυλοκοπ, δολοφονε ανθρπους δετερης κατηγορας για την εμπδωση της τξης, ετε πρκειται για αντιστεκμενους, απεργος και διαδηλωτς ετε πρκειται για εξαθλιωμνους μετανστες. Που φτιχνει μπουντρομια “υψστης ασφαλεας” με κριο σκοπ να εξοντσει πολιτικ, ηθικ, ψυχολογικ, ακμα και σωματικ τους νοπλους αγωνιστς, να τσακσει τη βοληση για νοπλο επαναστατικ αγνα. Που το δικ του δκαιο επιβλλει τη νομιμοποηση κθε εδους κρατικς βας (η υπθεση με τους νεκρος μετανστες στο Φαρμακονσι και τις ευθνες των λιμενικν μπκε στο αρχεο), αλλ και τη ρατσιστικ βα ενντια σε εξαθλιωμνους εργτες (αθωση των φραουλοπαραγωγν και των επιστατν για την δολοφονικ επθεση εναντον μεταναστν εργατν γης στην Μανωλδα). Και σε διεθνς εππεδο, στο νομα της εμπδωσης της Νας Παγκσμιας Τξης μσω των πολμων κατ της “τρομοκρατας”, νομιμοποιεται η σφαγ ενς ολκληρου λαο στην Παλαιστνη.
Ο επαναστατικς αγνας εναι να ζτημα πστης στην αναγκαιτητα να πολεμσουμε τους δυνστες. Να επιστραφε στους πραγματικος εγκληματες, τους πραγματικος τρομοκρτες και δολοφνους που απαρτζουν το σστημα να ποσοστ της βας που ασκον. Γιατ μνο με την νοπλη επαναστατικ δρση μπορον να καταλβουν τι δεν θα μνουν για πντα στο απυρβλητο.
Κυρως ο επαναστατικς αγνας εναι να ζτημα βαθις και ακλνητης πστης στο επαναστατικ δκαιο, το δκαιο της κατργησης κθε μορφς εκμετλλευσης και καταπεσης, της καταστροφς του κρτους και του καπιταλισμο. Το δκαιο μιας κοινωνας οικονομικς ιστητας, χωρς πλοσιους και φτωχος, χωρς αφντες και δολους. Το δκαιο μιας κοινωνας πραγματικ ελεθερων ανθρπων.
Ο Επαναστατικς Αγνας μσα στην περοδο της δρσης του απ το 2003 ως σμερα, διεξγει να δυναμικ νοπλο αγνα ενντια στο σνολο των μορφν βας του καθεσττος που προαναφρονται. Υπουργεα, δικαστρια, αστυνομικς δυνμεις, τρπεζες, χρηματιστριο, αμερικνικη πρεσβεα, Τρπεζα της Ελλδας ταν οι στχοι της οργνωσης. Με συνπεια δωσε σημαντικς απαντσεις στην κρατικ βα, τη βα της οικονομικς και πολιτικς ελτ, τη βα της καθεστωτικς δικαιοσνης και γραψε σημαντικς σελδες στην επαναστατικ ιστορα αυτο του τπου, αλλ και διεθνς.
δρασε και μλησε για την οικονομικ κρση σε περιδους που σιωπ απλωνταν πνω απ την καθεστωτικ απτη της “αινιας σταθερτητας του συστματος” και της “ακμαας ελληνικς οικονομας”. Αργτερα, με την ναρξη της κρσης, διψευσε λες τις καθεστωτικς φωνς που μιλοσαν για την “οχυρωμνη και απρσβλητη ελληνικ οικονομα”, αλλ και τις ρηχς, διαποτισμνες απ την καθεστωτικ προπαγνδα αντιλψεις που αδυνατοσαν να συλλβουν το μγεθος της καταιγδας που ερχταν.
Μλησε και δρασε για την Επανσταση και την επαναστατικ κοινωνικ οργνωση σε περιδους που αυτ τα ζητματα εχαν θαφτε κτω απ τη μοχλα της απατηλς κοινωνικς ευμρειας. Κρτησε και κρατει ζωνταν τη φλγα της κοινωνικς Επανστασης, τη φλγα της ελευθερας. Σημδεψε, καθρισε, ενπνευσε πολλος ανθρπους, διαμρφωσε και διαμορφνει συνειδσεις.
Για λα τα παραπνω ταν, εναι και θα εναι μια σοβαρ πολιτικ απειλ για το καθεστς. Για λα τα παραπνω αγωνιζταν, αγωνζεται και θα αγωνζεται ο Επαναστατικς Αγνας. Για λα τα παραπνω θα συνεχσω να αγωνζομαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ
ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ
ΖΗΤΩ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