Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

14 2014

http://www.fourtounis.gr/Τραγικ τλος εχε η υπθεση του 67χρονου καρδιοπαθ, ο οποος την περασμνη εβδομδα κατγγειλε χειρουργ του Ευαγγελισμο, ο οποος τον εκβαζε και δεν τον χειρουργοσε επ 18 ημρες μχρι να πρει «φακελκι».

Η ιστορα του 67χρονου καρδιοπαθ προκλεσε ασθηση και εχε ως αποτλεσμα τη σλληψη του αδστακτου χειρουργο.

Ο τυχος 67χρονος, ο οποος αντιμετπιζε πολ μεγλο πρβλημα καρδις, χειρουργθηκε τελικ το Σαββατοκριακο, ωστσο, δεν ντεξε.

Μιλντας σμερα στην εκπομπ του «Κοινωνα ρα Mega» ο συνταξιοχος καρδιοπαθς, η καταγγελα του οποου οδγησε στη επ' αυτοφρω σλληψη του επορκου χειρουργο, επε χαρακτηριστικ: «Αυτς ο νθρωπος ταν νας κοινς εκβιαστς και τποτα λλο. Μου ζητοσε εκβιαστικ ''φακελκι'' προκειμνου να με χειρουργσει».

Η καρδι του τον πρδωσε το μεσημρι της Κυριακς, καθς, ο συνταξιοχος παθε ανακοπ και χασε τη μχη για τη ζω.

Η αστυνομα, πντως, απ την πλευρ της χει διατξει τους ιατροδικαστς να αποφανθον τον συντομτερο δυνατν για τα ατια και τον χρνο θαντου και δεν αποκλεεται η υπθεση να χει και συνχεια.

Εμες δεν εμαστε ειδικο για να αποφανθομε. μως το να περιμνει για δεκαοχτ ολκληρες μρες κποιος που χει σοβαρτατο πρβλημα σγουρα δεν εναι και το καλτερο, πως τραγικ αποδεχτηκε.

Επσης θα θελα να απευθνω να ερτημα στον κ. Βαρνβα και λους τους συντρφους της ΟΕΝΓΕ: Κριοι θα πρετε συγκεκριμνη θση σε αυτ το τσο τραγικ περιστατικ που, πως πολ καλτερα απ εμνα γνωρζετε, δεν εναι δα και το μοναδικ θα εξαντληθετε για λλη φορ σε κινσεις φτηνο εντυπωσιασμο που στχο χουν να σας βοηθσουν να μαζψετε ψηφαλκια. «Η γυνακα του κασαρα δεν πρπει να εναι μνο τμια λλα και να φανεται τμια». Αναμνουμε!!!