Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

11 2014

http://www.fourtounis.gr/«φτασε μπροστ του τυλιγμνη σε να χαλ, το οποο ξεδιπλθηκε με χρη για να αποκαλυφθον τα κλλη της». Με αυτ τον τρπο η Κλεοπτρα κλεψε την καρδι του Κασαρα, αν πιστψουμε τον Πλοταρχο ο οποος αναπαριστ μια «καυτ» σκην της αρχαιτητας.

Το σεξ και το ερωτικ παιχνδι στην Αρχαα Αγυπτο μνουν σμερα στο σκοτδι. Ο Γλλος ιστορικς Thierry Do Espirito, με το βιβλο του Pharao-nique! La vie sexuelle au temps des pharaons: Histoire et révélations κνει μια ρξη στις μελτες για την αρχαα Αγυπτο, λες σοβαρς, χωρς χνος διεσδυσης στην ερωτικ ζω. Δεν εναι τυχαο τι τα σεξουαλικ γκρφιτι των Αιγυπτων που ανακαλφθηκαν στον να της βασλισσας Hatchepsout μνουν μακρι απ τα μτια των τουριστν. ακμη τι ο «πορνογραφικς» ππυρος του Τοτνο μενε ως πρσφατα κρυφς.

Ο Γλλος ιστορικς βυθζεται στα αρχαα κεμενα και διαβζει τα ιερ βιβλα του Ατομ, ο οποος γινε στην συνχεια ο βασιλις Ηλιος Ρε: «Πρε στο χρι του τον φαλλ του και εκσπερμτωσε γλυκ, και τσι γεννθηκαν τα δδυμα Shou και Tefnout».

 

Το χαρμι του Φαρα

Ο Do Espirito σκυψε, μεταξ λλων, στην προσωπικ ζω του Φαρα Ραμσ ΙΙ (1301 ως 1236 π.Χ.) και ιδο τι ανακλυψε: Ηταν νας πολ ψηλς ντρας για την εποχ του -η μομια του χει ψος 1,73. Στον τφο του με την κωδικ ονομασα KVI, ο οποος ανακαλφθηκε το 1995, ευρθηκαν 120 σορο παιδιν του και σως υπρχουν περισστερα.

Ο εν λγω Φαρα εχε 200 παλλακδες, απ τα χρια του πρασαν περπου 12 σζυγοι (εκ των οποων η αγαπημνη του Νεφερτρι). Εχε επσης παντρευτε ξι απ τις κρες του και σμφωνα με ορισμνους αιγυπτιολγους παντρετηκε και μια απ τις εγγονς του.

http://www.fourtounis.gr/Πρκειται για πτυχ της αρχαας Αιγπτου που δεν εναι γνωστ στο πλατ κοιν οτε χει προσεχθε σο πρπει απ τους επιστμονες. Ωστσο οι πυραμδες βρθουν αποδεξεων, γρφει ο ιστορικς και θυμζει τι ο Ραμσς ΙΙΙ εμφανζεται να χαδεει το ργανο της βασλισσας Hatshepsout εν τον «συλλαμβνουν» ο σμβουλς του Senmout, ο Ακενατν και η ωραα Νεφερττι, οι οποοι ανεβανουν σε να κρεβτι απλνοντας τα χρια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

νας πορνογραφικς ππυρος

http://www.fourtounis.gr/Ποια ταν η ερωτικ ζω των αριστοκρατν της αρχαας Αιγπτου και των μορφωμνων τξεων; Ενας ππυρος «πορνογραφικς», ο οποος φυλσσεται στο Μουσεο Αιγυπτιακν Αρχαιοττων του Τορνο της Ιταλας, απευθνεται σε αυτος. Ο δισημος Σαμπολιν αρνθηκε να τον μεταφρσει. Οπως αναφρει ο Γλλος ιστορικς, στο αριστερ μρος του ππυρου και επ 2,59 μτρα «ξετυλγονται 12 σεξουαλικς σκηνς σαν να εδος Κμα-Σοτρα της αρχαιτητας».

«Η σκην αρχζει με ναν ντρα που διαθτει να πελριο ργανο και διεισδει απ πσω σε μια γυνακα που κθεται κουλουριασμνη, με το χρι τοποθετημνο στο δαφος. Λγο παρακτω, νας λλο ντρας με τα δια προσντα κνει σεξ με μια γυνακα ακουμπισμνη σε να ρμα. ακμη μια γυνακα, καθισμνη σε να σκαμπ, με τα πδια ανοιχτ. Αυτς οι γυνακες εναι μπειρες στο σεξ, πιθανν να εναι πρνες» αναφρει ο Do Espirito. Οι ντρες εμφανζονται πιο πρωτγονοι, με γνια και μακρι μαλλι και το σεξ εμφανζεται εδ σαν μια ευχριστη απασχληση για επορους ανθρπους, διατενεται ο ιστορικς.

 

Τα ζευγαρματα του λαο

http://www.fourtounis.gr/Οι Αιγπτιες δεν ερθιζαν τα αρσενικ με προκλητικ εσρουχα. Το εσρουχο ταν στην αρχαα Αγυπτο να τριγωνικ κομμτι φασμα που δεναν γρω απ τη μση. Αν πιστψουμε τις αναπαραστσεις, ο ερωτισμς κρυβταν στα μαλλι. Πλοσια μαλλι περοκες. «Οι γυνακες φτιαχναν περτεχνες κοτσδες, φρτζες, μποκλες, κατσαρματα ακμη και εξτνσιονς με αληθιν ψετικα μαλλι», αναφρει ο Γλλος ιστορικς και προσθτει τι τα μαλλι ταυτζονται με τον ερωτικ πθο και η γυνακα χτενζοντας τα μαλλι της πφτει στο ερωτικ κρεβτι.

Μια λλη ενδιαφρουσα πτυχ που αναλει ο Do Espirito εναι τι τα σματα των αρχαων Αιγυπτων, ανδρν και γυναικν, εναι εντελς τριχα. Τα ξυρζουν τα αποτριχνουν πριν τα τυλξουν με τα αρματα ελαων απ μρτο και μλι. Οι Αιγπτιοι, λει ο ιστορικς, ξρουν τι ο χρνος εναι μετρημνος. Το προσδκιμο ζως εναι στα 25 με 35 χρνια. Πρπει να κνουν παιδι πολ νοι. Πηγ Liberation

 

Διαβστε, πατντας ΕΔΩ, το ρθρο με ττλο «Οι πειρασμο του Νελου» το αυθεντικ, πως εναι δημοσιευμνο στα γαλλικ απ την εφημερδα Liberation