ι της ΝΔ ,

Πηγ: aftodioikisi.gr

17 2013

http://aftodioikisi.gr/mediafiles/2013/01/nea-dimokratia_grafeia_nd_aftodioikisi-620x320.jpgΟνματα που σε ορισμνες περιπτσεις θα προκαλσουν κπληξη, αναμνεται να δσουν τη γαλζια μχη στις αυτοδιοικητικς και περιφερειακς εκλογς του Μαου. Οι συσκψεις στη λεωφρο Συγγρο εναι πυρετδεις καθς πρθεση εναι να ξεκαθαρσει το τοπο μχρι τον Δεκμβριο και οι υποψφιοι να χουν πρει το «χρσμα» για να μπουν στην τελικ ευθεα του προεκλογικο αγνα.

Σμφωνα με τις πληροφορες του Τπου της Κυριακς, η Ν.Δ. φανεται να καταλγει για τους υποψηφους στην Αθνα και τη Θεσσαλονκη, εν σε τελικ στδιο βρσκονται οι διαδικασες για τους υποψηφους στους δμους του Λεκανοπεδου:

Στο Δμο Αθηναων, πως χει γρψει η aftodioikisi.gr, τα γαλζια στελχη φανεται να καταλγουν στο πρσωπο της  λγας Κεφαλογιννη, εκτιμντας τι εναι η καταλληλτερη υποψηφιτητα για τη «μητρα των μαχν». Η υπουργς Τουρισμο εχε ρθει πρτη σε σταυρος στην Α’ Αθνας στις εθνικς εκλογς, εν κρνεται εξαιρετικ ικανοποιητικ η υπουργικ της πορεα. Οι συζητσεις και οι εκτιμσεις χουν πρει φωτι στο γαλζιο επιτελεο και χει προβλεφθε ακμη και το «ακραο» σενριο στην περπτωση που η κ. Κεφαλογιννη δεν «κατβει» στις εκλογς με φντο την πλατεα Κοτζι: να συζητσει η Ν.Δ. κοιν υποψηφιτητα του Σπρου Λυκοδη, σενριο μως αδναμο τσο γιατ η Ν.Δ. χει στελχη να χτυπσουν το Δμο της Αθνας σο και γιατ η ΔΗΜ.ΑΡ. χει δεσμευθε για στριξη στο νυν δμαρχο Γιργο Καμνη. Επσης «παζει» το νομα του Μκη Βορδη τσο για το Δμο Αθηναων σο και για την Περιφρεια Αττικς,πως γραψε  η aftodioikisi.gr. Αν «κλεσει» το πρτο ενδεχμενο, ττε το σενριο που επεξεργζονται τα γαλζια επιτελεα εναι να «κατβει» στην περιφρεια ο δωνις Γεωργιδης.

Στον Πειραι τη στριξη της Ν.Δ. θα χει ο δμαρχος Βασλης Μιχαλολικος, εν φανεται τι κερδζει «πντους» ο Γιννης Ιωαννδης για το Δμο Θεσσαλονκης.

Στο Μαροσι το χρσμα θα χει και πλι ο Γιργος Πατολης, εν στον  λιμο η Ν.Δ. προσανατολζεται στη στριξη του Νκου Τσαρπαλ. Στη Γλυφδα η Ν.Δ. θα στηρξει την υποψηφιτητα του ευρωβουλευτ της Ν.Δ. Γιργου Παπανικολου, ο οποος χει δη ξεκινσει τις πρτες του επαφς και αναμνεται να ανακοινσει την απφασ του τον Δεκμβριο. Στο Δμο Ελληνικο- Αργυροπολης η Ν.Δ. σκφτεται να στηρξει τον Μιχλη Γαζ, στην Καισαριαν τον Θδωρο Ιωαννδη,  εν να υποψηφιτητα εξετζεται σε Βρη-Βολα-Βουλιαγμνη: σμφωνα με πληροφορες, το χρσμα θα πρει ο πιλτος Γρηγρης Κωνσταντλλος απναντι στον εν ενεργεα δμαρχο που εξελγη με τη σημαα της Ν.Δ. Σπρο Παν.

Στην Αγα Παρασκευ η Ν.Δ. θα στηρξει το νυν δμαρχο Βασλη Ζορμπ, πως επσης στον Βρωνα τον Νκο Χαρδαλι, στο Δμο Δφνης- Υμηττο τον Μιχλη Σταυριανουδκη, στο Ηρκλειο τον Παντελεμονα Βλασσπουλο, στην Πεντλη τον Δημτρη Στεργου-Καψλη, στο Χαδρι τον Δημτρη Μαραβλια (ο οποος, μως, πως χει γρψει η aftodioikisi.gr, «παζει» και για την Περιφρεια Πελοποννσου), στο Χαλνδρι τον Γιργο Κουρση, στον Ωρωπ τον Γιννη Οικονομκο, στην Κηφισι τον Νκο Χιωτκη, στο Δμο Μνδρας-Ειδυλλας τον Γιργο Δρκο και στα Μγαρα τον Γιννη Μαρινκη.

Το γιατρ Χρστο Πρεκετ αναμνεται να στηρξει η Ν.Δ. στο Δμο Αγου Δημητρου, εν τη μχη στο Δμο Ζωγρφου θα δσει ο Παναγιτης Αγγελπουλος και στο Δμο Κερατσινου-Δραπετσνας ο Νκος Πτσας.

