Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

, 1 2014

http://www.antinews.gr/POLITIKE/profulakisteos-o-artemis-matthaiopoulos-tis-xrusis-augis/profulakisteos-o-artemis-matthaiopoulos-tis-xrusis-augis.jpgΗ ομδα της Χρυσς Αυγς στις φυλακς Κορυδαλλο λο και μεγαλνει, αφο το δρμο που βδισαν οι Νκος Μιχαλολικος, Χρστος Παππς, Γιννης Λαγς, Παναγιτης Ηλιπουλος, Νκος Κοζηλος και Γιργος Γερμενς θα ακολουθσει και ο Αρτμης Ματθαιπουλος.

Ο βουλευτς της Χρυσς Αυγς κρθηκε σμερα προφυλακιστος, μετ την απολογα του στις εφτες ανακρτριες που χειρζονται την υπθεση της Χρυσς Αυγς και γνεται ο γδοος απ τους κατηγορομενους που θα μπει στη φυλακ. 

Την προφυλκιση του βουλευτ της Χρυσς Αυγς Αρτμη Ματθαιπουλου, αποφσισαν οι εφτες ανακρτριες της υπθεσης και ο αρμδιος εισαγγελας μετ την ολοκλρωση της απολογας του.

Σμφωνα με πληροφορες, τσο οι ανακρτριες της υπθεσης σο και ο εισαγγελας, κριναν πως ο βουλευτς πρπει να οδηγηθε στη φυλακ με το σκεπτικ τι εν αφεθε ελεθερος θα συνεχσει την εγκληματικ δραστηριτητα, καθς, εκτς απ βουλευτς, εναι και μλος του Πολιτικο Συμβουλου. 

Επομνως, κατ την κρση τους, ανκει στη στεν ηγετικ ομδα της ΧΑ και με κθε τρπο προτρπει και προπαγανδζει την εγκληματικ της δρση.

Ο βουλευτς, που αντιμετωπζει την κατηγορα της νταξης και διεθυνσης εγκληματικς οργνωσης, προσλθε το πρω ενπιον των ανακριτριν και παρδωσε δισλιδο απολογητικ υπμνημα στο οποο, σμφωνα με πληροφορες, αρνεται την κατηγορα που του αποδδεται, υποστηρζει τι δεν εμπλκεται σε παρνομες ενργειες και αναφρεται σε πολιτικ δωξη που υφσταται η Χρυσ Αυγ. Ο κ. Ματθαιπουλος αρνθηκε να απαντσει σε ερωτσεις της ανκρισης.