6

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

18 2013

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/paideia/article2541812.ece/BINARY/w460/nomiki.jpgΜια απφαση η οποα θα γραφτε στην ιστορα της εκπαδευσης ελφθη σμερα απ τη Νομικ Σχολ του Πανεπιστημου Αθηνν.

Απφαση τι δεν πληρονται οι προποθσεις για να σωθε το εξμηνο λαβαν οι καθηγητς της Νομικς Σχολς του πανεπιστημου Αθηνν που συνεδρασαν την Τετρτη μυστικ, υπ τον φβο της διακοπς της συνεδρασης απ φοιτητς της σκησης οποιασδποτε πεσης.

«...δεν εναι δυνατν να «βαφτιστε» εξμηνο το χρονικ διστημα που απμεινε ως τον Φεβρουριο. τσι, το εξμηνο στη Νομικ Σχολ Αθηνν, με απφαση των καθηγητν και της διοκησς του, χνεται.»

Οι καθηγητς του τμματος αποφσισαν, κατ πλειοψηφα, τι προκειμνου να περισωθε το κρος της σχολς δεν μπορε να θεωρηθε εξμηνο το χρονικ διστημα που μεσολαβε ως την εξεταστικ του Φεβρουαρου.

Για να ισχσει και τυπικ η απφαση πρπει να επικυρωθε απ τη Σγκλητο του Ιδρματος. Σημεινεται πντως τι η διοκηση της Σχολς κατ πλειοψηφα αποφσισε τι ακμη και αν δεν γνει αποδεκτ η απφασ της, το εξμηνο και πλι χνεται.

Κατ τη συνεδραση κατατθηκε και πρταση να γνουν μαζ τα δο εξμηνα συνεχμενα και στη συνχεια λες οι εξετσεις του τους, κτι που μως τελικ καταψηφστηκε απ την πλειοψηφα.

Αντθετα, για λγους προστασας του διεθνος κρους του ιδρματος, η διοκηση της σχολς αποφσισε να μην ισχσει η απλεια του εξαμνου για τους ξνους φοιτητς, που παρακολουθον το πργραμμα Erasmus.