47

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

15 2014

sxoliki taxi adeia1Προσωριν κρατομενος κρθηκε 47χρονος δσκαλος, που φρεται τι ασελγοσε κατ μαθητν του. Σμφωνα με τις πρτες πληροφορες ο δσκαλος φρεται τι ασλγησε σε επτ παιδι σχολεου που δδασκε τα τελευταα χρνια, σε χωρι των Σερρν, ηλικας επτ ως δδεκα ετν.

πως δλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντς της Α' Βθμιας Εκπαδευσης Σερρν, Αναστσιος Λυμποδης, το τελευταο εξμηνο του διδακτικο τους, υπρχαν πληροφορες τι ο δσκαλος παρενοχλοσε τους ανλικους μαθητς του σχολεου.

Γονες των παιδιν κατγγειλαν τα περιστατικ στον εισαγγελα Σερρν.

Ο 47χρονος δσκαλος κλθηκε για απολογα την προηγομενη εβδομδα στην Ανακρτρια Σερρν, που μετ απ διαφωνα που πρεκυψε μεταξ Εισαγγελως και Ανακρτριας αποφασστηκε ο κατ' οικν περιορισμς του, εν το Συμβολιο Πλημμελειοδικν Σερρν ρε την παραπνω διαφωνα και αποφσισε την προφυλκιση του.

Ο 47χρονος δσκαλος κρατεται στα κρατητρια της Αστυνομικς Διεθυνσης Σερρν, εν αριο πρκειται να οδηγηθε στον Εισαγγελα προκειμνου να του κοινοποιηθε σε ποιο σωφρονιστικ κατστημα θα οδηγηθε.

Ελπζω τι η ΔΟΕ και ο τοπικς Σλλογος δεν θα μενουν απαθες απναντι σε αυτς το τρας που ξεφτιλζει ολκληρο τον κλδο. Εδ χρειζεται μεση διαγραφ και χι σε λλες περιπτσεις.