.

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

22 2014

www.fourtounis.grΣτα δικαστρια μεταφρεται η κντρα του Γιργου Κιμολη με τον Δμο Μεσολογγου για μια παρσταση που δεν γινε ποτ.
Αφορμ για την κντρα μεταξ των δο πλευρν ταν η ακρωση της προγραμματισμνης για χθες Δευτρα, παρστασης «Θεσμοφοριζουσες», με πρωταγωνιστ τον γνωστ ηθοποι.
Αφουγκραζμενος τις διαμαρτυρες των θεατν, οι οποοι μειναν με τα εισιτρια στο χρι, ο Δμος Μεσολογγου σκφτεται πολ σοβαρ να πει τον Γιργο Κιμολη στα Δικαστρια για την αθτηση της συμφωνας.
πως κατγγειλε ο δμος, η ενημρωση που υπρξε απ την παραγωγ, ταν πως η παρσταση πρπει να αναβληθε, λγω αιφνδιας αναχρησης του πρωταγωνιστ για το Λονδνο, για να πολ σοβαρ οικογενειακ θμα.
Ο Δμος διαπστωσε πως δεν ταν τσι, αλλ ο Γιργος Κιμολης και ο θασς του επρκειτο να εμφανιστον, χι στο Αρχαο Θατρο Οινιδων, αλλ στο Κηποθατρο Λρισας για να δσουν την δια παρσταση η οποα εχε αναβληθε στις 18 του μνα, λγω κακν καιρικν συνθηκν.
Το γεγονς εξργισε την Δημοτικ Αρχ η οποα σε ανακονωσ της αναφρει τι «μετ απ αυτ τη συμπεριφορ η Δημοτικ Αρχ θα κινηθε νομικ εναντον της παραγωγς, με βση και το συμφωνητικ που χει υπογραφε και απ τις δυο πλευρς».