... ,

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

, 3 2014

xrusi-augiaima-timi-rousfetia-kai-diorismoiΖλωσαν για τον εαυτ τους δθεν το ρλο του αντισυστημικο που αηδασε με τα τερτπια του διεφθαρμνου πολιτικο συστματος και μπκαν στη βουλ για να δικαισουν τον δθεν αγανακτισμνο πολτη.
Δλωναν τι θλουν να κατεδαφσουν τα προνμια που εχαν χαρσει οι βουλευτς στους εαυτος τους, δλωναν απχθεια στη Βουλ και τοιμοι να τα βροντξουν λα.
Αντ’ αυτο ρπαξαν λες τις ευκαιρες που τους δινε το σστημα να βολευτον και να βολψουν τις οικογνειες τους και τους συγγενες τους.
Αλλ επειδ χουν εντρυφσει και στους καννες της μυστικτητας που επβαλε η εγκληματικ τους δρση καναν... τρμπες ρουσφετιν.
Σμφωνα με δημοσευμα του θνους της Κυριακς βλεψαν στη Βουλ και την ευρωβουλ παιδι, ανψια, συζγους και ποιον λλο μποροσαν.
πως αποκαλπτει η παραπνω εφημερδα, με προεξρχοντα τον προφυλακισμνο, πλον, αρχηγ, Νκο Μιχαλολικο οι βουλευτς της ΧΑ τοποθετον «δικ τους παιδι» σε θσεις εντς Βουλς και, εσχτως, στο Ευρωκοινοβολιο. Πρωταθλητς αναδεικνεται ο Νκος Μιχαλολικος ο οποος χει βρει δουλει σε ουκ ολγους συγγενες του, εν το τελευταο ρουσφτι ταν η λογστρια της Χρυσς Αυγς.
Η Ελνη Ζαρολια, απ την πλευρ της, τοποθτησε στο γραφεο της τη σζυγο του Χρστου Παππ, εν, ο Ηλας Κασιδιρης χει στο γραφεο του δο συγγενες του μεγλου αρχηγο και ο Νκος Μχος λλους τσους.
Ο Γιργος Γερμενς στο γραφεο του στη Βουλ απασχολε τη σζυγο του δικηγρου της Χρυσς Αυγς.

Οι διορισμο στην Ευρωβουλ
Οι ευρωβουλευτς της Χρυσς Αυγς χουν προβε σε ανλογες κινσεις στο Ευρωκοινοβολιο ετοιμζοντας να διορσουν, μλιστα, να απ τα πρωτοπαλκαρα του κμματος που πρωταγωνστησε σε επεισδια με γριο ξλο ξω απ το Εφετεο Αθηνν με αστυνομικος και φωτορεπρτερ.
Κι επειδ ο κθε ευρωβουλευτς, λγω συγγνειας, πρτου βαθμο δεν μποροσε να διορσει την κρη του, συνεννοθηκαν μεταξ τους και -σμφωνα με δημοσευμα της εφημερδας  «Πρτο Θμα»- ο Γιργος Επιτδειος προσλαβε την κρη του κ. Λευτρη Συναδινο και την κρη του κ. Επιτδειου, την προσλαβε ο τρτος εκ των ευρωβουλευτν του κμματος κ. Λμπρος Φουντολης. Τρα αναζητεται το τομο του οικογενειακο περιβλλοντος του κ. Φουντολη που θα προσλβει ο κ. Συναδινς.
Και για να μη μενει παραπονεμνο και το κμμα και σως για να μην αρχσουν οι εσωκομματικς γκρνιες, προσλαβαν και δο στελχη που ταν υποψφιοι ευρωβουλευτς: ο κ. Επιτδειος τον Κωνσταντνο Μποβιτσο και ο κ. Φουντολης τον Αλξανδρο Λρη.