Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

Τρτη 15 Οκτωβρου 2013

http://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2013/09/xrisavgites-400x266.jpgΜπορε τα μλη της Χρυσς Αυγς να πουλν πατριωτισμ φορντας στρατιωτικ παντελνια και ρβυλα και δεχνοντας τα φουσκωμνα τους μπρτσα, η αλθεια μως εναι διαφορετικ. Σμφωνα με το Βηματοδτη, χρυσαυγτες φρονται να απαλλχθηκαν απ το στρατ με Ι-5, με χαρτ ψυχιτρου και ιατρικς γνωματεσεις.

Πρκειται για μλη της Χρυσς Αυγς, στο Πραμα, τη Χαλκδα και την Κρινθο, κυρως σους συμμετεχαν στα τγματα εφδου. Ορισμνοι κατφεραν με χαρτ ψυχιτρου να βγουν… ψυχασθενες τι πσχουν απ κατθλιψη, εν λλοι βγκαν Ι-5, πλι με ιατρικς γνωματεσεις.

Η ανακλυψη αυτ γινε κατπιν ρευνας που πραγματοποησε το ΓΕΕΘΑ, το οποο τρα καλε λους αυτος που εναι ανυπτακτοι και φυγστρατοι να περσουν και πλι απ ιατρικς εξετσεις.

Σε περπτωση μλιστα που διαπιστωθε τι επαν ψματα, ττε χι μνο θα στρατευθον πραυτα αλλ θα ασκηθε και ποινικ δωξη εναντον τους, πως θα ασκηθε ποινικ δωξη και εναντον σων χοργησαν ττοια ιατρικ πιστοποιητικ-μαμο.

Σμφωνα πντα με το Βηματοδτη, υπρχουν ακμη και περιπτσεις που και χορηγθηκαν πιστοποιητικ για ψυχικς διαταραχς στε να προυν αναβολ ακμη και απαλλαγ απ το στρατ υπογεγραμμνα απ ναν γιατρ ο οποος διαπστωσε την δια πθηση. Το θμα χειρζεται προσωπικ ο αρχηγς ΓΕΕΘΑ στρατηγς Κωσταρκος.