..

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

8 2014

www.fourtounis.grΜχρι χθες, γνωρζαμε μνο για την απρκλητη επθεση που δχθηκαν απ μλη της ΧΑ δο φωτορεπρτερ που κλυπταν τα γεγοντα. Ωστσο απ βντεο που δωσε στη δημοσιτητα το διεθνς μσο ενημρωσης Russia Today αποδεικνεται τι το ερος των επεισοδων ταν πολ μεγαλτερο.

Στις εικνες φανονται τουλχιστον τσσερα τομα να ξυλοκοπον με μανα αστυνομικος των ΜΑΤ. Σε πλεμο κατ της αστυνομας επιδδονται και λλοι υποστηρικτς της ΧΑ, οι οποοι συμμετεχαν στα επεισδια.

Στο βντεο διρκειας 1.18 λεπτν καταγρφονται τουλχιστον τρα σοβαρ περιστατικ βας σε βρος των οργνων της τξης, που μχρι σμερα παρμεναν γνωστα. Κατ το πρτο, τομο που ασχολεται με το μποξ και χει «υπηρετσει» στη φρουρ του Ν. Μιχαλολικου συμμετχει σε προπηλακισμ κατ των ΜΑΤ. Στο δετερο, μλος της www.fourtounis.grΧρυσς Αυγς που χει υπηρετσει στις Ειδικς Δυνμεις, κνει κεφαλοκλεδωμα σε αστυνομικ, τον ρχνει κτω με δναμη και ττε διαφορετικ τομο τον κλωτσει στο κεφλι. πειτα, οι δο φεγουν με μεγλη ταχτητα προς το πλθος προκειμνου να αποφγουν τη σλληψη. Στο τρτο επεισδιο, κι εν υπρχει νταση, να ακμη μλος της ΧΑ ρχεται με φρα πσω απ μλος της ΕΛΑΣ και του δνει «επαγγελματικ» γροθι στο κεφλι. Ευτυχς, ο νδρας των ΜΑΤ φορει κρνος...

Οι πρωταγωνιστς που εικονζονται στα καρ φρονται να εναι γνωστ στελχη της Χρυσς Αυγς, που βρσκονται συχν στο πλευρ των Ηλα Κασιδιρη και Ηλα Παναγιταρου.

Ερωτματα εγερονται απ το γεγονς τι εκενη τη μρα, και παρ τους προπηλακισμος και τους τραυματισμος αστυνομικν και φωτορεπρτερ, δεν σημειθηκε καμα προσαγωγ σλληψη απ την αστυνομα.

 

Δετε το βντεο που δωσε στη δημοσιτητα το διεθνς μσο ενημρωσης Russia Today