ܻ

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

19 2013

Δεν λει να κοπσει ο θρυβος που ξσπασε με τα πθεν σχες βουλευτν του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανζονται με πολλ μηδενικ στους τραπεζικος τους λογαριασμος. Τα πυρ αυτ τη φορ προρχονται και απ το εσωτερικ του κμματς τους.

Γεωργοπλης ΔημτρηςΚαι λλοι βουλευτς του ΣΥΡΙΖΑ με υψηλς καταθσεις και ακνητα

Σε απολογητικ και αμχανη θση οδηγον την Κουμουνδορου τα πθεν σχες και λλων βουλευτν του ΣΥΡΙΖΑ, εκτς των Δ.Τσουκαλ , Ε. Τσακαλτου και Γ. Σταθκη, που χουν τερστιες για τον μσο λληνα καταθσεις, προκαλντας νο κκλο συζητσεων στους διαδρμους της Βουλς.

Εντυπωσιακς εναι οι καταθσεις της βουλευτνας του ΣΥΡΙΖΑ Νντιας Βαλαβνη που αγγζουν τις 563.000 ευρ και τις 365.000 λρες Αγγλας αλλ και του κοινοβουλευτικο εκπροσπου του κμματος Δημτρη Παπαδημολη που φτνουν το μισ εκατομμριο, για την ακρβεια 498.000 ευρ!

Κποιοι κυβερνητικο βουλευτς μλιστα βρκαν την ευκαιρα να επιτεθον στον ΣΥΡΙΖΑ και να τον κατηγορσουν για υποκρισα. «Εχα πει εστε Αριστερο της Εκλης, το λω με τη βολα μετ τα πθεν σχες που κυκλοφρησαν, εστε συννυμοι του πλοτου» σχολασε χτες στη Βουλ ο Δνης Τζαμτζς απ τη ΝΔ. Απ' την πλευρ του ο κυβερνητικς εκπρσωπος Σμος Κεδκογλου, μιλντας στον Αntenna, δλωσε τι «το μνο που χει να πει εναι τι ο κ. Τσουκαλς εναι η καλτερη διαφμιση της ιδιωτικς ασφλισης».

Εκτς απ τον Ντη Μηταρκη της ΝΔ, ακνητο στο Λονδνο χει και η βουλευτς του ΣΥΡΙΖΑ Θεαν Φωτου, η οποα διαθτει και καταθσεις σε βρετανικ τρπεζα που ξεπερνον τις 100.000 λρες. Σε συνολικ 19 ανρχονται τα ακνητα του Δημτρη Στρατολη, εν ο Παναγιτης Λαφαζνης διαθτει 38.000 ελβετικ φργκα, 8.651 λρες Αγγλας και 60.000 ευρ.

Εντυπωσιακ εξακολουθε μως να εναι η δετερη ανγνωση των πθεν σχες και λλων μελν της Εθνικς Αντιπροσωπεας. Πλοσια ακνητη περιουσα κατχει η οικογνεια του βουλευτ του ΠΑΣΟΚ Κστα Τριαντφυλλου με 39 ακνητα, αλλ και η βουλευτς της ΔΗΜΑΡ Μαρα Ρεποση με 30 ακνητα σε Πειραι, Θεσσαλονκη, Κυκλδες, εν διαθτει 42.000 δολρια, 120.000 ευρ, μετοχς στην Toyota αξας 2.679.872 γεν, και λλες σε διφορες εταιρεες αξας πνω απ 500.000 ευρ.

Ο Κστας Γιοβανπουλος απ τους ΑΝΕΛ διαθτει 29 ακνητα και να ξενοδοχεο (στο νομα της συζγου του). Ιδιο αριθμ ακιντων διαθτει η οικογνεια του βουλευτ της ΝΔ Γιργου Κωνσταντπουλου, με 9.927 μετοχς σε διφορες εταιρεες. Διαμρισμα στις Βρυξλλες, 3 αυτοκνητα και μα μοτοσικλτα διαθτει ο Νιτης Μαρις των Ανεξρτητων Ελλνων. Τρα αυτοκνητα και 28 ακνητα διαθτει ο γαλζιος Θανσης Νταβλορος. Απ τους ΑΝΕΛ η Μκα Ιατρδη μετρει 15 ακνητα και ο Βασλης Καπερνρος 42, τα περισστερα στο Ψυχικ, εν χει ακμη μεγλες καταθσεις 314.000 ευρ και 4 αυτοκνητα.

 

Νκος Βοτσης: Χαρτσι στους βουλευτς του ΣΥΡΙΖΑ με «πλοσιο» πθεν σχες

«ποιος χει τις μεγαλτερες οικονομικς δυναττητες, σως τον καλσουμε να βοηθσει περισστερο» δλωσε ο γραμματας της Κοινοβουλευτικς Ομδας του ΣΥΡΙΖΑ Νκος Βοτσης, σε μια προσπθεια να διασκεδσει και τις εντυπσεις που προκλθηκαν απ τις δηλσεις περιουσιακς κατστασης ορισμνων βουλευτν του κμματος.

Μιλντας σε εκπομπ του Mega, ο Νκος Βοτσης σημεωσε τι το 90% των στελεχν του ΣΥΡΙΖΑ εναι νοι στην πολιτικ, αυτ ταν τα πρτα «πθεν σχες» και τι το ζητομενο εναι αν η αξηση της περιουσιακς κατστασης προκαλεται απ τη συμμετοχ στην πολιτικ.

 

Ο γγ του ΚΚΕ Δημτρης Κουτσομπας για το θμα

Πντως, για το θμα υπρξε σχλιο και απ τον γγ του ΚΚΕ Δημτρη Κουτσομπα, ο οποος μιλντας στο διο κανλι επε τι «τα ζητματα αυτ προκαλον την οργ και την αγανκτηση».

Ο γγ του ΚΚΕ ζτησε ακμα να ελεχθε, αν ισχει, τι λλο στλεχος του ΣΥΝ χει μετοχς χει επενδσει σε funds, τα οποα χουν σχση με τις Σκουρις.

Λες ο σντροφος Γραμματας να χει δκιο; Ρωτμε εμες!!!