Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

25 2013

http://www.esos.gr/uploads/foto/kedikogloy-boyli.jpgΟι Γενικς Συνελεσεις των συνδικαλιστικν οργανσεων των εκπαιδευτικν, θα πρπει να πραγματοποιονται εκτς χρνου απασχλησης.

Αυτ τη ρητ εντολ δνει εγγρφως στις Διευθνσεις Πρωτοβθμιας και Δευτεροβθμιας Εκπαδευσης, ο υφυπουργς Παιδεας Σ. Κεδκογλου, επικαλομενος το συμφρον των μαθητν, την ανγκη της ερυθμης λειτουργας των σχολεων και τις διατξεις του ρθρου 16 παρ. 3 του Ν. 1264/1982, ( ΦΕΚ 79 τ. Α ), που ορζουν:

«Οι τακτικς κτακτες Συνελεσεις της πιο αντιπροσωπευτικς συνδικαλιστικς οργνωσης συνρχονται εκτς χρνου απασχλησης…..».

Κνετε κλικ εδ για να δετε το γγραφο

 

ταν εμες λγαμε τι το Υπουργεο ζητοσε αφορμ για ην κατργηση της δειας, κποιοι σφοδρο επανασττες «περ λλων ετρβαζαν». Ελπζω τρα να μην κνουν το λθος και βγουν και καταγγελουν το Υπουργεο. Αυτ τη δουλει του κανε. Ας σκφτονταν νωρτερα.

Συναδλφισσα και συνδελφε, εσ που θελες να κνεις τον καλ και πγαινες για μθημα τις μρες των Γενικν Συνελεσεων κατακρνοντας αυτ τη διαδικασα τι θα πεις τρα; γινες δεν γινε - εσκεμμνα θελ - σου δεκανκι της εξουσας την οποα μχρι τρα κατγγειλες;

Ελπζω και εχομαι τι θα αντιληφθομε τις δυσκολες που μας περιμνουν. Δεν χουμε λλη επιλογ απ τη συστρτευση με τα συνδικτα, που εναι το τελευταο αποκομπι μας τη δσκολη εποχ που ζομε και που τα καθιστ απολτως αναγκαα.

Μην τους κνουμε τη χρη να διαλσουν τα συνδικτα μας.