2013

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

13 2013

Βραβεεται το Νοσοκομεο ΚαλαμταςΤο Γενικ Νοσοκομεο Καλαμτας βραβεεται στον διαγωνισμ των Enviromental Awards 2014 (Επιβρβευση καλν πρακτικν για το περιβλλον και την αειφορα), την προσεχ Τετρτη 18 Δεκεμβρου, σε εκδλωση που θα διεξαχθε σε κεντρικ ξενοδοχεο της Αθνας.

Πρκειται για ναν πανελλνιο διαγωνισμ στον οποο βραβεεται το καλτερο δημσιο ργο που ολοκληρθηκε μσα στο τος, στον τομα της εξοικονμησης ενργειας και της οικονομας πρων.

Συγκεκριμνα, το νοσοκομεο Καλαμτας βραβεεται, γιατ εκτλεσε το καλτερο δημσιο ργο της χρονις κι αυτ, εναι η μεγλη παρμβαση της ηλιοθερμικς εγκατστασης και καινοτομας, που ολοκληρθηκε πριν λγο καιρ και λειτουργε με πολλαπλ οφλη για το νοσοκομεο Καλαμτας, πως η δωρεν παροχ ζεστο νερο χρσης, αλλ και θρμανσης στους χρους του νοσοκομεου, μεινοντας την προμθεια πετρελαου τουλχιστον κατ 50%, που οικονομικ μεταφρζεται σε εξοικονμηση πρων κατ 350.000 ευρ τον χρνο.

Επσης, με θετικ αξιολγηση απ την Ενδιμεση Διαχειριστικ Αρχ Πελοποννσου, εντχθηκε στο ΕΣΠΑ η προμθεια του ιατροτεχνολογικο και ξενοδοχειακο εξοπλισμο των τριν νων υπ κατασκευ Περιφερειακν Ιατρεων Μεθνης, Βλαχπουλου και Πεταλιδου Μεσσηνας συνολικο προπολογισμο 90.000 ευρ.

Σημεινεται τι, τα περιφερειακ ιατρεα στη Μεθνη και το Βλαχπουλο βρσκονται στο στδιο της συμβασιοποησης για την κατασκευ τους, εν αυτ του Πεταλιδου δημοπρατεται στις 21 Ιανουαρου.

Επιπλον, στις 7 Ιανουαρου 2014 δημοπρατεται και το ργο της αναδιαρρθμισης στο ισγειο του νοσοκομεου Κυπαρισσας, που περιλαμβνει εξωτερικ ιατρεα και τους χρους της διοκησης συνολικο προπολογισμο 1.250.000 ευρ.

Τι λλο να πεις στον ξιο διοικητ του Νοσοκομεου Καλαμτας Γιργο Μπζο εκτς απ να πολ μεγλο και ειλικρινς ΜΠΡΑΒΟ!!!