Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

22 2013

Προκλητικς για ακμη μια φορ εμφανστηκε ο γνωστς λακς τραγουδιστς Ντης Σφακιανκης, ο οποος υποστριξε εκ νου πως μνο η Χρυσ Αυγ μπορε να σσει την Ελλδα. Απ τα... πυρ του δεν γλτωσε οτε και ο Αδωνις Γεωργιδης.

Ο γνωστς για τις εκκεντρικς δηλσεις του τραγουδιστς, κατ τη διρκεια της απονομς του πολυπλατιννιου δσκου του με ττλο «16 αυτοτελες επιτυχες», δλωσε πως «εν κποιο κμμα θα μποροσε να κυβερνσει σωστ την Ελλδα, αυτ θα ταν η Χρυσ Αυγ» αναφρει η Espresso.

Στη συνχεια, ο Ντης Σφακιανκης αναφρθηκε κατ της κυβρνησης λγοντας πως «δεν διοικε σωστ την χρα», εν ταν ιδιατερα καυστικς και κατ του Αδωνι Γεωργιδη για τον οποο επε: «Με ττοιο υπουργ Υγεας δεν πμε πουθεν».

«Ο Παπαδπουλος την βλαψε την Ελλδα; Οχι» επε ο τραγουδιστς μιλντας στο Mega.

Σε λλες δηλσεις του στον τηλεοπτικ σταθμ ANT1, ο Ντης Σφακιανκης δλωσε, επιτιθμενος στους πολιτικος: «Εμαι πολιτικ ον και χω δημσιο λγο και σκπτομαι μονμως πολιτικ. Εμαι πολτης, χι πελτης. Και λα αυτ τα κοπρσκυλα που σας κυβερννε δεν τα χω αξιολογσει πως εσες, διτι δεν τους χω σε καμα απολτως δναμη. Εχω κθε δικαωμα να λω τη γνμη μου διτι δεν οφελω σε κανναν τποτα. Αυτο οι υπλληλο μου μο οφελουν πολλ».

http://www.zappit.gr/files/Image/03_SEASON_2013-14/01_TV_EVERYDAY/02_NOVEMBER/22/cache/notis(1)-614x378.jpgΣτη συνχεια, υπερασπστηκε τη Χρυσ Αυγ και επιτθηκε στον Βαγγλη Βενιζλο: «Βεβαως και δεν εναι φασστες η Χρυσ Αυγ. Και χουν κλεσει κποιον μσα που εναι αρχηγς πολιτικο κμματος. Καννα δικαωμα δεν χεις, ρε. Ποιος σου δωσε το δικαωμα, Ευγγελε γουρονι συνταγματολγε;».

«Επιβλλεται να στηρζετε τη Χρυσ Αυγ. Διτι αυτ χει μσα και την αυγ. Οι λλοι χουν μνο το σκτος. Με εχαν ρωτσει γιατ δεν κατεβανω στην πολιτικ. Διτι απλ δεν χω μθει να κατεβανω, εγ μνο ανεβανω» επε ο Ντης Σφακιανκης και πρσθεσε:

«Φοροδιαφεγουν; Μα πλκα μου κνεις; Ο Παπαντωνου και Παπακωνσταντνου δεν ταν υπουργς Οικονομικν; Δεν εναι φοροφυγς; Ο Σημτης δεν ταν πρωθυπουργς της χρας; Τρελαθκατε; Τι εναι αυτ που λτε; Πες τους να πνε να γαμ...νε».

Δετε το βντεο με τις δηλσεις του Σφακιανκη στον ANT1

 

Η Δσποινα Βανδ για το Σφακιανκη

Με απ αυτς τις δηλσεις του Σφακιανκη  η Δσποινα Βανδ δλωσε τι αποχωρε απ το μουσικ σχμα με τον εν λγω τραγουδιστ.

Αιτα φυσικ του καλλιτεχνικο χωρισμο εναι το χρυσαυγτικο παραλρημα του τραγουδιστ, που ενχλησε τη Βανδ.

Με μφαση η τραγουδστρια γραψε στο Facebook τι, οι γονες της ταν μετανστες.

Ιδο η ανρτησ της στο facebook:

vandi

Δεν μουν ποτ fan της κας Βανδ. Με την απφασ της μως να ακυρσει τις κοινς της εμφανσεις με τον Ντη Σφακιανκη, λγες μνο ημρες πριν απ την επσημη πρεμιρα, απδειξε πως δεν εναι μνο μια pop τραγουδστρια χωρς ποψη.

Ιδιατερα, ταν η συντριπτικ πλειοψηφα των συναδλφων της αποφεγουν συστηματικ να μιλσουν ξεκθαρα για το (νεο)ναζιστικ φαινμενο στην Ελλδα.

κα Βανδ, οφελουμε να σου πομε να πολ μεγλο ΜΠΡΑΒΟ για την  στση σας. Ελπζουμε και ευχμαστε να αντιδρσουν και λλοι εκπρσωποι του πολιτισμο και των γραμμτων ανλογα με εσς. Η ελληνικ κοινωνα, η οποα καθημεριν βινει λα τα δειν της κρσης, χει πολ μεγλη ανγκη απ την παρουσα ανθρπων της τχνης και του πολιτισμο, που μχρι σμερα χουν λουφξει δεν χουν ανταποκριθε σο θα πρεπε.

 

 

Ο Πτρος Τατσπουλος για το Σφακιανκη

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20130515/low/newego_LARGE_t_1101_54199712.JPG«Φασστα» αποκλεσε τον Ντη Σφακιανκη ο συγγραφας και βουλευτς του ΣΥΡΙΖΑ Πτρος Τατσπουλος, σχολιζοντας τις δηλσεις στριξης του γνωστο τραγουδιστ προς τη Χρυσ Αυγ.

Ολκληρη η ανρτηση του Πτρου Τατσπουλου χει ως εξς:

«Εικζω τι δεν εχε περσει απαρατρητο πως το τελευταο δμηνο, μετ τη δολοφονα του Παλου Φσσα, τα Χρυσ Λαργγια που φλρταραν με τα Χρυσ Βλαμμνα εχαν λουφξει στα λαγομια τους. Ως εκ τοτου, το δυσοωνο με τις νες δηλσεις Ντη Σφακιανκη, που εκφρζει τη διττ εκτμησ του για τον Γεργιο Παπαδπουλο και τη Χρυσ Αυγ, δεν εναι τι παραδχεται για πρτη φορ τσο απροσχημτιστα τι εναι φασστας -περ αυτο δεν τρφαμε την παραμικρ αμφιβολα. Το δυσοωνο εναι τι οι φασστες σαν κι ελγου του, στερα απ τις δολοφονες των Χρυσαυγιτν στο Νο Ηρκλειο, θεωρον τη Χρυσ Αυγ αρκοντως "ξεπλυμνη" για να σκσουν πλι μτη απ τον υπνομο».