Ανμεσα σε τρεις υποψηφους χει να επιλξει η λεωφρος Συγγρο για το Δμο Ηλιοπολης, καθς το χρσμα διεκδικον ο Παρασκευς Γιαννπουλος, ο Γιννης Αναγνστου και ο Αναστσιος Ευσταθου. μως, σμφωνα με πληροφορες της aftodioikisi.gr, δεν αποκλεεται η ΝΔ να στηρξει και τον νυν δμαρχο Βασλη Βαλασσπουλο. Γαλζια μχη και στον Ασπρπυργο μεταξ του εν ενεργεα δημρχου Νκου Μελετου και των Ηλα Γιννη και Γιργου Λικου που διεκδικον το χρσμα, πως και στο Γαλτσι, που δεν αποκλεεται η Ν.Δ. να στηρξει τον Γιργο Μαρκπουλο.

Στην Καλλιθα «επιστρφει» διεκδικντας το χρσμα ο πρην βουλευτς Παναγιτης Σκανδαλκης ο οποος, σμφωνα με πληροφορες της aftodioikisi.gr, φανεται να βρσκεται σε επαφ και με τον νυν δμαρχο και πρεδρο της ΚΕΔΕ Κ. Ασκονη ο οποος εναι πιθανν να μην ξαναδιεκδικσει το δμο, εν ο γαλζιος Δημτρης Κρναβος χει δη ξεκινσει τον προεκλογικ του αγνα. Στη Να Σμρνη θα «κατβει», πως λα δεχνουν, ο Νκος Στφος, στο Πραμα η Παναγιτα Βοδονικλα, εν στο Περιστρι το χρσμα «διατηρε» ο Ανδρας Παχατουρδης. Με τη Ν.Δ. θα εναι υποψφιος στο Δμο Φιλαδλφειας- Χαλκηδνας ο Χρης Τομπολογλου, στο Δμο Φιλοθης-Ψυχικο ο Παντελς Χαροκπος, στο Π. Φληρο ο Διονσης Χατζηδκης, εν συνεχζονται οι βολιδοσκοπσεις για τον υποψφιο για το Δμο Νκαιας-Αγου Ιωννη Ρντη.

Στο Δμο Αχαρνν, το χρσμα «γρνει» προς τον Θανση Κατσιγιννη, στον Δινυσο προς τον Νκο Πππα, στη Μεταμρφωση στον Δημτρη Τζτζιφα, στον Μαραθνα το γαλζιο Νκο Καραχλιο, στο Δμο Μαρκοπολου-Μεσογαας τον Κωνσταντνο Αλλαγιννη.

Στην Ελευσνα φανεται να χει «κλειδσει» το νομα του Αργρη Οικονμου, στην Αγινα του Τκη Γρηγορπουλου, στο Αγκστρι του Αναστασου Λογοθτη, στον Προ «παζει» το νομα του Σπρου Σπυρδωνα, που δμαρχος εναι ο γαλζιος Δημτρης Στρατηγς, πως και στο Δμο Ραφνας-Πικερμου που φρεται να διεκδικε τη στριξη της Ν.Δ. ο Θανσης Αδαμπουλος.

Στην Παλλνη δο εναι οι γαλζιοι που διεκδικον το χρσμα, ο Νεκτριος Καλατζς και ο Δ. Μερτδης, πως και στην Παιανα, που επιθυμον να «κατβουν» ο Ισδωρος Μδης και ο Λμπρος Κασαγιννης. Στη Να Ιωνα αναμνεται να «κατβει» ο Νκος Κουκουλρης και στο Δμο Παπγου-Χολαργο ο Νκος Κοκης.

Για το Δμο Λυκβρυσης-Πεκης διεκδικε τη γαλζια υποστριξη ο Αναστσιος Μαυρδης, στο Δμο Σαλαμνας η Ρολα Νανου, στο Δμο Σαρωνικο ο Γιργος Σοφρνης, εν στο Δμο Σπτων-Αρτμιδος επιθυμον οι Δημτρης Μρκου και Θανσης Μαργτης και στην Υδρα ο Κστας Αναστπουλος.

 

Περιφρειες

Η Ν.Δ., πως χει γρψει η aftodioikisi.gr, θα δσει το χρσμα στους εν ενεργεα γαλζιους περιφερειρχες (πλην, σως, του Σπ. Σπρου στα Ινια)  και συνεχζει τις συζητσεις για τα πρσωπα που θα μπουν στη μχη για να «χτυπσει» τις υπλοιπες περιφρειες. Στην Περιφρεια Στερες Ελλδας και στις συσκψεις της λεωφρου Συγγρο παζει δυνατ το νομα του Κστα Μπακογιννη, στην Περιφρεια Νοτου Αιγαου του Νκου Παππ, στην Περιφρεια Βορεου Αιγαου της Χριστινας Καλογρου, στην Ανατολικ Μακεδονα-Θρκη του Γιργου Παυλδη, στη Δυτικ Ελλδα του Κστα Τζαβρα, στην Κρτη του Μξιμου Σενετκη και του Απστολου Τσκα, εν στην Περιφρεια Πελοποννσου δεν χει «κλειδσει» καμα υποψηφιτητα.