Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

27 2013

http://www.matrix24.gr/wp-content/themes/m24responsive/scripts/timthumb.php?src=http://www.matrix24.gr/wp-content/uploads/2013/11/adedy-entasi111-300x200.jpg&w=300&h=250&q=100&zc=1Στο παρ 5' αποφεχθηκαν σοβαρ επεισδια ανμεσα σε δημοτικος αστυνομικος και μλη του προεδρεου της ΑΔΕΔΥ. 2ωρη καθυστρηση στην ναρξη του συνεδρου. Προπηλακισμο, σπρωξματα και κυνηγητ στην αθουσα.

λα γιναν την ρα που ταν τοιμες να ξεκινσουν οι εργασες του συνεδρου και εν εχε προηγηθε περπου μιμιση ρα γεμτη ενστσεις. Ττε εκατοντδες δημοτικο αστυνομικο μπκαν στην αθουσα της συνεδρασης με συνθματα και με σφυρχτρες για να διαμαρτυρηθον, ως προς τη στση της ΑΔΕΔΥ στο θμα της διαθεσιμτητς τους.

Οι εκπρσωπο τους πραν τελικ το λγο και πνω που τα πνεματα δειχναν να ηρεμον, η κατσταση βγκε εκτς ελγχου ταν μλη του προεδρεου και  ο αντιπρεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γρηγρης  Καλομορης, ζτησαν απ τους δημοτικος αστυνομικος να αποχωρσουν , προκειμνου να ξεκινσουν οι εργασες του συνεδρου.

Απειλθηκαν επεισδια και μετ απ διακοπ περπου μισς ρας το λγο πρε και πλι ο εκπρσωπος των δημοτικν αστυνομικν , ο οποος επε στους παριστμενους τι οι δημοτικο αστυνομικο δωσαν μνοι τους τον αγνα κατ της διαθεσιμτητας και γι αυτ «χαρζουν στους συνδικαλιστς της ΑΔΕΔΥ τις παχις καρκλες και τις βλψεις για πολιτικ καριρα». 

Τα αματα ναψαν και κατ την αποχρηση των δημοτικν αστυνομικν ταν συνδικαλιστς που πρσκεινται στην παρταξη του ΣΥΡΙΖΑ τους αποκλεσαν εγκθετους της Νας Δημοκρατας. Ακολοθησαν σκηνς απερου κλους με κυνηγητ μσα στην αθουσα του συνεδρου, προπηλακισμος και χειροδικες.

Χαρακτηριστικ εναι τι νας δημοτικς αστυνομικς, ο οποος φρεται να εναι μλος της Κεντρικς Επιτροπς της ΝΔ, επιχερησε να επιτεθε στο σνεδρο της ΑΔΕΔΥ που ανκει στον ΣΥΡΙΖΑ, Γιργο Χαρση.

Παρτι αρκετο και απ τις δο πλευρς επιχερησαν να τους απωθσουν τελικ υπρξαν κποιες σωματικς μικροαψιμαχες.

Η κατσταση ομαλοποιθηκε αφο πρασαν 2 και πλον ρες με τους δημοτικος αστυνομικος να αποχωρον τελικ και να παραμνουν στο δρμο ξω απ το ξενοδοχεο που φιλοξενεται το συνδριο της ΑΔΕΔΥ.

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/sinedrio_adedi_1.jpg

 

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/article2524366.ece/BINARY/w660/1995810.jpg

 

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/sinedrio_adedi660_0.jpg

 

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/sinedrio_adedi_4.jpg

 

adedy 3

 

adedy 4

 

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/sinedrio_adedi_3.jpg