Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

19 2013

Ποιες σχολς σκφτονται να μπουν στον χορ του χαμνου εξαμνουΣαν ντμινο εναι πιθανν να λειτουργσει η απφαση της Νομικς Σχολς της Αθνας να χαθε το εξμηνο για τους φοιτητς της, καθς εναι πιθανν αντστοιχες αποφσεις να προυν και λλα τμματα του Πανεπιστημου Αθηνν του Εθνικο Μετσβιου Πολυτεχνεου που επσης χει να εξμηνο κομμνο στα δο.

λλες σχολς πως η Θεολογικ χουν αποφασσει να κνουν να γνουν μαζ τα δο εξμηνα συνεχμενα και να ακολουθσουν λες οι εξετσεις του τους.

Η διοκηση της Ιατρικς Σχολς οτε καν συζητει την πιθαντητα να χαθε το εξμηνο, εν σοβαρ πρβλημα υπρχει στη Φιλοσοφικ Σχολ, με το εξμηνο κυριολεκτικ να βρσκεται επ ξυρο ακμς, καθς οι φοιτητς της κνουν κατληψη βς την παραμον των Χριστουγννων. Πντως την περοδο αυτ γνεται στη Φιλοσοφικ Σχολ εξωτερικ αξιολγηση σε αρκετ τμματ της.

Σε κατληψη βρσκεται και το Φυσικ Τμμα της Φυσικομαθηματικς Σχολς.

πως και να χει μως, ενιαα «γραμμ» στα τμματα και στις σχολς του Πανεπσιτημου Αθηνν αυτ τη στιγμ δεν υπρχει, εν πολλς γραμματεες του ιδρματος (ειδικ στο κντρο της Αθνας) δεν λειτουργον ακμη, καθς μερδα των διοικητικν του υπαλλλων συνεχζει την απεργα.

Για Θεοδση Πελεγρνη για να συνεδρισει αριο, Παρασκευ, προκειμνου να λβει αποφσεις για τα κρσιμα προβλματα που χουν προκψει.