. :

Πηγ: eleftheriaonline.gr

Δευτρα 4 Νοεμβρου 2013

Τσος Αποστολπουλος: Δεν αποκλεει υποψηφιτητα στο Δμο ΜεσσνηςΔεν αποκλεει το ενδεχμενο της υποψηφιτητς του για το Δμο Μεσσνης ο πρην Γ.Γ. Αποκεντρωμνης Διοκησης , που κατγεται απ το Βλση. Σε δηλσεις του στην "Ε" επισημανει τι "χουν να δουν πολλ τα μτια μας μχρι τις δημοτικς εκλογς και στο δικ μου μυαλ, σμερα, δεν υπρχουν σκψεις υποψηφιτητας". Για την ντονη δραστηριοποησ του κατ το τελευταο διστημα, πως η πρωτοβουλα του για τη δημιουργα ενιαας Περιφρειας Πελοποννσου, διευκρινζει πως το κνει ως ενεργς πολτης και τι εναι το "μικρβιο" της πολιτικς δρσης. Διαφωνε με τη χωροθτηση της Καλλιρρης για τη διαχεριση των σκουπιδιν κι επικρνει την Περιφρεια που εκχρησε αυτ το δικαωμα σε ιδιωτικ εταιρεα.

Ειδικτερα, απαντντας σε ερωτσεις της "Ε", για την ντονη δραστηριοποησ του και τις παρεμβσεις του το τελευταο διστημα, ο Τσος Αποστολπουλος σημεωσε:

«Μετ την παρατησ μου απ τη θση του Γ.Γ. επστρεψα στο σχολει μου ως απλς μχιμος δσκαλος, χωρς να κνω χρση καμις απ τις υπρχουσες ευνοκς διατξεις. Γιατ θεωρ τι οι διατξεις αυτς ανκουν στη σκοτειν πλευρ της Μεταπολτευσης. Η ποια δραστηριτητα αναπτσσεται, χει να κνει με τις αγωνες που χουμε λοι μας ως ενεργο πολτες και τποτε λλο. Εναι το "μικρβιο" της πολιτικς δρσης. Κποτε ρτησαν τον Ελευθριο Βενιζλο τι εναι πολιτικ και αυτς απντησε τι εναι να "μικρβιο" που ταν χτυπσει τον νθρωπο, βγανει απ το σμα του 6 μνες μετ το θνατ του. Σμερα νοιξε το θμα της αλλαγς του τρπου εκλογς δημρχων και δημοτικν συμβολων. Επκαιρο, λοιπν και το θμα της ενιαας Περιφρειας Πελοποννσου. Σμερα νοιξε το θμα της Κεντροαριστερς και σ’ αυτ το θμα οφελουμε να τοποθετηθομε. Αυτ κνω κι εγ, πως κνουν και τσοι λλοι».

Για το ενδεχμενο να εναι υποψφιος δμαρχος Μεσσνης, πως ακογεται, επεσμανε:

«Κανες δεν ξρει με ποιο σστημα θα πμε στις δημοτικς εκλογς. Κανες δεν ξρει αν στο διστημα αυτ, θα χουμε κι εθνικς εκλογς. Κανες δεν ξρει τι μτρα θα παρθον μχρι ττε. Ο πολιτικς χρνος εναι πολ μεγλος μχρι τις δημοτικς εκλογς. χουν να δουν πολλ τα μτια μας μχρι ττε και στο δικ μου μυαλ, σμερα, δεν υπρχουν σκψεις υποψηφιτητας».

σον αφορ τις αντιδρσεις στο Δμο Οιχαλας για τη χωροθτηση της Καλλιρρης και τη διαχεριση των σκουπιδιν παρατρησε:

«Σωστ αντιδρον οι κτοικοι της Οιχαλας για το εργοστσιο στερεν αποβλτων. Κανες δεν τους ενημρωσε για την επιλογ αυτ. Δεν μπορον να καταλβουν, και με το δκιο τους, πς κατασκευζονται δο εργοστσια σε απσταση 30 χιλιομτρων. Δεν μπορον να καταλβουν πς η Περιφρεια εκχρησε το δικαωμα της χωροθτησης σε ιδιωτικ εταιρεα, η οποα χωροθτησε και με βση τα δικ της συμφροντα, επιλγοντας την Οιχαλα. Το πρβλημα των στερεν αποβλτων πρπει να λυθε και παρ τα προβλματα που χει ο διαγωνισμς της Περιφρειας, πρπει να προχωρσει, με την προπθεση να υπρξει εναλλακτικ λση για την περπτωση της Καλλιρρης. Θα μποροσε η δια η Περιφρεια να χωροθετσει, αν υπρχε βοληση. Να δομε τι γινε στη Δυτικ Μακεδονα που το πρβλημα των στερεν αποβλτων λθηκε οριστικ. Στην Αχαα χωροθετσαμε στη θση "Φλκα" και στην Αιτωλοακαρνανα στη θση "Στρτος"»