, ;

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

Κυριακ 15 2013

www.fourtounis.gr

, , , ' .

Δεν θλω να με σσετε γιατ:

  • Στο μλλον, μλλον σντομο θα βγω σε λγο στη σνταξη και δεν γνωρζω πση κρια σνταξη θα πρω. Θα εναι χλια ευρ περισστερα λιγτερα… Δεν το γνωρζω.
  • Στο μλλον, μλλον σντομο θα βγω σε λγο στη σνταξη και δεν θα πρω καθλου ταμεα, παρ’ τι τα χω πληρσει, εν εσ «σντροφε» το εκατομμυρικι το εισπραξε και επες τι εναι ασφαλιστικ συμβλαιο!!!
  • Σε λγο θα βγω στη σνταξη και δεν θα πρω εφπαξ 55.000€ πως πρεπε να πρω, στω και αυτ, γιατ το ταμεο εναι μεον, αλλ αυτ τη στιγμ θα παιρνα 25.000€ μως ταν συνταξιοδοτηθ δεν ξρω αν θα πρω εφπαξ. Εσες μως δεν το χετε ανγκη! Μσα στη χλδα εστε!!!
  • Δεν σας εμπιστεομαι γιατ παρνω μετ απ 32 χρνια εκπαιδευτικς εργασας παρνω μλις 1400€, πς να μου δσει η GENERALLI 1.000.000€ εφπαξ. Φυσικ δεν ξεχν τι υπρχουν ενμισι εκατομμριο νεργοι που κτι θα πρπει να τους πετε εσες οι «ΣΩΤΗΡΕΣ».

Συγχωρστε με για την τακτικ που ακολουθ, μως εσες μου τη μθατε. Εσες μου μθατε, ως κομματικς σχηματισμς, να εκθτω ονομαστικ. Δεν συμφων, αλλ εμαι τσο θυμωμνος που δεν μπορ να κνω αλλις. Δεν επιθυμ εσες οι βολεμνοι να με σσετεΑφστε κανναν λλο να νε δουλψει, χωρς εισαγωγικ. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

 

Καταγρφω ,τι βρκα στο διαδκτυο:

- Και ταν εσαι οικονομολγος πως ο Ευκλεδης Τσακαλτος. επενδεις σε ξνα χαρτι. Ιδο οι επενδσεις του σε ξνα funds: Blackrock Global Funds, JP Morgan Fund, Invesco Balanced Risk Allocation Fund κ.α. Ο κ. Τσακαλτος χει και ομλογα αξας 100.000 λιρν Αγγλας της Ευρωπακς Τρπεζας Επενδσεων αλλ και ελληνικ ομλογα του EFSF αξας 12.127 ευρω.

- Επσης, αδυναμα στα ξνα funds χει και επσης βουλευτς του ΣΥΡΙΖΑ Γιργος Σταθκης ο οποος χει επενδσει συνολικ 426.000 ευρ σε επενδυτικος κολοσσος επσης πως η JP MORGAN, BLACK ROCK κ.α συναφες εταιρες.

- Αλξης Μητρπουλος: Ασθηση προκαλε το γεγονς τι το 1 εκατ. ευρ που επαναπτρισε ο Αλξης Μητρπουλος το 2005 (πως ο διος χει δηλσει) στη δλωση πθεν σχες δεν αποτυπνεται οτε σε τραπεζικ λογαριασμ, οτε με αγορ κποιου ακιντου

- Δημτρης Τσουκαλς: Ο βουλευτς του  ΣΥΡΙΖΑ χει καταθσεις ενς εκατομμυρου ευρ απ εθελοσια στην τρπεζα που δολευε και απ αποζημωση ασφλισης πως λει ο διος

- Νντια Βαλαβνη: Η βουλευτς του ΣΥΡΙΖΑ χει τις εξς καταθσεις: 363.879 λρες Αγγλας και 452.930 ευρ! Αυτ θα πει οικονομα!