-

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

, 1 2014

Νο σοκ στις Σρρες καθς συνελφθη και δετερος δσκαλος για ασλγεια σε βρος ανηλκων μαθητν του!
http://www.dailynewsgr.com/portal/modules/mod_news_pro_gk4/cache/dailynewsgr.01_ellada.koulaxizispaiderastis30072014nsp_157.jpgΜετ την προφυλκιση του 47χρονου εκπαιδευτικο Παναγιτη Κουλαξζη, αστυνομικο της υποδιεθυνσης Ασφαλεας Σερρν συνλαβαν ναν ακμη εκπαιδευτικ πρωτοβθμιας εκπαδευσης για παρμοιες πρξεις.
Ο Παναγιτης Κουλαξζης σμφωνα με ανακονωση της Γ.Ε.Δ.Α.Υ. Κεντρικς Μακεδονας, συνελφθη την Δευτρα 14 Ιουλου 2014, το μεσημρι, στις Σρρες, απ αστυνομικος της Υποδιεθυνσης Ασφαλεας Σερρν, 47χρονος ημεδαπς, με νταλμα σλληψης της Ανακρτριας Πλημμελειοδικν Σερρν, για ΕΠΤΑ (7) περιπτσεις ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ σε ανλικους, που λαβαν χρα το χρονικ διστημα απ το τος 2012 ως τον μνα Απρλιο του 2014.
Σε βρος του χει ασκηθε ποινικ δωξη για τα αδικματα της κατχρησης ανηλκων σε ασλγεια της οποας οι παθντες δεν συμπλρωσαν τα 14 τη απ εκπαιδευτικ, κατ συρρο, κατ’ εξακολοθηση και σε αππειρα, της ασλγειας με ανλικο ναντι αμοιβς, της οποας οι παθντες συμπλρωσαν τα 10 χι μως τα 15 τη κατ συνθεια, κατ συρρο, κατ’ εξακολοθηση και σε αππειρα, καθς και της κατχρησης ανηλκων σε ασλγεια (ρθρο 342 παρ. 3, 2γ Π.Κ.).

 

Το δετερο κροσμα που ανακοινθηκε σημερα
BB577CB1B6E1BC76126ECFE688359595.jpgΤρα χουμε δετερο κροσμα. Πρκειται αυτν την φορ για το 47χρονο δσκαλος Στλιο Αμπατζδη που συνελφθη στις Σρρες για ασλγεια σε βρος ανηλικν.
Η αστυνομα, κατπιν διταξης της εισαγγελας Πρωτοδικν Σερρν, δωσε στη δημοσιτητα τα στοιχεα και τη φωτογραφα του γεννημνου το 1965 στην Κοζνη εκπαιδευτικο σε βρος του οποου ασκθηκε ποινικ δωξη για κατχρηση ανηλκων σε ασλγεια απ εκπαιδευτικ κατ’ εξακολοθηση και αποπλνηση παιδιο νετερου απ δεκαπντε ετν κατ’ εξακολοθηση.
Σμφωνα με το νταλμα σλληψης που εχε εκδοθε σε βρος του 47χρονου ο Αμπατζδης ασελγοσε σε βρος παιδιν απ το καλοκαρι του 2011 ως τον περασμνο Μιο.
Ο συλληφθες θα οδηγηθε στις ανακριτικς αρχς των Σερρν για να απολογηθε.
σως να σας ξενζει το γεγονς τι δημοσιεουμε για πρτη φορ προσωπικ στοιχεα. Το κνουμε γιατ θεωρομε τι αυτ τα δο τρατα εξευτελζουν ολκληρο τον κλδο των εκπαιδευτικν.  Ντροπ και ασχος.
Ελπζουμε ο τοπικς Σλλογος να κνει το απλοστερο που μπορε, δηλαδ να τους διαγρψει με συνοπτικς διαδικασες απ μλη του και να εκδσει καταγγελτικ ανακονωση προς αποκατσταση του κρους των υπολοπων μαχμενων εκπαιδευτικν.