.

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

Τρτη 15 Οκτωβρου 2013

http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20131003/low/newego_LARGE_t_1101_54255072.JPGΑπ την αρχ του μνα ο αστυνομικς βρσκεται στις φυλακς Ναυπλου. Τρα αποκαλπτεται τι το παρελθν του ταν... πλοσιο σε εγκληματικ δραστηριτητα. Σε βρος του πλον υπρχουν και καταγγελες για προστασα σε καταστματα της περιοχς του Αγου Παντελεμονα που υπηρετοσε ως διοικητς ασφαλεας

Σμφωνα με τα στοιχεα της Διεθυνσης Εσωτερικν Υποθσεων της ΕΛ.ΑΣ ο Θ.Σκ. κατηγορεται τι παρεχε κλυψη σε συνολικ ξι καταστματα στο κντρο της Αθνας. Οι ιδιοκττες των εν λγω καταστημτων εναι λληνες και μλιστα να απ αυτ ανκει σε 59χρονο συνταξιοχο αστυνομικ.

Μλιστα σμφωνα με την εφημερδα “Καθημεριν” , αξιωματικς που συμμετεχε στην ρευνα εχε υποστηρξει τι ο Θ.Σκ. εισπραττε απ κθε κατστημα ποσ ψους 500 ευρ το δεκαπενθμερο.

Στην απολογα του πντως στον ανακριτ την 1η Οκτωβρου, ο προφυλακισμνος αξιωματικς αρνθηκε τις κατηγορες και υποστριξε τι στοχοποιθηκε λγω της επιτυχημνης παρουσας του στη θση του επικεφαλς του Τμματος Ασφαλεας Αγ. Παντελεμονα.

Επσης, αρνθηκε οποιαδποτε σχση του με τη Χρυσ Αυγ, λγοντας χαρακτηριστικ τι "ανκω σε διαφορετικ παρταξη, δεν χω σχση με τη Χ.Α.".