Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

13 2014

Ο Διαμαντπουλος του ΣΥΡΙΖΑ ταν ρουσφτι του Πετσλνικου -Τι γινε με τον ΟΤΕ Κντονο εκνευρισμ χει προκαλσει στον ΣΥΡΙΖΑ η πρσφατη τοποθτηση του Βαγγλη Διαμαντπουλου στη Βουλ για τον Σββα Ξηρ. Πρα μως απ την αντδραση στην Κουμουνδορου- λλωστε ο Πνος Σκουρλτης δλωσε χαρακτηριστικ «ας τον κρνουν οι ψηφοφροι του»- αντιδρσεις για τον βουλευτ υπρχουν και στην Καστορι, που πρα απ τις αναφορς του στην τρομοκρατα του καταλογζουν μεταξ λλων και τις σχσεις του με τον Φλιππο Πετσλνικο.

Στελχη του κμματος στην περιοχ του χουν ζητσει ακμη και να παραιτηθε. Μεταξ των ζητημτων που του «χρενουν» εναι τι ο πρην υπουργς τον βοθησε να μετατεθε, αλλ και να εκλεγε. Συγκεκριμνα, σμφωνα με δημοσευμα του «Εθνους», κομματικ στελχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστορι λνε τι ο κ. Διαμαντπουλος υπρξε ευνοομενος του Φλιππου Πετσλνικου. Η οικογνεια Διαμαντπουλου- πως αναφρουν σμφωνα με την εφημερδα- ανκε στο ΠΑΣΟΚ και ο πρην πρεδρος της Βουλς ταν εκενος που φρντισε να μετατεθε απ την Αθνα στον ΟΤΕ Καστορις ο βουλευτς του ΣΥΡΙΖΑ. Μλιστα τα δια στελχη κνουν λγο και για «πλγια» υποστριξ του απ τον κ. Πετσλνικο στε τελικ να εκλεγε.

Ο κ. Διαμαντπουλος, κατ δικ του δλωση, δεν εχε ψηφσει ποτ σε προηγομενες εκλογς και το κανε για πρτη φορ το Μιο του 2012, ταν και μπκε στο ψηφοδλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με πρταση κποιων τοπικν στελεχν, για να βρεθε τελικ απρσμενα στη βουλ με 930 σταυρος.