. : " "

Βασλης Φουρτονης. δσκαλος

, 8 2013

Μ. ΓΛΕΖΟΣΤο ιστορικ στλεχος της Αριστερς και βουλευτς επικρατεας του ΣΥΡΙΖΑ εξφρασε τη διαφωνα του με την τοποθτηση του Γιννη Δραγασκη για τη φρση του πρην πρωθυπουργο.

Τη διαφωνα του με τη δλωση του Γιννη Δραγασκη τι «αδικομε λγο τον Γιργο Παπανδρου. Εχε πει το “υπρχουν λεφτ” με την ννοια πο πνε τα λεφτ», εξφρασε το ιστορικ στλεχος της αριστερς και βουλευτς του ΣΥΡΙΖΑ, Μανλης Γλζος, κνοντας λγο για «λθος» απ την πλευρ του συναδλφου του.

«Ο καθνας πρπει να αναγνωρζει τα λθη του στην πρξη» σημεωσε μιλντας στο Mega ο κ. Γλζος.

Παρλληλα, διατπωσε την εκτμηση τι η κυβρνηση στην ψηφοφορα για τον προπολογισμ υπστη «συντριπτικ ττα» γιατ, πως εξγησε, «χασε τη δεδηλωμνη αν αφαιρσουμε τους 50 ψφους του καλπονοθευτικο νμου».

Πρσθεσε, μλιστα, τι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητσει «αυξημνη πλειοψηφα απ το λα», καθς «δεν θα δεχθομε το μπνους των 50 εδρν», διευκρινζοντας τι το κμμα του θα προσφγει εκ νου σε εκλογικ αναμτρηση προκειμνου να επιτχει τη δεδηλωμνη.

Ερωτηθες για την νταξη μελν του ΠΑΣΟΚ στους κλπους του ΣΥΡΙΖΑ παραδχθηκε τι ντως συμβανει αυτ αλλ, πως επε με νημα, «εμες δεν κνουμε προσηλυτισμ».

Αναφορικ με τη φορολογα των ακιντων τλος, χαρακτρισε «αδιανητο να φορολογεται περιουσα που δεν φρνει εισδημα» και πρτεινε ποιος χει σπτια να φιλοξενε αστγους.